ksz..
No tole je pa že nekako bolj normalna cena, vidim da imajo po 845 eur na oko pri Moreli z Lasek metodo. Že nekaj časa oklevam ampak tole je pa že zanimivo, se po novem letu naročim za pregled. Zdej me pa nekaj zanima, nekaj se mi vid še slabša, ampak ne tako zelo zelo zelo veliko, ne vem...verjetno se kar ustavit ne more?? Imajo kakšna odstopanja al mora biti prav nič od nič...sedaj sem nekje pri - 3,00 na obeh očesih. Sicer imam leče, ki so super, samo še vedno ni to to in počasi se mi po 10 letih ne da več notri in ven jih dajati + še vedno se ponoči bleščijo luči od avtov, kar me moti, pa problem je pri vetru ipd, se solzijo oči...drugače so leče top shit, samo nekako mi tudi ni cilj se cel life z lečami ubadati. Se operira obe očesi naenkrat ali prvo enega in nato drugega...ker vmes potem čoravo vidiš na enega. Kdo kaj ve o tem iz prve roke, sem z nekim okulitstom nazadnje govoril in pravi da če res ne vidiš full slabo da se ne splača, da zna biti problem v starosti, da se zadeva začne slabšati in da naj bi imel problem videti na blizu?? Pač to je bilo njegovo mnenje...ve kdo kaj o tem??