Ljubezen in romantika

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
stručko, mi lahko poveš, kakšen kompleks imam? zato, da ko bom šel k psihiatru, da mu bom sploh znal povedat, kaj me tare ...
bonk.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
ti se kr ulezi pri gospodu al pa gospej, pa magar prebereš besede ki si jih tu napisal, pa bo gospod doktor hitro pripisal tablete...

jaz nekako ciljam da imaš majhnega in si zakompleksan in imaš zveriženo samopodobo... tudi nekako povezujem s tem,da so verjetno vse tvoje punce bile druga liga...pač po silom prilike da nisi bil sam...zgolj ugibam, ampak mislim da se ne motim.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mam majhnega, samo sem ponosen na to.
wink-1.gif

moje bivše ... glavno je, da so bile za časa veze všeč meni, kaj so si drugi mislili o njej, mi je malo mar. meni je bila všeč, to je najpomembneje. kva mene briga, a je teb všeč ...

kar se tiče kompleksov - edini kompleks, ki ga imam, je ta, da fotke nikoli niso dovolj ostre ...
wink-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
torej iz vašega sklepanja in razmišljanja si lahko odgovor razložim tako:

če imaš velikega, lahko računaš na to, da sta ljubezen in romantika dejansko resnična ... četudi gre za one night stand

če imaš sorazmerno velikega, lahko še vedno računaš ali na ljubezen ali na romantiko ... sicer moraš biti za to z žensko že dve leti, pa vsaj malo pazit da ne vara, ampak okej

če imaš majhnega, pozabi na ljubezen in romantiko. itak si obsojen na one-night stande, ker drugače ti vsaka pobegne ... če pa ti jo rata obdržati za dlje, pa te itak vara. če se ljubi samo v temi, lahko dejansko pomisliš na to, da si ravnokar nabrisal shemale, ker je to edini način, da dobi resno zvezo ...

bonk.gif

bolš da grem bliskat ...

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
hysterical-1.gif

ahaha, dizzy, velikost klinca nima nobene veze pri tem
smirk-1.gif

sicer pa, ti ga lahko vedno do konca not das, eni pa si morajo z roko vmes pomagat. zdaj pa, kdo se ma bols?
tongue-1.gif

ko bo prisla prava, bo prisla prava... ti je vsaj povedala kak razlog, zakaj je mela vsega dovolj?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
A dinamični razpon ti pa odgovarja? :D Mnja, jaz sem tud obeseden z ostrino, pa gledam national geographic izbor pa jih je velik daleč od neke iber ostrine, pa še æumijo fuuul, zdej sem pa zmeden...
frown-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
sprijaznita se, nikol ne bosta dobra fotografa kakor tudi ne jebača. s tem posledično nikol ne bosta imela dobrih bejb. slepa veja evolucije, torej.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
hehe ... mater ... po moje si ti en zakompleksan dec, ne jaz. skoz neki šimfaš in provociraš, sam si pa verjetno nepotešen latenten gay, nezadovoljen, ker edina koščena rit, ki jo ima tvoja draga, je zate zaprta ... razkrit se nočeš ... sej te razumem ... revež.

naj ti še enkrat razložim - zame, v mojih očeh, so bile vse moje bejbe hude bejbe. če tebi ni bila - so [censored] what!? vsi se slinijo okoli Nadiye Bychkove, sam se je nebi niti s tvojim lulekom pipal ... vsake oči majo svojega malarja - kot so tebi všeč anoreksične bejbe, men so pač malce manj anoreksične, mogoče celo malce bolj v drugo stran. in se verjetno nekaj, kar se meni zdi totalno hot, tebi zdi popoln turn off ...

se pa s tabo popolnoma strinjam - nikoli ne bom top of the top fotograf. ampak dokler je moj delodajalec oz. so moji naročniki zadovoljni z mojimi izdelki, četudi se meni zdijo navadni polizdelki, bi rekel, da mi tudi tu gre čisto dobro. and again - what you think of me - is your problem, not mine.
nahrung002.gif
:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
jaz nimam problemov s tabo ali s kom drugim... tako da okol tega se ne rabiš sekirat. Men pa je tud z rozicami postlano
smile-1.gif

O teh tezavah in svojih kompleksih pa sam pišeš po forumu, tako da...bo kar tvoj problem ce kdo obregne v napisano.
smile-1.gif

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
naj ti še enkrat razložim - zame, v mojih očeh, so bile vse moje bejbe hude bejbe. če tebi ni bila - so [censored] what!? vsi se slinijo okoli Nadiye Bychkove, sam se je nebi niti s tvojim lulekom pipal ... vsake oči majo svojega malarja - kot so tebi všeč anoreksične bejbe, men so pač malce manj anoreksične, mogoče celo malce bolj v drugo stran. in se verjetno nekaj, kar se meni zdi totalno hot, tebi zdi popoln turn off ...

Spremeni okus, ker Ljubinka Biækovi ne seze do gleznjev
grin1.gif

Drugace ima pa sajkek prav. Tle pises cele romane o sebi, potem si pa uzaljen ko kdo napise kaj o tem (pa ceprav mal sarkasticno, ampak ne brez pointa).

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
sej takih je 3/4 tle, jamrajo, jokajo, pol pa jim refleksijo resnice v fris zabrišeš, pol pa si najslabši pa kričijo po banu. pacijenteki vaški.