Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Zanima me kako bo to izgledalo pozimi
Točno, kako to izgleda, si greš lahko ogledat v Trst. Ob osmih zjutraj v prvem tednu januarja, piha burja, zunaj pred lokalom pa polne mize kadilcev.
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
. Čeprav mene "vegetarjanca" moti, da ti zraven mene ješ meso, to še ne pomeni da ti bom zrezek zabrisal skozi okno ali pa tebe in zrezek poslal v "zrezkalnico", kamor ti natakar tudi vode ne bo prinesel.
S tem ko jaz jem mesni burek v zaprtem prostoru tebi nič ne škodim, ti pa meni dejansko s kajenjem škodiš, tako da take primerjave niso primerne.
Te ne drkam, to je moje pravo stališče.
Čeprav kadiš, te imam jaz še vedno rad....
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
tak kot zgleda vsak dan v zimi na katerikoli srednji šoli.... ali faksu... med odmorom vun na čik... pa naj bo magari -20
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
Uporabnik Roby pravi:Nevem zakaj je kr naenkart v gostilnah tok placa? Sm šow učer mal ukol pa se usi neki uzuni drenajo, komi dobiš plac uzuni.
poletje in sonček nima nič pri tem......
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
... da so tistemu enemu kadilskemu kolegu na ljubo vsi sedeli zunaj na terasi.... samo da je on lahko skadil štiri čike.... toliko o strpnosti....
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
ksz...
zanimivo.... včeraj štirje kolegi grejo na pijačo... samo eden od njih kadi.... in ker smo nekadilci navajeni vedno popuščat in se prilagajat se je zgodilo sledeče: da so tistemu enemu kadilskemu kolegu na ljubo vsi sedeli zunaj na terasi.... samo da je on lahko skadil štiri čike.... toliko o strpnosti....
Citat:
Uporabnik Roby pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Roby pravi:
Upam vsaj, da bojo mediji povedal kolk je gostincev propadl pa kolk majo manj prometa. Nevem zakaj so nekadilci kar naenkrat tok glasni kolk jih zastrupljajo kadilci.
P.s. Dobra stvar je sam, da bom jast nehal kadit, drugač je pa to omejavanje pravic!
Nismo kar naenkrat glasni... bli smo že prej, samo pač noben ni mogel nič ukrent. S tem zakonom se pač da... Kolko gostincev bo propadlo? A se hecaš? A ste res nekateri kadilci tako na nizki ravni, da brez čika ne morš it normalno na pir? Skrajni čas da nehaš, če se ti lajf vrti okol čikov.
Sicer je pa tole približno tako kratenje pravic, kot omejitev hitrosti čez naselje ali prepoved odlaganja odpadkov v naravi...
Nevem zakaj je kr naenkart v gostilnah tok placa? Sm šow učer mal ukol pa se usi neki uzuni drenajo, komi dobiš plac uzuni.
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
ksz...
zanimivo.... včeraj štirje kolegi grejo na pijačo... samo eden od njih kadi.... in ker smo nekadilci navajeni vedno popuščat in se prilagajat se je zgodilo sledeče: da so tistemu enemu kadilskemu kolegu na ljubo vsi sedeli zunaj na terasi.... samo da je on lahko skadil štiri čike.... toliko o strpnosti....
Citat:
Uporabnik suicidal pravi:
pa še to me zanima: če so vrata lokala odprta, a ni to potem odprt javni prostor