ksz....
Tudi meni ni čisto jasno od kje in kako so zadnje čase postale prižgane meglenke tako popularne. Drugače enga starga fotra konstantno srečujem na poti v službo in njegovi Opelci, kateri ima vsak dan ob bilokaterem vremenu prižgane luči + meglenke in se veselo vozi...wtf?? Po cesti sredi belega dne pa da ne govorim koliko je takšnih patronov. OK, nekateri imajo podnevi ugasnenje dnevne luči in v zameno imajo prižgane meglenke. Ne vem v čem je fora ampak ok. Sem pa v Italiji že pred kakšnim letom opazil da je pa pri njih to še bolj popularno, na cesti od Milana do Slo, ponoči in deževno, je imel vsak tretji avto nažgane meglenke spredi in zadi (vozila so bila v koloni), tako da so me pri SLO oči že tako bolele in se mi je že v glavi vse svetlo. Mogoče se je pri nas tale "meglenke sindrom" povečal zlasti v zadnjem času, ko imajo nekateri avtomobili za dnevne luči ledice oz. nekateri neke malo močnejše parkirke če se ne motim, naj me kdo popravi ker se nisem spuščal v podrobnosti, zlasti pri golfu 5-6 sem opazil nekaj podobnega.