Liga prvakov 2011/2012

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
ni v pon tekma ?
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nisem vedel, da je Mourinho igral...

S takimi klubi in igralci lahko vsak osvaja.

Zdaj vidiš zakaj se ti shizofrenija pripisuje? Za "neuspehe" je luzer za zmage je statist.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
A da? A ko jim omenim Inter 2010, ko začnejo najedat s Čelskijem 2009?
Največja pizdarija takrat je bil rdeč karton za Motto al koga že, ko je umrl Biskvita... Takrat se je Inter zaprl in konec zgodbe. Če ne bi bilo rdečega, bi mogoče še celo napredovali... Pa tudi Ovrebo takrat ni sodil, tako da na žalost ni šlo...
Najbolj je pa verjetno bolel jogging Mourinha po Nou campu takoj po zadnjem žvižgu...
hysterical-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Penal se ti zdi da ni bil rdeč a zasluženo? wtf?
Ja [cenzura] [cenzura] se Fabrgasa ni dotaknil. Terry je pa naredil neumnost za rdeči karton. Take stvari se ne počnejo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nisem vedel, da je Mourinho igral...

S takimi klubi in igralci lahko vsak osvaja.

Zdaj vidiš zakaj se ti shizofrenija pripisuje? Za "neuspehe" je luzer za zmage je statist.

Ti pa še vedno nasedaš po tolkem času, kar kaže na neke številke
evil.gif
relax, vdihni, saj bo.

Z lahkoto pa boš odgovoril na vprašanje ali lahko Mourinho z NK Maribor osvoji ligo prvakov (s takšnim kadrom).

Barca in Real npr. sta totalno zapufana kluba, pokupljeni tuji igralci, ja skoraj čudno bi bilo, da ne bi kdaj kakšnega gola dali in kaj osvojili. S takšnim in drugačnim trenerjem.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Sem ti že napisal, niti slučajno se ne razburjam, tvoji posti me pa namreč vedno znova presenetijo, in vedno znova pokažejo koliko neumnosti je na tem svetu.

Itak si pa isti ko synthaman, na vsako vprašanje "odgovoriš" s vprašanjem.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ti želim, da se ti danes srečno izteče zadeva, kot velikemu navijaču Reala, v nasprotnem se bo spet jokcalo po forumu.

Ne vem pa takaj te motijo moja mnenja, saj menda nočeš foruma, kjer ti bodo vsi kimali, ker potem ga sploh ne rabimo.

O jokcanju murinja pa si lahko pogledaš po googlu oziroma netu, pač si model na ta način dela reklamo in ima nek stil.

A njegov prispevek k rezultatom kot trener je po moje minimalen, ni on tisti, ki mora štopati žogo, podati in zadeti. Kar imaš, imaš, on pa ima vrhunski material, ki pa ga očitno ne zna postaviti na igrišče. A letos se mu bo očitno posrečilo, ker so drugi slabi.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Se opravičujem da motim strokovno razpravo... ima kdo video iz včerajšnje tekme ko je bil storjen domnevni prekršek za penal? Sem namreč ravno šov scat in potem slišal z lokala kak so se notri drli ko živali pa metali kozarce
evil.gif

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.570
29
48
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Fantje. Treba bo vložit ene 5mio za enega povprečnega golmana, ker tale Valdez je že od day 1 smeh
Mja, slab vratar. Na kvatre mu uspe dobra obramba.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Eh naj gre vse v rit... saj ne morem videt prav s posnetka kaj se je zgodilo, al je bil stik al ne...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Eh naj gre vse v rit... saj ne morem videt prav s posnetka kaj se je zgodilo, al je bil stik al ne...

Nebom rekel, da ni blo penala. Rekel bom samo, da se je Fabregas v zadnjem letu pri Barci veliko naučil.