Ljubezen in romantika

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Dizzy, nism vsega bral (ker se mi, roko na srce, res neda vse te solate prebirat), bi te pa sam to vprašu...
Ma, se da brat, je solata berivka ... ni endivija (no, una ta divja) !

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.556
6.637
113
pri taščici
Ne se sekirat preveč...
baje je še kje kakšna ki te bo "vredna"
Sicer pa pravijo da včasih ni dobro s "prvo" do konca življenja biti. (čeprav si imel ti že "tri" če sem prav bral)

Tudi sam sem dobil nogo po skoraj 9 letih, pa sem sedaj po 2 letih "pavze" in po skoraj treh letih nove zveze čisto srečen.
Pa za staro nisem nič jokal in prosil. Dala mi je nogo, in sem odšel čim dlje od nje da me ne bi še enkrat "brcnila" Čeprav se z njeno sestro in njenim še danes odlično zastopim.
Aja sicer pa bi moral to napisat v zaklenjeno temo, ampat tam ne morem več.

Sicer pa pri morebitni novi zvezi bodi "previden" in ne navali z vsemi pozitivnimi atributi na enkrat kar jih premoreš. Je fino če kakšnega za kdaj kasneje prišparaš.
Razen če ti je bolj do kratkih "romanc". tam pa streljaj z vsemi topovi.Itak zjutraj ali drug teden ne boš imel več "nasprotnika" in boš iskal naseldnjo žrtev.

Pa z raznimi miklavži, božički, novimi leti, valentinovimi ne pretiravaj. Če je cash [censored] in ti pač nisi tak je bolje da se je prvi teden znebiš kot po enem letu. Naj bo zadeva "vzajemna", zato si izberi kakšno tako ki jo boš "dohajal". SIcer ti zna hitro pobegniti.

Srečno!

B81

22. jul 2007
36.703
10.334
113
Dober predlog s kavo z bivšo. Čustev več ni, tisto kavo pa bo že pozabil
grin1.gif

Meni se zdi, da je Dizzy malo preveč copatek, pač neki red mora bit, pa magari slab.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
zakaj sem copatek?

@Hanzi: vem, najboljše samo odrezat in iti naprej, ampak, lažje reči kot narediti ... plus, da sem si odprl vrata v posel, s katerim se ona na veliko križa ...
tongue-1.gif

drugače pa vem, da je bab še full in da se bo gotovo našla kakšna, ki mi bo spet obrnila svet na glavo in ki bo po določenem času spet znova obrnila svet na glavo.
evil.gif

B81

22. jul 2007
36.703
10.334
113
Ženska si poišče 'močnejšo' osebo, kar zgleda ti nisi.
Tisti rek: včasih je treba udarit po mizi, je sicer malo preveč pisano obarvan, ampak njegova misel je prava.
Vse so raje v 'podrejenem' položaju, pa ne da se to na ven vidi, ampak ona more v tebi videt neko protekcijo pred vsem drugim.
Razen seveda tistih možač 80 kilskih, tiste so tak lezbe ponavadi
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
in zakaj ti misliš, da tega pri nama ni bilo? ker ti lahko povem, da temu tudi blizu nisva prišla, da bi bil jaz copata ... v najini vezi sem bil definitivno jaz tista močnejša oseba, čeprav je bila tudi ona zelo močna in je lahko zelo pomagala v težkih trenutkih ...

bottom line - bila sva enakovredna, ampak ... sem bil vseeno vedno malce v prednosti ...
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ženska si poišče 'močnejšo' osebo, kar zgleda ti nisi.
Tisti rek: včasih je treba udarit po mizi, je sicer malo preveč pisano obarvan, ampak njegova misel je prava.
Vse so raje v 'podrejenem' položaju, pa ne da se to na ven vidi, ampak ona more v tebi videt neko protekcijo pred vsem drugim.
Razen seveda tistih možač 80 kilskih, tiste so tak lezbe ponavadi
grin1.gif

467716-post_slo.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Ne vem kako ti deluješ v vezah...in ne morem tega komentirat. Komentiral sem lahko samo tvoje poste in tvoje mnenje.
smile-1.gif

Je pa res, da jih veliko ne ve, da so "preveč copate".
smile-1.gif
Nič ni narobe če si prijazen. V trenutku, ko začneš mislit bolj na njene potrebe, kot svoje pa si copata.

Želiš si na pivo s prijateljem, bolj kot si želiš biti s punco, saj sta bila skupaj že cel teden. Če dobiš v tem trenutku občutek krivde, si že copata. Če pa še odpoveš pivo in se spet njej posvetiš, medtem ko je bila npr. ona predvčerajšnjem na "kavicah" s kolegicami (kar je normalno), pa si že ena velka modro-bela Adidaz papuča.

