Ljubezen in romantika

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ooo bog pomagi! a zato se je men ceeelo noč kolcal? ker ste me tok opravlal
shocked-1.gif

no fantje rjavolaski malo bolj levo je ime helena
smile-1.gif
zdej pa dost

@spirit: ma kje si ti to sliko potegnu? že dobro leto oz. slabi 2 prepričujem vse možne pomembne in nepomembne ljudi na faxu nej jo že umaknejo! in ne nisem bila jaz tista s nespodobnim povabilom dizziyju. res pa je, da je mene in nojo ljubav pospremil do wc-ja. prijazen fant, ni kaj.

@štibr: od kje pa ti veš kako postavo mam?

@dizzy: dobiš pm
smile-1.gif

pa še vsem trem: ne mortle lih vedt kaka sem...ker od vas treh me je sam dizzy u živo videl

Nazadnje urejeno:

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
helena sem lihkar opazila, da ima fanta...mojega someščana. in to je vse, kar povem
smile-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
skrajni cajt da ga pusti!

Itak smo pa v tej temi ugotovili, da ga vara tko kot vse ženske...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
rec ji naj pride na alter, da postavimo stvari, tako kot morjo bit, torej solzice itd itd, pusti tipa in da se jo porihta druzno na alter pikniku. čakamo še sloveneta, dizija , spirita in stibra, da oblaja in grejo nazaj v brlog. tako na kratko.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Carska tema. Daisy Reed strikes again + vsi jokači, jebaæi in fehtači na sceni. Manjka še sam Dr. Love z nasvetom.
wink-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
tako je, pa da včasih doma dedc zlomi kako omaro ali predal (ker pac babe ne smes udarit, ker te lahko prijavi in imaš večje sranje kot če v ikei kupis neko iverco), da se vidi kdo je bog i batina.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Si ti nor?!? Iverico polomiš in ostane polomljena. Če babo polomiš, se pocajta sama od sebe.
Če te zašpeca, jo polomiš še 1x itd. Tapameten bo odnehal.
cool-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ej, sori, kar se tvoje postave tiče, sem te očitno zamenjal za eno, k ma res dobro...ni bilo nalašč. Je pa Sara njej ime.
grin1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.419
536
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
@Slovenet: ti ne priporočam ... hijene ... you know what that means!?
ne-ne-1.gif

Teb je pa zlo hudo, k te je tvoja na čevelj dala. Menda že niso vse bejbe tko grdo pokvarjene, da bi jim lohk rekel da so hijene.

@Čebinar: Hvala za link, zdej vem kam je treba iz po robo za zamrzovalno skrinjo nafilat
evil.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
glej, lahko ti kakšno predstavim, samo so ... pač ... grda stran bejb ... take, ki bi te samo izkoristile, česar pa ti res ne privoščim ...

ti raje privoščim tako, pošteno babo, ki te bo znala spoštovat ...
wink-1.gif

p.s.: me zanima, kok bo teb fajn, oz. komurkoli, ko ga bo njegova draga dala na čevelj ... verjetno bo(š) kar skakal od veselja ...
zmaga.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.419
536
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
p.s.: me zanima, kok bo teb fajn, oz. komurkoli, ko ga bo njegova draga dala na čevelj ... verjetno bo(š) kar skakal od veselja ...
zmaga.gif

Te čist razumem, samo ne morš zarad ene, k te je dala na čevelj, vseh razglasit za hijene.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Boš že našel kako. Če boš pa nekaj časa sam vmes, pa tud fajn. Tud jst sem bil že s kakim ženskim hudičem
evil.gif
Sem pa vsaj potegnil "nauke" iz tega. Bil nekaj časa jebiveter brez čustev, se igral, tudi varal takratne "kolegice", pa mi ni žal. Blo prav fajn. Nič čustev, nič škode.
Zdaj pa sem z eno v vezi cca 15 mesecev, živiva skupi...in je zlo fejst ženska, sploh po zrelosti in obnašanju.

S kako starimi si pa bil, k so te žalile?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
narobe si me razumel - ni bila ona hijena, sploh ne, daleč od tega. te kolegice, s katerimi sem imel opravka ... so šele po tem, ko sva končala pokazale svoj pravi obraz ... oz. raje recimo hinavskost.

bivša je bla pa čist okej. tud k sva končala in vse, si je vzela čas za pogovor, za razčištit vse in podobno ...

@Ynos: a veš, da ne vem točno, ampak recimo nekje 20 - 25 let. gre se samo za ta princip - si z bejbo, in sta najlepši par, pravijo te hijene, potem pa nehaš, pa ti začnejo, kakšna [censored] je ta tvoja, da se tkole igra s človeškimi čustvi, da sem zdaj na full boljšem in začnejo stegovat prste po meni ... dobro karikiram na hard, ampak tako nekako.
smile-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
uuu, tole pa zveni znano.
smile-1.gif

Jah življenje je pač tako, da šele po nekem padcu ugotoviš kakšne ljudi imaš okrog sebe. V takem primeru si lahko samo hvaležen, da si lahko odmaknjen od takih.

Glede žensk:

Sama sem ženska, ampak lahko mirno rečem, da so dons ženske take, da jim ni za zaupat. Niso vse, seveda ne, ampak veliko pa jih je. Večino žensk gleda na svojo korist in niti pomislijo ne, da bi za to kaj vračale. Bruh.

Tudi jaz sem bila dostkrat razočarana. Ko sem se sprijaznila, da so pač desci taki oziroma da je svet gnil, sem dobila najboljšega fanta
grin1.gif
In evo...še obstaja tisto, za kar sem pri bivših rekla, da je nemogoče...

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Dizzy, nism vsega bral (ker se mi, roko na srce, res neda vse te solate prebirat), bi te pa sam to vprašu...

Če si napisu, da si imel 3 resne zveze in so te vse varale.... (nadaljevanje ni sarkastično in brez zamere
wink-1.gif
). A si mogoče razmislu, da je kej stabo narobe?
Resno... Ok, štekam, da se kaki babi odf00ka in ga se gre zalizovat/dat blowjob drugmu. Ampak vse tri? (ok, je treba tud definirat, kaj je zate varanje
grin1.gif
).

Oz. imam predlog. Ok, te je prva bivša prevarala, pa druga tud. Če sta obadva normalna človeka, magari pokliči prvo bivšo, jo povabi na kofe, ter jo povprašaj, kje si zajebu. Pa ne pr njej, ampak na sploh. Resno. Presenečen boš, ko 1x bivša vidi, da se zanimaš zase in na bi rad svoje napake popravu..
Men je npr. prva v faco zmetala vse stvari, kak sm biu in zdej tega ne delam več.. nevem, men je pomagal. Zato pa sem v dobrih odnosih z bivšimi
evil.gif