Jaz jo imam sedaj v uporabi 5 dni in sem prijetno presenečen. Prej sem imel dobri dve leti S2, na dnevni ravni uporabljam Notea 10-tko, pa sem se na Nokio takoj privadil in sem zadovoljen tako z meniji kot funkcionalnostjo, pravzaprav jo moram zelo pohvalit, tudi v primerjavi z Androidom, vsaj kot resen poslovni telefon.
Baterija mi zdrži slaba dva dni, s tem, da imam sinhronizacijo z Exchangeom narejeno na 15 minut, dodatno pa še 3 mail accounte na enak timing, pa na dnevni ravni kako uro do dve telefonskih pogovorov.
Kar mi je pa top, kar sem najbolj pogrešal v Android napravah: vse mape Exchangea sinhronizira avtomatsko z vsako povezavo in takoj vidim v kateri mapi je nov mail. Pri Androidu si moral namreč vsako mapo posebej sinhronizirat in si tako (če imaš ene 30 folderjev kot jih imam sam) zabil 15 minut samo, da si se prebil čez.
Imam pa vprašanje za vse znalce: kako nastavit zvonjenje na tiho, torej tudi brez vibriranja?
S tipkami za gor-dol ob strani pridem samo na vibriranje, na čisto tiho pa ne znam priti.