Ljubezen in romantika

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
No, priznam, jaz bi tud mal več rad slišal o tem...če že kmetije ne gledam (z izjemo dvoboja latoye pa sivke...
hysterical-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
še to - zadnje raziskave naših vrlih znastvenikov kažejo, da dejansko vsaka druga ženska vara.

menda varamo tudi moški, vendar ne toliko. problem je v tem, da ženske to znate precej dobro prikriti, kar pa menda ni ravno vrlina oz. domena nas moških in smo hitreje busted in posledično izpademo večji prasci.

še eno dejstvo - ljubezni ni, je pa živalskost. dokaz - raziskave naših vrlih znanstvenikov, zapisane par cm višje. in dejstvo je, da je človek očitno v nekem obdobju živalskosti, ko ljubezni ni, je pa nagon. ravno zadnjič sem dobil nespodobno povabilo ... pa sem ga zavrnil, češ, da js pa to ne morm kr tko ... je rekla, ah, dejno, sej je samo seks ... za to pa res ne rabiš ljubezni ... takrat sem prvič pomislil na to, da ljubezni dejansko ni. da je dejansko niti ne rabimo. da je samo neka utvara, ki nam nudi neko kvazi varnost. varnost pa je dejansko samo iskren, zaupanja poln ter, kot že rečeno, spoštujoč odnos.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
ravno zadnjič sem dobil nespodobno povabilo ... pa sem ga zavrnil, češ, da js pa to ne morm kr tko ... je rekla, ah, dejno, sej je samo seks ... za to pa res ne rabiš ljubezni ...

a taka je pol ta pikica?
evil.gif

in ti si revico zavrnil
bonk.gif
oproščeno ti je samo če je bla grda...drgač ti pa ves moški svet zameri to dejanje

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Če misliš pikico s foruma, bi po moje morala bit kr zakrinkana, sej postavo ma baje kr v redu...a faca !&!#%!#%)!

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
glede na tisto sliko ki je bla na spletni strani njenga faksa se mi zdi da je ravno v obraz simpatitična

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
glede na tisto sliko ki je bla na spletni strani njenga faksa se mi zdi da je ravno v obraz simpatitična

lej, dej ti sliko svoje ex prlep gor, pa bomo hiter videl, kako stvari stojijo...
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Citat:

takoj, ko se je razvedelo, da sem samski, sem pa opazil, kakšne hijene znajo bit ženske.
grin1.gif

A bi ti kakšno od telih tvojih barab joškastih men predstavil
confused-1.gif
Mogoče se kaka zame najde, če jih že ti ne maraš.

Joooj, poglej...nočem bit nesramen, ampak tebi je po moje ostalo samo še, da probaš srečo tukaj -> www.ihan.si

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
hehe ... tuki je luštna, ja. res je. čeprov, moj pogled pritegne rjavolaska na fotki leveje.
grin1.gif

ja tista rjavolaska je res središče vesolja ja, ampak ta mora bit zajebano pametna lej kako pridno posluša in si vse zapisuje, ta ma že ziher najmanj magisterij.
Sam sej pikici isto nč ne manjka... daš ji rdečo rutko okoli vratu in sta pomoje glih enake.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
40
Citat:

... samo razmišljam. pač, se mi zdi, da je ljubezen larifari. če ne bi bil larifari, glede na to, kaj vse sva dala skozi s to zadnjo, ko praktično ni bilo slabe stvari - why the [censored] am I single then? pač ... ko zaljubljenost mine, moraš doseči neko stanje, da sfolgaš zvezo peljat naprej.

si tako razmišljal tudi na začetku veze
smirk-1.gif
(ostaja pri meni v mislih)

na splošno: nekaj omenjate varanje, o ja, tudi tipi varajo, ravno danes kolegica izvedela da jo tip vara
10.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
dizzy mislim da je čas da kaj nalimaš v "gole slovenke", ti povem da ti bo kr lazje
smile-1.gif
)))))))

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Ti meni vse bolj delujes kot en attention whore, ki izliva svoje custvene tezave in globoka razmisljanja na forum in pol misli da bojo vsi o tem debatirali in socustvovali.

Model ti si za u spansko nadaljevanko, resno
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
kakor za koga. rad imam dobre debate. sočuštvovanja ... I'll pass, ti časi so minil.

pa mal več časa mam, to je tud res, pol pa mal več tle po forumu opletam ...

španska nadeljevanka - samo, če sem lahko gudgaj, k se na koncu poroči in živi srečno do svojih dni in ma celo gardo otrok, polno banjo denarja in vilo ...
evil.gif