Liga prvakov 2011/2012

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Skoda, da sem bolj Barci privoscil, ampak ok, ce ti znalac, tko reces
hysterical-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Predlagam, da si svoje poste kdaj naknadno še brebereš.

Če se boš držal predloga danega meni, potem ne boš več pisal sploh.
smirk-1.gif

Zakaj bi bral naknadno? Saj nimam Alzheimerjeve, da bi pozabil kaj sem napisal.

Medtem, ko tebe (ki ti zgodovina ne pomeni nič, pomembna je sedanjost - qoute maleckyŸ) zgleda spomin in dojemanje napisanega vara. Si spet našel žalitev tam kjer je ni.....sej res....zdej vidim - tebe na osebni ravni žali, če kdo kaj reče čez Barco pa tudi če je res. Barca enostavno ne more biti na napačnem koncu palice.

Zdaj sem dojel, oprosti za prej
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Sreča se je pač malo obrnila in je doletela tudi nas, saj se Obrez v finalu ne bo tako drl, ker ni več Messija in Ibre (pri Ibri je za vsak dotik "kričal").

Sicer pa je Barca par let nazaj imela hudo srečo, takrat je bil Chelsea vrhunski klub in so jim v zadnji minuti podaljška zabili gol.

Sedaj se je zadeva poklapala.

FInale bo verjetno Chelsea:Bayern

p.s.
si predstavljate, da real osvoji še Ligo? Mourinhu se bo "mešalo". Še pred časom je bil luzer in jokica, sedaj pa lahko pobere kar dve lovoriki.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
glede na to da bojo v finalu zelo oslabljeni, pa da dejansko niso pokazali če znajo igrat ... ne vidim da lahko letos zmagajo ... neglede na nasprotnika
wink-1.gif

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Čelsi je klub ki je pri meni na lestvici tistih ki jih ne prenesem ampak glede na pokazano so si zaslužili.
Vedelo se je da bodo prišli igrat bunker in Barca tudi ve da je to njihova šibka točka (no ubistvu eden izmed redkih načinov da imaš šanse proti taki ekipi)
Adapt or die bi lahko rekel.

Je pa sudja najbolj zajebal. Izenačen rezultat, prekrška sploh videl ni pa direkt rdeč. Pretirano po mojem mnenju. Zaradi tega je skoraj uničil epsko tekmo. Žal ali pa na srečo so bili bogovi na strani Čelsija.
Ramirezu pa kapo dol, še ko so zgublal 2:0 je bil eden redkih ki je vzpodbujal ekipo ter se močno boril tiste kritične minute.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
No...razloži, kaj sem napisal, da mi je Barco treba tok turit, pa da misliš, da me tako boli? Ti maš več opravka z Barco kot jaz zgleda, tko kot ma goba več opravka s katoliško cerkev, kot župnik.
hysterical-1.gif

Si res pravi najednik, javljaš se skoraj izključno meni, za težit, ko barca puši, drugega pa od tebe ni. Jaki moderator, ki samo provucira po forumu. Verjamem, da ti paše ko gangbang-ate tukaj sam, kolk si pa star, da si tolk zafrustriran?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Čelsi je klub ki je pri meni na lestvici tistih ki jih ne prenesem ampak glede na pokazano so si zaslužili.
Vedelo se je da bodo prišli igrat bunker in Barca tudi ve da je to njihova šibka točka (no ubistvu eden izmed redkih načinov da imaš šanse proti taki ekipi)
Adapt or die bi lahko rekel.

Je pa sudja najbolj zajebal. Izenačen rezultat, prekrška sploh videl ni pa direkt rdeč. Pretirano po mojem mnenju. Zaradi tega je skoraj uničil epsko tekmo. Žal ali pa na srečo so bili bogovi na strani Čelsija.
Ramirezu pa kapo dol, še ko so zgublal 2:0 je bil eden redkih ki je vzpodbujal ekipo ter se močno boril tiste kritične minute.

Glede rdečega. Takšno obnašanje je nedopustno, še več bi morali po tekmi pogledati takšnih dogodkov in ustrezno ukrepati. To je nogomet na najvišjem nivoju. Jaz bi denarno kaznoval tudi hraklanje in čiščenje nosa.

Če imajo kakšne zdravstvene težave glede tega, jim naj pomaga zdravnik. Sem dolgo igral nogomet pa nikoli ni bilo potrebe pa prostaškem izlivu sluza.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
A da? A ko jim omenim Inter 2010, ko začnejo najedat s Čelskijem 2009?

Res vedno čist ven padem ja.
hysterical-1.gif

uf-1.gif

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Si res pravi najednik, javljaš se skoraj izključno meni, za težit, ko barca puši, drugega pa od tebe ni.

Pa si prebral moje poste od včeraj do danes? Oz. pač kadarkoli
hysterical-1.gif

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Jaki moderator, ki samo provucira po forumu.

Namesto, da bi življenje posvetil forumski kodi in se tudi v RL vživel v vlogo vzornega moderatorja
hysterical-1.gif

[/QUOTE]

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Verjamem, da ti paše ko gangbang-ate tukaj sam, kolk si pa star, da si tolk zafrustriran?

STAR SEM PA ŽE 19 TAKO DA TI MENI NE BOŠ PAMETI SOLIL
hysterical-1.gif

Frustracije so pa pizdarija ja. Must hate Barca. Must hate Barca. Must hate Barca. Must hate Barca. Must hate Barca. Must hate Barca. Must hate Barca. Must hate Barca. Must hate Barca. Must hate Barca.

pwt.jpg

Ti si tako easy target
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Luzer in jokica? Ti se pa visoko ceniš, da nekoga, ki je osvojil:
S Portom:
2 x Državni prvak Portugalske
Pokalni prvak Portugalske
UEFA Pokal Prvak
Portugalski SuperPokal
Liga Prvakov

S Chelsijem:
2 x Ligaški pokal
FA Community Shield
FA Cup
2 x Premier Ligo

Z Interjem
Italjanski Super Pokal
2 x Italjansko Ligo
Italjanski Pokal
Ligo Prvakov

Z Realom:
Kraljevi Pokal
(zelo verjetno) Špansko Ligo.

Aja, pa njegove ekipe niso izgubile rekordnih 150 domačih tekem zapored.

Luzer.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ja no troll.
hysterical-1.gif

Z vsakim postom samo še dokazuješ, da nimaš nič za napisat, sam drkat.

Smiliš se mi res, Ruglja ni več, da te bi vzel, pa Urška tudi ne "masira" več, tko da boš moral res tle nadaljevat.
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Nisem vedel, da je Mourinho igral...

S takimi klubi in igralci lahko vsak osvaja.