Krivolov na volke v BIH

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
Krivolovcem želim, da stopijo na mino v bosanski šumi...
se pridružujem željam
10.gif
Nč bat, to so domačini in tale G2 je za hosto.
Konc koncev na področju BL sploh ni bli neke vojne od koder je navedena slika.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik vandrovec pravi:
Ne vem čemu zgražanje. Lovski turizem pri nas kar lepo uspeva, pa ni nobenega problema. Ti so pač na rahlo primitiven način razkazali svoje trofeje.

Polovič v Dobovi recimo je pa OK, s svojimi trofejami?

Volkovi v BIH so itak problem, nekaj takega kot srne pri nas. Zanumivo da recimo se noben ne zgraza nad (dovoljenim) odstrelom volkov pri nas?

Ce so bili ustreljeni v skladu z lovskimi pravili ne vidim problema. Jasno je da je del lovske etike tudi spistljiv odnos do mrtve zivali in v (samo) tem pogledu se lahko malce zgrazamo.

Sicer pa ja, sam vsako leto gledam lovski turizem in ribiski turizem in nekako se mi zdi da se tu lepo loci vzhodna evropa od srednje/zahodne. Se ve kdo je v vlogi prostitutke ane?!
tongue-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
V Zahodni evropi, posebno v Italiji, so že zdavnaj potolkli, razen v redkih rezervatih, vse divje živali do velikosti miši.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.622
3.988
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
A moramo bit res pri vseh "najlepih" stvareh zraven?

Zdaj pa sledi še članek na 24.kur in 3 ...2 ....1.......

Informacijska pooblaščenka te gleda zaradi javno objavljene tablice ... 3 ...2 ....1.......
(bilo že kar nekaj podobnih primerov na slovenskem spletu)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.175
16.435
113
Kar naj me gleda. Lahko ji tudi še kaj povem, če želi, recimo moje mnenje o njej. Drugače pa jaz nisem vir te informacije (tablice) ampak link, ki sem ga posredoval. To pa pač ne more biti kaznivo.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
tisti golf trenutno ni registriran v slo

no tako. Le kdo ve, kako je tale g2 prispel in kdaj v Bosno. Lahko so prispele samo tablice.
Al je pa tablica ponarejena.
Pa če je res bil krivolov, tale nima grama pameti, da gre slikat in da se slika pojavi v medijih.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
To avto tu odjavijo pa dol peljejo, tam je pa za v hosto pa za na nivo. Slovenski je bil nekoč..

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
...... takšen avto je na njihovih cestah eden boljših.
Če je pa bil slovenski pa niti ni važno. Tablice so gor takšne kot so. Ne vemo pa, ali so sploh prave ali ponarejene. Al pa ukradene.
Nima smisla debatirat o tem, če Slovenci hodjo v Bosno na krivolov.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.073
6.277
113
Ta golf je bil ukraden pred x leti skupaj s tablicami. Teh tablic pri nas več ni že nekaj let. Vsaj jaz ne vidim več nobene tablice brez plave EU označbe.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.175
16.435
113
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ta golf je bil ukraden pred x leti skupaj s tablicami. Teh tablic pri nas več ni že nekaj let. Vsaj jaz ne vidim več nobene tablice brez plave EU označbe.

Jaz jih pa še vedno videvam in to kar pogosto... jih je a res manj kot 1 na 100 a ne
smile-1.gif