Konec kajenja

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Zanima me kako bo to izgledalo pozimi
uf-1.gif

Točno, kako to izgleda, si greš lahko ogledat v Trst. Ob osmih zjutraj v prvem tednu januarja, piha burja, zunaj pred lokalom pa polne mize kadilcev.
grin1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:

uf-1.gif

tak kot zgleda vsak dan v zimi na katerikoli srednji šoli.... ali faksu... med odmorom vun na čik... pa naj bo magari -20

Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
. Čeprav mene "vegetarjanca" moti, da ti zraven mene ješ meso, to še ne pomeni da ti bom zrezek zabrisal skozi okno ali pa tebe in zrezek poslal v "zrezkalnico", kamor ti natakar tudi vode ne bo prinesel.

S tem ko jaz jem mesni burek v zaprtem prostoru tebi nič ne škodim, ti pa meni dejansko s kajenjem škodiš, tako da take primerjave niso primerne.

Te ne drkam, to je moje pravo stališče.

Čeprav kadiš, te imam jaz še vedno rad....
srce-1.gif

Seveda mi škodiš. Na kozlanje mi gre, ko voham tiste postane golobe narezane med testo
grims-1.gif
Če bom šel kozlat to ne bo zdravo za moje zobe, tako da mi škodiš.

Tudi jaz tebe mucybucy
roza.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Pismo je to en ljubeč forum
grin1.gif
Sem hotel spet malo o kajenju pogledat in kaj vidim.....srčke, rožce, poljubčke, pozdravčke.....

Jah, sej je fajn, da se imate radi
smile-1.gif

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
uf-1.gif

tak kot zgleda vsak dan v zimi na katerikoli srednji šoli.... ali faksu... med odmorom vun na čik... pa naj bo magari -20

Po novem zakonu pri šolah in faksih ne bo več dovoljeno kaditi.Bodo pa zato vsi pločniki v bližini polni.

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
... da so tistemu enemu kadilskemu kolegu na ljubo vsi sedeli zunaj na terasi.... samo da je on lahko skadil štiri čike.... toliko o strpnosti....
rolleyes-1.gif

to pa zato, ker kadilec NE SME kaditi v zaprtih javnih prostorih. toliko o strpnosti.

pa še to me zanima: če so vrata lokala odprta, a ni to potem odprt javni prostor

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
mah... ti si kar razlagaj naprej to "strpnost" kakor želiš.... jaz komaj čakam da se bodo temperature spustile do kakih -20 in potem se jim bom smejal kako trepečejo zaradi ubogega nepomembnega poponmoma škodljivega in pretirano dragega smrdečega cigareta
bonk.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
uf-1.gif

To je itak bolj zdravo, kot pa čičanje v s centralno kurjavo ogrevanih prostorih, ki imajo vedno presuh zrak...
srce-1.gif

Po moje bodo kadilci celo hvaležni, ker jih je gospod Bručan prisilil k bolj zdravemu preživljanju prostega časa na prostem.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
ksz...

zanimivo.... včeraj štirje kolegi grejo na pijačo... samo eden od njih kadi.... in ker smo nekadilci navajeni vedno popuščat in se prilagajat se je zgodilo sledeče: da so tistemu enemu kadilskemu kolegu na ljubo vsi sedeli zunaj na terasi.... samo da je on lahko skadil štiri čike.... toliko o strpnosti....
rolleyes-1.gif

Jep... to sedaj pač dogaja - zato je notri vse prazno. A bodimo realni - zunaj na dežju ali mrazu pa ne bomo kolegialni in notranjost se bo s poslabšanjem vremena hitro napolnila.

Sicer bo še cel Avgust baje lep tako, da ...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Roby pravi:

Citat:
Uporabnik wacko pravi:

Citat:
Uporabnik Roby pravi:

Upam vsaj, da bojo mediji povedal kolk je gostincev propadl pa kolk majo manj prometa. Nevem zakaj so nekadilci kar naenkrat tok glasni kolk jih zastrupljajo kadilci.

P.s. Dobra stvar je sam, da bom jast nehal kadit, drugač je pa to omejavanje pravic!

Nismo kar naenkrat glasni... bli smo že prej, samo pač noben ni mogel nič ukrent. S tem zakonom se pač da... Kolko gostincev bo propadlo? A se hecaš? A ste res nekateri kadilci tako na nizki ravni, da brez čika ne morš it normalno na pir? Skrajni čas da nehaš, če se ti lajf vrti okol čikov.

Sicer je pa tole približno tako kratenje pravic, kot omejitev hitrosti čez naselje ali prepoved odlaganja odpadkov v naravi...

Nevem zakaj je kr naenkart v gostilnah tok placa? Sm šow učer mal ukol pa se usi neki uzuni drenajo, komi dobiš plac uzuni.

Sem bil pa dons v Skeletu... Zunaj vse polno, notri pa tudi. Nisem opazil nekega usipa prometa.... Sicer pa ti je že lovelove odgovoril: poletje je!

So pa tud hecni lastniki, ki po dveh dneh delajo hude analize o upadu prometa... ja itak! Glih poglihal se bo... kolkr so profitiral zaradi podražitev z uvedbo evra, bodo zdej zgubl s protikadilskim zakonom
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik novaa pravi:

ksz...

zanimivo.... včeraj štirje kolegi grejo na pijačo... samo eden od njih kadi.... in ker smo nekadilci navajeni vedno popuščat in se prilagajat se je zgodilo sledeče: da so tistemu enemu kadilskemu kolegu na ljubo vsi sedeli zunaj na terasi.... samo da je on lahko skadil štiri čike.... toliko o strpnosti....
rolleyes-1.gif

Mi sploh ni problem usest se zuni na teraso med kadilce. Še vedno je zrak občutno boljši kot je bil prej v zakajenih lokalih. Pozimi pa naj pač tisti najbolj patetični hodijo vn na mraz če jim paše... Tud pred faxom bomo po tanovm lahko mal bolj zadihal med odmori, brez da bi 50 modelov zakajal na polno.

Nazadnje urejeno:

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik suicidal pravi:

pa še to me zanima: če so vrata lokala odprta, a ni to potem odprt javni prostor

Ne bo držalo. Glede na to, da moram profesionalno malo poznati odvajanje plinov iz takih ali drugačnih prostorov, ti lahko povem, da tudi s treh strani zaprta terasa (tri pokončne stene) ni odprt javen prostor. Osnovni pogoj je zadostno prezračevanje, torej mora čez tak odprt javen prostor pihat veter. Tudi v "brezvetrju" se dim odvaja zaradi gibanja zračnih mas. Samo odprta vrata lokala zato niso dovolj, ker se zrak ne menja dovolj hitro.

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
mi zaenkrat kr lepo terase zasedamo... sej ni panike neke... čeprou so še vedno zameti k bi kr not čik pržgal...
evil.gif