Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Kaj ne zna ločiti kartičnega računa? Kaj niso sposobni napisati do katerega datuma v mesecu se knjižijo dospele transakcije?
Kolega, daj se malo vprašaj kje delaš in v bistvu pljuvaš v svojo skledo!
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Kaj ne zna ločiti kartičnega računa? Kaj niso sposobni napisati do katerega datuma v mesecu se knjižijo dospele transakcije?
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pise mi poraba trenutnega obdobja 180 eur. Vse to sem porabil od 1. Do zadnjega oktobra. Zato mi pa tudi ni jasno, zakaj je pod trenutno obdobje napisan znesek, ce smo novembra. Cudno urejeno
Situacija mi je znana še bolj kot si ti mislišCitat:
Uporabnik Roberto pravi:
He he...
No saj bo bolje. Kmalu.
Pluvam pa ne v lastno skledo. Če si 'naš' potem ti je situacija jasna, če pa nisi... Perila ne perem v javnosti, povem pa po resnici.
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pise mi poraba trenutnega obdobja 180 eur. Vse to sem porabil od 1. Do zadnjega oktobra. Zato mi pa tudi ni jasno, zakaj je pod trenutno obdobje napisan znesek, ce smo novembra. Cudno urejeno
Mogoče zato, ker je danes praznik.
Sparkasse ima ugodne cene, je pa na račun tega kdaj kaj počasnejše kot drugje. Nič si tu ne nasprotuje.Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Saj nikjer ne zahtevam, da je banka socialna ustanova. Zanima me samo kakšne so res izkušnje s Sparkasse. Pri tej banki je zanimivo, da je so si mnenja zelo nasprotujoča.