Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Kakšne so pa kaj provizije za dvig na bankomatih? SKB tu hudo pretirava z 1.4€/dvig
Ja, sem že ugotovil, da mi na izpisku ne prikazujejo vsakega dviga posebej ampak so mi že 3 mesece zaporedoma prikazali po tri skupaj (1,56€). V bistvu sem šel na banko vprašat, ker če bi bila res takšna provizija za vsak dvig, bi takoj menjal banko.Citat:
Uporabnik JaniS pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Kakšne so pa kaj provizije za dvig na bankomatih? SKB tu hudo pretirava z 1.4€/dvig
na bankomatih drugih bank: prvi dvig brezplačen, ostali 0,52€
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Na koliko mestih, kjer sprejemajo Viso (online), pa se lahko uveljavi tudi Electron? Najbrž ni čisto enakovredna kartica.
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Gledal sem Sparkasse in sicer udobni plus račun. 3,5€ na mesc, ugodnosti pa očitno iste kot pri NLB zlatem računu, s tem, da je tu velik plusov, predvsem zastonj plačevanje položnic in BN02 nalogov.
Kaj me moti? Ne vem, kako zgleda njihovo spletno poslovanje. Ima kdo to mogoče, pa bi prilimal kak screenshot?
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Poglej se na Raiffeisen, sem zelo zadovolje, nekatere poslovalnice delajo tudi do 7ih zvecer. Spletno poslovanje deluje preko certifikata, do zdaj brez pripob. Dvigi na bankomatu so zastonj. Zadovoljen. Za kaj vec pa vprasaj.
Ne, fora je v tem, da kartica pravzaprav nekako nima več pravega smisla, ker je Maestro postala mednarodna in povsod kjer jemljejo Viso Electron, jemljejo tudi maestro. Edini razlog za VE bi lahko bil Paypal.Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Ali ima kdo izkunje z Viso Electron. Videl sem, da imata to kartico samo še Banka Celje (v večinski lasti NLB) ter Abanka, ostale banke pa se čist zignorirale to kartico. Ja razlog ta, da nanjo ni naročnine?
In plačevanju po internetu.Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Ne, fora je v tem, da kartica pravzaprav nekako nima več pravega smisla, ker je Maestro postala mednarodna in povsod kjer jemljejo Viso Electron, jemljejo tudi maestro. Edini razlog za VE bi lahko bil Paypal.Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Ali ima kdo izkunje z Viso Electron. Videl sem, da imata to kartico samo še Banka Celje (v večinski lasti NLB) ter Abanka, ostale banke pa se čist zignorirale to kartico. Ja razlog ta, da nanjo ni naročnine?