Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Super informacija. Sicer sem poštarco že plačal za letos (dobre 4 eure), me pa zanima za prihodnje leto, kako potem pri njih skenslam dig.potrdilo? Ker mi vsako leto v decembru samo pošljejo račun po pošti, torej moram verjetno kako prekiniti storitev?Citat:
Uporabnik stein pravi:
Če kdo odpira račun: digitalni certifikat za Net.Stik je lahko tudi "državni", torej od SIGEN-CA. Razlika napram POŠTA(R)CA je, da je zastonj.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Jaz imam Netstik okrog 5-6let in sem prvo leto res imel brezplačni certifikat, potem pa vsako leto dobim decembra račun od Pošte za digitalno potrdilo, nekaj čez 4eur letno.
Kopijo certifikata imam shranjeno, še od prvič ko sem ga prevzel preko spleta, kot rečeno dobim samo račun-fakturo.
Citat:
Uporabnik Grikos pravi:
Kartica je navada modra. Sem prešaltal na ta račun z NLB pred nekaj tedni, saj sem po razmisleku ugotovil,da imam itak za rezervo zmeraj jurja ali dva na računu.
NLB pa mi pobere cca 10 EUR mesečno ne glede koliko imam gori:
Vodenje računa = 1,96 EUR
uporabnina klik = 0,65 EUR
cca 10 trajnikov * 0,2 = 2 EUR
povprečno 2 dviga na bankomatu tuje banke = 0,94 EUR
SMS obveščanje = 0,12 EUR
SMS alarm Mastercard = 1 EUR
Članarina mastercard 16 EUR / 12 = 1,33 EUR
3 položnice preko klika*0,33 = 1 EUR
Vse to pri Sparkasse odpade
Citat:
Uporabnik ajvanho pravi:
Citat:
Uporabnik Grikos pravi:
Kartica je navada modra. Sem prešaltal na ta račun z NLB pred nekaj tedni, saj sem po razmisleku ugotovil,da imam itak za rezervo zmeraj jurja ali dva na računu.
NLB pa mi pobere cca 10 EUR mesečno ne glede koliko imam gori:
Vodenje računa = 1,96 EUR
uporabnina klik = 0,65 EUR
cca 10 trajnikov * 0,2 = 2 EUR
povprečno 2 dviga na bankomatu tuje banke = 0,94 EUR
Članarina mastercard 16 EUR / 12 = 1,33 EUR
3 položnice preko klika*0,33 = 1 EUR
Vse to pri Sparkasse odpade
A imajo pri Sparkasse tudi kaj podobnega kot tole SMS obveščanje in alarm pri NLB ?
Vsak dan?Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Povprečno stanje mora bit 1000 na dan. Števec si morš pa sam voditČeprav, se mi zdi, da je tale mesec njihov malo napačen.