Konec kajenja

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
btw: Konec kajenja je naslov topica

Jaz še nisem nehal. Pa vi?
grin1.gif

sej boš, sej boš....
evil.gif

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
jaz bi tebe odvadil cigaretov in kajenja na sploh
grims-1.gif
, pa za župnika dal....

veš kok bi bil potem ti dejansko srečen...
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
prjatu moj, teb res preveč hodijo tile dečki po glavi...... ccccc

pa se ti ne zdijo 8letniki že prestari, saj ti že dosežejo kljuko in lahko spizdijo iz tvoje zakajene sobice
grin1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Jst sm tud mal zmanjšala, ker sem zdaj ene teden kadila hrvaške Marlboro in so po okusu sicer OK, sam kaj ko te naslednje jutro grlo boli pa non-stop se ti nekaj na grlu nabira. Zdej spet slovenske Marlboro Ultra Light kadim pa so odlični, ampak sem včeraj vseeno skadila samo 4 cigarete, dans še nobenga. Bom pa še
grin1.gif
Ko sem doma itak ne mislim na cigarete.

Bom pa predvidoma jeseni nehala. Pa ne zaradi jebenega zakona, ki posega v osnovne pravice posameznika, ampak zaradi nevarnosti, da se mi ponovi bronhitis.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
u soboto na partiju je blo prou fino, ko noben (no, skor noben) ni kadil. nč ni blo zakajeno, če ti je že pasal čik, si šel ven, ga skadil, mal polepetal in šel nazaj notri. pa še cunje so zjutraj še vedno dišale
cheer.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Bom pa predvidoma jeseni nehala. Pa ne zaradi jebenega zakona, ki posega v osnovne pravice posameznika, ampak zaradi nevarnosti, da se mi ponovi bronhitis.

Aha... Si si kar sama odgovrila, zakaj je ta novi zakon ql
wink-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:

Zakaj pa bi čakala do jeseni, če veš, da ti škodi že zdaj
frown-1.gif
?

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
mislim da se počasi privajajo pit koffe brez cigareta..... no sicer pa še ni sile... je toplo zunaj