Ljubezen in romantika

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
895
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
sej takih je 3/4 tle, jamrajo, jokajo
Take mamo najrajš.
cheer.gif
tako je..brez njih bi bil alter pust
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Hehehe, vidim da nisem edini, ki je ful kritižen do lastnih fotk...naročniki so vsekakor tud v mojem primeru bolj zadovoljni kot jaz sam...

@ sajkek: odkar sem spoznal, kako spreten jeziček imaš, me zanimaš samo ti
telephone7.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Sam na avtodele se pa spozna...
grims-1.gif
Ni lahko arbiter biti v tako zahtevni kategoriji...
Aja, nisi bil na MS2, saj res...
grims-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
895
113
tu in tam
pa ja, ti boš tam na pikniku zihr

mene pa ne bo, ker mam dan prej strokovni izpit, pol, ko ga pa naredim , je pa zurka...tko da lahk naslednji dan častim kerga kolega iz bližine, pol pa koma strica Toma
grims-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Čestitke za tole ugotovitev! Res bi lahko nekdo kaj naredu tukaj. Bruh - otročje! Zaklep teme bi bil idealen.

Avtor je svoje povedal, ostali pa tud!

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
40
če se pa briše pa preveč moderira, je pa spet piz***ja. in potem se tisti pritožujejo, da kaj si mod dovoli, da čist preveč briše, da bi se lahko malo popuščalo.....

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ksz (Welcome back Tjaska
evil.gif
)

... Da ne bo kdo mislil, da če poznam Dizzyja, da zato pa držim z njem. Do neke mere se strinjam z njim. Zaljubljenost traja dokler se ne zaveš spet realnega sveta okoli sebe, ko ti partner nekako ni več stalno v mislih in mogoče bi raje kdaj celo sam pogledal film kot z njim (pa ne mi rečt, da si to še noben do zdaj ni nikoli želel, ker ima vsak človek momente ko si želi biti sam).

Meni se zdi, da LJUBEZEN obstaja... obstaja vsaj nekaj ZELOOOO podobnega temu, neka druga reč med zaljubljenostjo in ljubeznijo. Ni vse samo biti zaljubljen in ljubiti. Sigurno obstaja še nekaj in to je to, kar razlaga in razpreda Dizzy. Spoštovanje, pa ko pogledaš partnerja še na stara leta začutiš neko toplino v njegovem pogledu, nekaj kar te bo gnalo da ga boš šel objet. A je kej čudnega če se po mestu sprehaja toliko upokojencev, ki se še vedno tako ljubko držijo za rokice? Kaj pa njih drži skupaj? Metuljčki ravno ne... Je to, je to ljubezen?
wink-1.gif

Pa sej bi lahko še ful napisala, pa me malo čas priganja.. morda pa še napišem kej.

Papa*