Jest sem komitent že od študentskih let...se pravi ene 10 let.....imam maestro, mastercard, net.stik, bonus račun in to je to, šalterja ne rabim na vsakem koraku. Nikoli nobenih problemov. Kujem v zvezde ne, mi pa nudi poplnoma vse kar rabim, npr. na vseh bankomatih brezplačni dvigi, tudi v območju EUR-a, elektronska banka mi je super, sem imel tudi banko koper in sm mislu da se mi bo zmešal...zdej pa odvisno kaj ti rabiš. Ceniki se spreminjajo ja, tudi MC že računajo ampak slej ko prej ga bodo tudi drugi, če ga že ne ipd. Po novem imaš na voljo tudi elektronsko banko preko pametnega telefona, nisem še sprobal ker zaenkrat ne rabim, tako da glede tega pa ne vem kako dela. Če najdeš paket ki ti ustrega, go 4 it, če pa najdeš to kar rabiš pri drugi banki greš pa tja.
Nekoga moti če so zadržana sredstva čez vikend in jih ne odbije takoj iz računa, nekatere motijo obračunska obdobja pri mc, nekatere moti ker ob 2:49:05 sekund ne more nakazati denarja na drugo banko kjer bo viden v 10 sekunda ipd.