Lumia 925

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.588
2.397
113
Pomurje
Neredil soft reset prižgal vse ok. Potem pa čez 10 min. mi postaja toplo v zunanjem žepu na jakni, kjer imam telefon. Vzamem ven telefon pregret-vroči in ne topel, batarija je padla v 10min za 12%. V ozadju je vse na off, programi vsi zaprti.

Ugasnem in prižgem, zdaj zgleda, da je ok.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Saj pravimo, ne samo jamrat po forumu za vsakič ko ne dela - ne bo rešilo težav
smile-1.gif
Čim prej na servis, bo še najmanj požrtih živcev in slabe volje.

Določen odstotek ali promil telefonov je vedno že tovarniško z napakami. Ne glede na proizvajalca. Vse ali večina komponent se sestavlja na kitajskem. Glede na forume in odzive nihče ni imun na napake tako Samsungi, kot Apple in LG, Sony, Nokia...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Kolk vam zdrži baterija?

Meni se čudno obnaša; recimo sedaj, polnil do 100% pred 1h in 26minut in mi kaže še 85%. Vmes sem imel 3 klice po minuto in sinhroniziral pošto. Ne vem no, zdi se mi, da mi troši preveč.
Tudi ponoči, ko telefon miruje ( podatki, WiFi, lokacija so na OFF ) mi telefon v 7 urah požre 7% baterije....

Sodelavcu baterija zdrži 2 dni, s telefonom praktično operirava podobno ( dokaj veliko klicev, sinhronizacija pošte, WiFi skozi vključen )...

Kaj pa vam?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Malce pestro...

Sem šele en teden lastnik. Baterija mi drži fantastično, možno, da bom kdaj tudi 3 dni potegnil. Sem imel pa "hudo" težavo v sredo popoldne, ko sem govoril je blo naenkrat konec sounda in potem gledam telefon in call droped. On ni poklical nazaj...ni panike si mislim. Naslednje jutro ugotovim, da mi je baterijo požrlo oz. mislim, da že zvečer. Tekom dopoldneva pol ugotovim, da nisem dosegljiv od tistega dropped call-a v sredo.
crazy1.gif

Ostale dni pa funkcioniralo vse odlično, sploh baterija, ker na 920 nisem mogel sploh uporabljat glance screen ipd. ker je baterija šla papa. Zdaj mam pa glance screen in wallpaper. Svetilnost pri automatic je vsaj 30% boljša kot na 920 ipd...

Sem zelo zadovoljen, čeprav je telefon rabil restart, ki se ga pri 920 ne spomnim, da bi kdaj bilo treba.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Jaz sem z baterijo zelo zadovoljen. Drži mi 2 dni z lahkoto. LG-ja z androidom sem moral obvezno polniti vsak dan. Uporaba ista. 2x sem ga moral na začetku resetirati (nimam pojma zakaj je zaštekal, od takrat je mir). Imam še zmeraj probelm da mi prekinja klice, ne vem ali je problem v izgubi signala ali kje drugje... Če bo še zajebaval ga bom dal na servis... Nasplošno sem zadovoljen z njim.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.588
2.397
113
Pomurje
Če je vse na off zdrži do 3 dni, čeprav je parkrat izpraznil bat. od šuba in sem delal reset.
Prejšno nedeljo sem v 24 urah porabil 5% bat, ampak ga nisem diral celi dan.

Spet mi je odpovedalo zaklepanje zaslona pri klicanju.
Vmesna faza je bila, da je izklopilo zaslon, ampak tipke so pa bile na on, če si pritisnil na pravo mesto si pa prekinil pogovor ali dal na zvočnik itd. Preverite če zaradi tega prekinja pogovore.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
wtf, baterijavam zdrži 2 oziroma 3 dni
sprasujem se.gif
Očitno je potem z mojim res nekaj narobe.. tudi zaklepanje zaslona mi ne deluje ( več ). hm...

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Ja to je res hecno da ti gre tko hitro. Jaz imam stalno wifi prižgan in osveževanje maila na 15minut. Proti androidu je kot noč in dan poraba...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jaz isto...

- dva mail accounta na 15 min
- double tap za odklep (ja tudi ta žre dodatno)
- glance in glance wallpaper, varčevanje od 22.00 -7.00
- wifi stalno on, prenos podatkov tudi
- the football ap, ki se stalno updejta, location stalno on,
- danes ene 10min govoril, 20 surfal ostalo pa kaj šaril ene 20min. Malo uporabljal danes, ne rečem da sem heavy user.

Zdajle piše še 1 dan in 10ur, 1 dan in 15 ur od polnjenja pa je že mimo.
cheer.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.588
2.397
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
wtf, baterijavam zdrži 2 oziroma 3 dni
sprasujem se.gif
Očitno je potem z mojim res nekaj narobe.. tudi zaklepanje zaslona mi ne deluje ( več ). hm...

neka aplikacija ti jo žre. Jaz sem tudi menjal par aplikacij, da sem prišel do pravih.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
"opraqvila v ozadju": imam "dovoljeno" samo Battery app. Ostale, HERE Drive+, RTV44, Shazam , Vreme je vse blokirano.

Je pa čudno, da sem prejle imel baterijo pod 50%, telefon restartam in voila 62%...:)

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Telefon imam že cca 3 tedne, torej sem ga polnil že vsaj 20x. Enako je rekel ta sodelavec, ki mu zdrži baterija par dni.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
No zdaj mi je pogovor z isto osebo prekinilo 5x:S Oba poln signal, pa sploh se mi doskrat dogaja da mi kar prekine klic. On je bil v službi, kjer pravi da mu nikoli ne prekine. Je za na servis?

lp

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik dem pravi:
No zdaj mi je pogovor z isto osebo prekinilo 5x:S Oba poln signal, pa sploh se mi doskrat dogaja da mi kar prekine klic. On je bil v službi, kjer pravi da mu nikoli ne prekine. Je za na servis?

lp

Operater ?

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
To glede prekinjanja je zelo tezko ugotoviti kje je tezava.. Ali trenutne napake na omrezju oz.bazni postaji sogovornika ali tebe, telefon sogovornika ali pa konec koncev tvoj telefon.. Ce se ti prekinjanje dogaja veckrat tedensko z razlicnimi sogovorniki je potem kriv telefon! V nasprotnem tezko reci...