Slovenke na OnlyFans (seznam)

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.426
417
83
Ljubljana
Tamara Talundžič, nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Kmetija, ki smo jo spremljali v predzadnji in zadnji sezoni, je začela pisati novo poglavje v svojem življenju. Potem ko se je v zadnji sezoni uvrstila v veliki finale, se je 30-letnica podala v ustvarjanje vsebin na platformi OnlyFans, kjer je našla svojo novo strast in vir zaslužka.

aBCJmuw.png

Screenshot_20250128-100947.thumb.png.d7520470de85e6361cd70ac9a0b489e4.png
Še bolj "vizuelno izzivanih" od te je gor. Poznam osebno eno.

Zdej razumem foro američanov ko se žalijo in rečejo: Her onlyfans is free

Navid

Majstr
3. dec 2007
285
282
63
Očitno je, da trg prežveči tudi žnj klaso. Bolj vidim problem na strani povpraševanja, kot ponudbe...

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Načeloma gre tudi kaj "žnj", samo se mi zdi da imajo vseeno več sreče tiste, ki imajo bolj "soseda" look, tudi če niso neke lepotice. Problem takih, kot je ta iz Kmetije je pa to, da zgleda bolj kot kak javni wc (vsi so bli že tam in se vidi).

Meni je sicer itak fenomen, da sploh kdo da kaj za to, glede na to kaj in kako hitro se marsikaj dobi na netu, tudi od slovenk in tudi slikano po meri. Verjetno gre bolj za tipe, ki sicer niso dovolj socialni, manjka jim pa ženske družbe in vseeno malo vzburjenja. Potem se jim morda zdi, da imajo "punco". Več kot slike (ki jih je pol net) po moje itak pomeni klepet in osebni pristop. In to ne gre kar vsaki.