Konec kajenja

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Dokler ne boš rekla enkrat stop, vrgla čike v kanto ne boš nehala,....samo prelagala boš v nedogled,..ti žal govorim iz izkušenj
stupid-1.gif

Zanj veljajo ista pravila kot za ostale kadilce,...pri meni se kadi na balkonu, vrata se priprejo, da ne smrdi notri, pred blokom ali pa se ne sploh ne kadi,...druge opcije ni.

Nazadnje urejeno:

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Na srečo ne kadi toliko oz. se ni zadrževal v zakajenih prostorih, da bi imel tipični vonj kadilca, ker s takim ne bi mogla bit,....recimo, če sva bila zunaj sva itak smrdela oba, ker oblačila se navzamejo vonja in takrat tega ne zavohaš,...drugače pa Orbit...

Je pa tako, da se mi zdi, da bivši kadilci sčasoma ratamo najbolj nestrpni do kadilcev,....sicer pa se nekaj govori, da bo tudi on nehal,..se bosta lahko spodbujala
smile-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Ne to .... zanimal me je kako ti prenašaš to da ma on vonj po čikih. Je to za nekadilce ful težko/nagravžno?

lp
če te glih zanima-kot bi lizal pepelnik..

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
nabrž je jedel kakšen v žerjavici pečen krompir, pa si je granulacijo in okus zapomnil, potem pa samo še dodaš tisti vonj in voila: kadilec
grin1.gif

and this shit comes from an ex smoker.press
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
ksz

Cigaret je le en svaljek z dvema koncema. Na enem koncu je ogenj, na drugem pa osel, ki ga vleče.
Ko to pošlihtaš v glavi, postaneš nekadilec čist brez muke.

Življenska izkušnja. press

lp

Roby

Pripravnik
27. jul 2007
429
0
16
www.sd-preserje.com
Zakaj ste nekadilci tok nestrpni. Sej zdej mate plac pa lohk sedite v gostilno sami s sabo v čistem zraku. Vi pa še kr naprej neki bluzite pa jamrate, da se vam use v glavo kadi k sedite uzun. Pejte not!!!

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
kdo jamra? men je prav luštno, mi je že prej bilo, ker nisem v druzbi kadilcev.

@bič - itak kao dišite s preparati
grin1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
nisem se ravno v steno, sem se pa v skalo
smirk-1.gif

pa tega ne moreš primerjat