Lumia 925

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Dober dan

Imam eno vprašanje glede koledarja in sinhronizacije z googl koledarjem.
Ko si nastavim dogodek na telefonu in dam npr. ura 15.00 in shranim, sem mi čez nekaj sekund dogodek prestavi za ejno uro na 14.oo.
Na telefonu imam UTC+1 Beograd prav tako v googl koledarju.

Kako naj nastavim, da se ne bo ura dogodka spreminjala.

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Na kateri čas imaš pa koledar nastavljen?

Sem vse pogledal in je vse nastavljeno na beograd.
Sem pa rešil tako, da sem google koledar importal v microsoftov račun, in imam nastavljeno na telefonu, da se sinhronizira z ms računom in ne z googl. Sedaj pa ne skače za eno uro nazaj, če nastavim nov dogodek.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
V meniju so se mi pred imeni programov pojavile začetne črke... Ne vem ali je to prišlo s kakšno nadgradnjo, sam nisem vklopil nikjer. Me pa moti in bi rad sklopil. Ve kdo kako?

Tako nekako zgleda zdaj:

a
app highlights
b
budilka
d
data sense
.
.
.

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
Citat:
Uporabnik dem pravi:
V meniju so se mi pred imeni programov pojavile začetne črke... Ne vem ali je to prišlo s kakšno nadgradnjo, sam nisem vklopil nikjer. Me pa moti in bi rad sklopil. Ve kdo kako?

Tako nekako zgleda zdaj:

a
app highlights
b
budilka
d
data sense
.
.
.

To je samo Microsoftova dobrodošlica v klub power userjev
evil.gif

Sicer pa, kot je rekel Sijan, vzame malo več prostora, ampak je zelo uporabna, klikneš na črko pa navigiraš po abecedi.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Zgleda, da bom moral Lumio prodat, če hočem na Tuš-u ostat.

Zdajle me je 5x prekinilo, da sem 15min govoril.
uf-1.gif
Zdajle sem še nedosegljiv.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
S temi prekinitvami je tako če imaš nastavljeno na 2G se to ne dogaja če na 3 G je prekinitev napretek, torej je nekaj na povezavi TUŠ-a v 3G da se to dogaja . sam imam na prenos 2G in teh prekinitev ni , prej na 3G pa pri vsakem pogovoru.
Priporočam na lastnih izkušnjah Tuš mobil, samo 2G povezava-

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Pa ste sporočili to težavo Tušu, da preverijo kje je težava, pri njih ali pri Nokiji?
smile-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Na to še nisem pomislil, je pa na splošno signal še kar-verjamem da je krivo pri teh prenosih v omrežju tuš.
Če bi bil kak program kjer bi videl moč signala bi bilo kar vredu, .

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.588
2.397
113
Pomurje
Imam težavo z app Elan Skis. Ko gre zaslon v mirovanje, se app ustavi. Ko spet odpreš zaslon, začne naprej delat.

Opravila v ozadju ta to app imam na dovoljeno. Lahko kdo proba in poroča, kako mu dela.

Hvala

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
842
19
18
Ksz in še off
smile-1.gif

Zanima me, če imajo Lumie (Lumia 620), kupljene v tujini (Nemčija), tudi slovenski meni? Prodajam zapakirano na Bolhi, pa me sprašujejo, če ima slovenski meni, ampak ne znam odgovorit :D

Hvala.