Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Potrebno je dorečt nekaj; kaj pa če jaz ponoči, sploh kadar dežuje, bolje vidim z meglenkami? Tega mi nihče od nasproti vozečih ne more očitat. Pa ne govorim tuki o mestni vožnji, ali pa recimo mestnih vpadnicah, ki so tako ali tako dovolj osvetljene.
Upam, da se ne boš nikoli vprašal, kaj pa če ti ponoči bolje vidiš z dolgimi lučmi. In potem boš imel ves čas prižgane dolge luči? Je treba kdaj tudi na druge mislit, ne samo na svojo rit.
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Ej, boli me [censored]. Glede na stanje kakršno je na naših cestah, se bom vedno vozil z meglenkami. Vedno.
Ti kar. Ampak ravno zaradi takih ki jih boli [censored] je pa na cestah tako stanje.
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Jaz pa resnično ne vem, kaj je tako hudega, če ti mimoidoč pripelje z meglenkami ali dolgimi lučmi in da je treba to temo nonstop pogrevat. Mene to sploh ne moti kaj preveč... dobro saj je malo nadležno, ampak jebeš. Zdaj pa ne vem, sem mogoče tako foto-neobčutljiv (ampak nisem, poleti ko nažiga sonce, brez sončnih špegel sploh oči skoraj ne morem met odprtih), ali pa je na sporedu zopet tipična slovenska driverska mentaliteta.
Mogoče še nikoli nisi pomislil, da so lahko na cesti tudi pešci v temnih oblekah, ki jih že tako včasih zelo pozno opaziš. Potem pa ti še en sveti z dolgimi ali pa menglenkami, pa je še težje.
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Potrebno je dorečt nekaj; kaj pa če jaz ponoči, sploh kadar dežuje, bolje vidim z meglenkami? Tega mi nihče od nasproti vozečih ne more očitat. Pa ne govorim tuki o mestni vožnji, ali pa recimo mestnih vpadnicah, ki so tako ali tako dovolj osvetljene.
Upam, da se ne boš nikoli vprašal, kaj pa če ti ponoči bolje vidiš z dolgimi lučmi. In potem boš imel ves čas prižgane dolge luči? Je treba kdaj tudi na druge mislit, ne samo na svojo rit.
Citat:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Ej, boli me [censored]. Glede na stanje kakršno je na naših cestah, se bom vedno vozil z meglenkami. Vedno.
Ti kar. Ampak ravno zaradi takih ki jih boli [censored] je pa na cestah tako stanje.
Kakošno stanje? Dejte mi pametnjakoviči povedat, kakšno stanje je na cestah zaradi meglenk. Pa, kot da ste samo kreteni tukaj. Nej mi en poda statistične podatke o stanju na cestah zaradi meglenk! Nakladači eni....
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Po Ljubljani ma folk meglenke pržgane pač da avto ''lepš'' zgleda, da so zajebani in oh in sploh. Starost tako mislečih bebčkou je tam do 30, niti ni več važno, da je bmw in da je avto črn, ker itak je hud, k ma meglenke.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Pa tisti, ki želite biti v dežju bolj opaženi, si namontirajte deset rumenih rotacijskih luči, da bo vaš kretenizem res dobro opažen in da se vam lahko ostali varno izognemo.
Citat:
Bla bla... Sicer sem pa že svoje povedal, jest jih bom imel, zaradi sebe. Zdej pa nej mi še eden poda statistiko, kjer piše kolk ljudi je umrlo na cesti zaradi meglenk? No, da vas vidim frajerje. Mene kurcate, ko ob različnih pogojih vidljivost uporabljam meglenke zaradi sebe.