Odsvetujem SKB.
2 uri sedenja na banki za odprtje računa, 14 dni a zatem skoraj vsak dan pride delček pošte, kakor da ne morejo vse spravit v 2,3 pošiljke.
meni osebno se je zgodilo da sem pri odpiranju vprašal če res dobim zastonj skb pro net, kakor tudi oglašujejo na strani. Dobim pritrdilen odgovor, a glej ga zlomka čez nekaj časa 60€ za plačilo skb pro net. Potem spet na banko, čakat 1 uro, ker je pač nekdo drug v 2 urnem postopku odpiranja računa. Uslužbenka nič ne ve, pravi da pokliče nasledjni dan. En teden nobenega odgovora. Se je nakoncu sicer zrihtalo in so mi stornirali.
Za vsako malenkost ti pošljejo pošto a za spremembo imena firme nobene. Poslal sem vse podatke po mailu, tako da niti vedel nisem a so spremenili ali ne. Se izkaže da so.
Čez mesec pošta da so se zmotili in so mi odprli napačen račun
28. v mesecu nakažem nekaj denarja na nov račun, čez par dni pošta da so 31. ugotovili da ni na računu nič denarja in mi ne morejo trgat za vodenje računa. pfff wtf Pošto zmečkam in vržem v smeti.
Zanima me če za poslovni račun isto dobiš bankomat kartico ? Zdi se logično da bi
Nevem, zdaj so eni problemi ko jim pravim da nisem dobil nobene bankomat kartice za poslovni račun, samo za osebni.
V odgovor dobivam nazaj samo, da so mi vse poslali priporočeno. Dejansko imam za poslovni račun samo TR številko.
nevem mogoče je taka zmeda samo v "moji" poslovalnici SKB