Menjava banke - kam?

UniqUser

Pripravnik
26. sep 2013
212
5
18
Univerza
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Kaj ne zna ločiti kartičnega računa? Kaj niso sposobni napisati do katerega datuma v mesecu se knjižijo dospele transakcije?

Kolega, daj se malo vprašaj kje delaš in v bistvu pljuvaš v svojo skledo!
bonk.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
He he...
No saj bo bolje. Kmalu.
grims-1.gif

Pluvam pa ne v lastno skledo. Če si 'naš' potem ti je situacija jasna, če pa nisi... Perila ne perem v javnosti, povem pa po resnici.

Nazadnje urejeno:

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pise mi poraba trenutnega obdobja 180 eur. Vse to sem porabil od 1. Do zadnjega oktobra. Zato mi pa tudi ni jasno, zakaj je pod trenutno obdobje napisan znesek, ce smo novembra. Cudno urejeno

Mogoče zato, ker je danes praznik.
sprasujem se.gif

UniqUser

Pripravnik
26. sep 2013
212
5
18
Univerza
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
He he...
No saj bo bolje. Kmalu.
grims-1.gif

Pluvam pa ne v lastno skledo. Če si 'naš' potem ti je situacija jasna, če pa nisi... Perila ne perem v javnosti, povem pa po resnici.
Situacija mi je znana še bolj kot si ti misliš
grims-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pise mi poraba trenutnega obdobja 180 eur. Vse to sem porabil od 1. Do zadnjega oktobra. Zato mi pa tudi ni jasno, zakaj je pod trenutno obdobje napisan znesek, ce smo novembra. Cudno urejeno

Mogoče zato, ker je danes praznik.
sprasujem se.gif

Sistem, bi pa ja lahko sam od sebe vedel, da smo presli v naslednje obdobje.
sprasujem se.gif
Predvidevam, da zaposleni ne bo v ponedeljek stisnil knof, da se lahko pricne november.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Nobeni več...
wink-1.gif

Sicer pa, da ne zaidemo predaleč, Sparkasse ima točno tak nabor aplikacij in funkcionalnosti kot so si zamislili in realizirali.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Kaj je sedaj s Sparkasse? Nekateri jo povzdigujejo v zvezde, drugi pa kritizirajo do amena.
Jaz sem delal primerjavo zase in ugotovil, da delavska hranilnica ni zame, ker nima ustreznih varčevalnih računov, Sparkasse pa ji je zelo dobra alternativa. NLB, kjer sem sedaj se mi zdi precej draga.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Jaz samo pravim da banke niso socialne ustanove. Ene so že pokazale pravi jaz, ene še bodo. Je pa normalno, da moraš na tako majhnem trgu stranke z nečem privabiti in ustvariti konkurenčno prednost. Dolgoročno pa to ni vzdržno, nekje se mora poznati. Če ne navzven pa v notranjosti. Slej ko prej hočejo lastniki dobiček. Ponekod ta dobiček samo zamenja žep in se vrne nazaj skozi dokapitalizacijo, ponekod zapusti državo. Na kakšen način in z kakšnim profitom države gostiteljice pa je drugo vprašanje...
In ko dejansko enkrat vidiš kje se lovijo prihranki... Dovolj.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Tebe kot uporabnika zanima samo nivo storitve in cena. Tukaj so v igri. Z ostalim pa se ne obremenjuj. Verjami, da poznavanje določenih internih stvari samo škodi in ubija zaupanje.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Super zdaj sva prišla tja kamor želim.
Torej kakšen je nivo storitev pri Sparkasse? Zakaj nekateri čez Sparkasse tako pljuvajo? Za nobeno banko nisem slišal toliko nasprotujočih si mnenj.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Nisem komintent in težko sodim, pravim. Ostalo pa tebe v načelu naj ne bi zanimalo. Ne morem biti objektiven, žal.
Tudi ti ne bi bil objektiven o recimo, posebni salami, če bi videl kako jo delajo....

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
A ne bi ravno z poznavanjem več dejstev bil bolj objektiven?

Sicer pa: Če bi rad kaj povedal, povej, če ne pa ....
Ker zdaj si kot tista iz reka "j3bala bi, a da ne uđe".

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Saj nikjer ne zahtevam, da je banka socialna ustanova. Zanima me samo kakšne so res izkušnje s Sparkasse. Pri tej banki je zanimivo, da je so si mnenja zelo nasprotujoča.
Sparkasse ima ugodne cene, je pa na račun tega kdaj kaj počasnejše kot drugje. Nič si tu ne nasprotuje.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Dvomim da Roberto cilja samo na pocasnost, ce bi ugibal, bi rekel da sparajo na IT in se to njega osebno dotika. Da pa nosi ven drobtinice, ki jih dobi po profesionalni plati, pa samo kaze koliko je vreden zaupanja. Ravno toliko pove, da zaradi tega verjetno ne more priti v tezave, zbuja pa dvome med uporabniki. Ker zelo dvomim, da je stanje drugje kaj drugacno, pa ker to njegovo pluvanje traja ze leta, ga je treba vzeti z rezervo.