ksz (Welcome back Tjaska
)
... Da ne bo kdo mislil, da če poznam Dizzyja, da zato pa držim z njem. Do neke mere se strinjam z njim. Zaljubljenost traja dokler se ne zaveš spet realnega sveta okoli sebe, ko ti partner nekako ni več stalno v mislih in mogoče bi raje kdaj celo sam pogledal film kot z njim (pa ne mi rečt, da si to še noben do zdaj ni nikoli želel, ker ima vsak človek momente ko si želi biti sam).
Meni se zdi, da LJUBEZEN obstaja... obstaja vsaj nekaj ZELOOOO podobnega temu, neka druga reč med zaljubljenostjo in ljubeznijo. Ni vse samo biti zaljubljen in ljubiti. Sigurno obstaja še nekaj in to je to, kar razlaga in razpreda Dizzy. Spoštovanje, pa ko pogledaš partnerja še na stara leta začutiš neko toplino v njegovem pogledu, nekaj kar te bo gnalo da ga boš šel objet. A je kej čudnega če se po mestu sprehaja toliko upokojencev, ki se še vedno tako ljubko držijo za rokice? Kaj pa njih drži skupaj? Metuljčki ravno ne... Je to, je to ljubezen?
Pa sej bi lahko še ful napisala, pa me malo čas priganja.. morda pa še napišem kej.
Papa*