Če pa si dejansko želiš bit z njo še 7. večer zapored namesto z najboljšim prijateljem oditi na en ali dva pera, potem je pa druga zgodba, ki pa tudi ne vpliva dobr na vezo.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
no, po šestih dneh skupaj in možnosti ali večer preživet z mojo ali iti na pivo s prijatelji, I pick the second option. in vedno je to razumela. kot sem jaz razumel, da gre ona na kofe s kolegicami.
smile-1.gif

znala sva spoštovati to, da tudi v razmerju človek nuca prostor zase, znala sva pa ravno zaradi tega toliko bolj izkoristit čas, ki sva ga namenila drug drugemu.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Usmeri svojo pozornost in trud raje v ženske, ki prihajajo, kot pa ženske, ki so odšle. Bivša se ziher ne spomni nate tolikokrat, kot se ti na njo.
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
pa ti si idealen za ozenit pa vse...pa vseeno te vsaka pusti...hm, zdaj pa ne razumem več
evil.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
verjemi, da ji ne posvečam veliko pozornosti. dejansko so trenutno ženske pri meni bolj kot ne na off. mislim, imam dve kolegici, s katerimi redno hodimo ven, v kino in podobno, ampak nimam niti najmanjše želje se v karkoli zapletat. I've set my own way, ki mi trenutno ustreza ... in tista, ki bo prava oz. potencialna za naslednjo, bo že stresla moj svet toliko, da jo bo vredno spustiti v ta moj svet.
smile-1.gif

bivša se spomni name samo toliko, da mi zateži za kakšno fotko sem ter tja, that's all. no, saj, jaz pa tudi, več ali manj samo takrat ... oz. si ne pustim mislit o teh stvareh ravno iz tega razloga. je pa res, da veliko premišljujem o razmerju samem, kaj je bilo okej, kaj ne ... da se pač iz dane situacije naučiš kaj pametnega, da potem določenih bedarij, lumparij in na glavo sveta ne ušpičiš spet.
smile-1.gif

@Sajkek: verjetno se ne bom nikoli ženil, verjetno jim to da mislit, pa me zato pustijo ...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
bivša se spomni name samo toliko, da mi zateži za kakšno fotko sem ter tja, that's all.

A te ni ženska prevarala? Nič ji ne dat, niti ji nisi dolžan nikakršnih uslug delat. Še javljal se ji ne bi. Naj se znajde kakor hoče in zna. vidiš, predober si.
wink-1.gif
"Nice Guys Finish Last"

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
ne, ne. ta zadnja ni varala,

o je je
evil.gif

ti samo ne veš tega oz. si zanikaš
grims-1.gif

po vsej verjetnosti te je prevarala z nekom, ki ga dobr poznaš pa ti ne upa povedat tega
evil.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Jst tebe sploh ne razumem. Najprej jamraš, potem sam seb dokazuješ da ne rabiš ženske, potem nam dokazuješ da si močan karakter, pa spet mal jamraš, pa spet ne. Ja kr neki!

Pa kaj bi sploh rad zdej? Povedu si, da si se z žensko razšel, katera ni bila prva in da sedaj ne misliš imet nobene veze več dokler ne najdeš prave. Ja bravo model. To si vsak misle. Nič več veze dokler ne bo prave/pravega. Ja shit happens. Nisi edini.

Torej nehaj cvilt kle, pejd vn in to je to. Če si bil takle do ženske (kao neki samozavesten, v resnici pa - kokr je ynos reku modro bela addidas šlapa), pol ni čudn da je šla. Brez zamere.
d055.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
mah vsem ko okol skačejo s fotoaparati imajo neke komplekse, jih takoj vidiš.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pa od kje vam, da jamram? a mogoče kje jokcam, kaj nardit, kaj naj s sam s sabo, a se sploh še splača mi živet, ali pač v obstoječi situaciji gledam pozitivno naprej in tudi grem naprej z življenjem, s katerim sem sicer čisto zadovoljen, priznam pa, da je bilo z njo lepše oz. bolj (po)polno. logično, drugače bi se lahko samo vprašal, kaj za vraga sem delal toliko časa z njo.

edina stvar, katero sem javno pojamral je, da me malce matra tale posel, ker se nama križajo poti. pustiti svoje sanje samo zato, da se hitreje totalno poberem, ali se razbijat vsakič, ko se nama samo zaradi posla prekrižajo poti. ker načeloma, sem okej, malo me matra le to "križanje".

sploh ne jamram, sploh nisem bil copata in sploh me ni prevarala. ker sem tudi jaz najprej mislil, da me je, ampak sva razčistila in ugotovila marsikaj.

kar se tiče žensk ... ever heard of a one night stand? al pa da si z nekom samo za tolažbo? no, to sem imel v mislih ...