Macbook vs Navaden Lap top

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Niti nisn pomislo na to
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
šeranju mape (diska/enote) pravi : Pretty impressive stuff?
Kje je bil zadnjih nekaj 10 let ???

tongue-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Mal si poglejte njegove prispevke na Technodromu ( T-2 ), pa vam bo vse jasno! Ker se ne spoznam, sem vprašal! Mogoče ga pa kdaj kupim!?

Nimam pojma kaj naj bi to bilo in nobene zelje to ugotavljati. Povedal sem dejstvo, pred dobrim desetletjem je nekaj malega pisal za eno od dveh racunalniskih revij pri nas.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Če že izzivaš ti pač lahko tudi sam kaj napišem:

Solidworks next ed bo in je že za Maca sem jo stestiral (Beta)
Autocad tudi pride.
Catia Sledi.
Unigraphic NX6 je že tudi stestiral deluje fantastično bolje kot na oreng PC mashini.
Archicad 14 tudi deluje fantastično.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Evo še en stručko wanna be, če bi poznal osnove IT nebi pisal buč tle gor.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
V domeno ne gre (computer acc), user pa se lahko avtenticira na domeni preko LDAPa. Outlooka kot takega ni, približek je entourage, ki v zadnjih verzijah dela z webservisi, ki pa so vezani na Ex 2007 in 2010. Pa še tu ni popolne kompatibilnosti. Podopra za šumnike... n ja, kolikor imam izkušnje so kompatiblni sami s sabo... Razne VPN produkte kar pozabi. RDP; ima podobnega klienta, obstaja tudi plug-in za Citrix (in uporabiš japko kot terminal za delo na Win platformi
smile-1.gif
)

Khm, Khm.

V domeno gre, normalno vendar se je potrebno poigrati s kerberosom in loginom pa dela preverjeno še bolje v SL kot LEO. Po novem Outlook je ga že eni uporabljamo, čeprav nevem v čem je fora je Mac mail stoo krat ne miljionkrat boljši. Exchange in push sync dela fenomenalno.

Aja windowsi najbolje delajo na MAC ih, le zakaj.

Alternativ, ki ti jih MAC ponuja ni in ni konca so samo izbire in raziskovanja.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ker OSX-a nemoreš namestiti na doma skupaj pošraufano kišto za par 100 eur.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Pusti pri miru tiste shekane variante, ki delajo za v en [censored]. Sem imel namensko sestavljen "hackintosh" pa sem ga po dveh tednih prodal in šel po imaca, ker performančno ni bilo to to. (še dobro, da sem imel pred tem že macbooka, ker drugače bi se mi osx zelo verjetno zameril).

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
No, kaj pa ko se ti Mac pokvari, pa naj bo to ta velk iMac, ali kako ga že kličete, un 27" al pa kak prenosnik. Nemoreš kej dosti šart po njem.
smile-1.gif