Konec kajenja

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
mislim da se počasi privajajo pit koffe brez cigareta..... no sicer pa še ni sile... je toplo zunaj

Sej sploh ni panike, spremenil bomo pač svoje navade, kar pa tut ni slabo. Vsega smo se navadili, pa se bomo tut tega.

@bitch_inside: hrvaški Marlboro je za en drek, jst sem pokadila eno škatlo, pa sem bla čist "bolana".

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Bom pa predvidoma jeseni nehala. Pa ne zaradi jebenega zakona, ki posega v osnovne pravice posameznika, ampak zaradi nevarnosti, da se mi ponovi bronhitis.

Zakaj pa bi čakala do jeseni, če veš, da ti škodi že zdaj
frown-1.gif
?

to je standardna kadilska finta, da si pač postaviš nek rok. ponavadi so to rojstni dnevi, novo leto,... Meni se ni dalo tak dolgo čakat, pa sem reko jutri neham
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sem vceraj gledal eno reportazo na enem nemskem kanalu (mislim, da na SAT-1 ali pa PRO7)... kako so se znasli gostinci v nemciji, kjer tudi velja podoben zakon, kot pri nas od 1.8. dalje...

Lastnica nekega lokala je prejsnji bife spremenila v klub kadilcev... ko narocis prvo pijaco, se avtomatsko vclanis v klub in tako lahko v tem lokalu ob kavi tudi kadis
smile-1.gif
... Je pa omenila, da ce ji bodo se to prepovedali, da bo pac morala zapret lokal, ker ji je promet zelo upadel... ze v dveh tednih po uvedbi zakona...

Nek drug gostinec je tudi nasel luknjo v zakonu. V zakonu namrec baje pise, da je dovoljeno kaditi pod sotorom. V svoj lokal je postavil manjsi sotor (4m x 4 m) za prireditve na prostem in v tem sotorou je prostor za kadilce
tongue-1.gif
...

Verjetno se bo kaj podobnega spomnil tudi kdo pri nas... in tako bodo nastali kadilski in nekadilski lokali ...
grims-1.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Ne vem če je zavarovan pred smrtjo.Nedvomno pa se ga je pamet na široko ognila.

Če nekdo piše kot imbecil prav pameten ne more biti.press

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
kje me bo pa tramvaj povozil? al pa jumbo padel na glavo. ne gibam se v teh koridorjih
wink-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
kje me bo pa tramvaj povozil? al pa jumbo padel na glavo. ne gibam se v teh koridorjih
wink-1.gif

Tako sem napisal kot ti... Tudi ti ne mores zagotovo trditi, da bo nekega kadilca prej pobralo kot tebe samo zato, ker je kadilec...

Ce bom bolj realen... se ti lahko zgodi, da te zbije slepar... da se ti podre na glavo strop med potresom,... Pac ce si v nepravem trenutku na nepravem mestu...
grims-1.gif
in to se lahko zgodi tako kadilcu kot nekadilcu... plavalcu, kto ne plavalcu, dirkacu na cesti kot tudi pocasnetu ...

grims-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
no končno eden, ki razume.

jest, jaz bom dalje zivel tudi od tebe. ce ne drugace pa v srcu ljubic.
grin1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Bom pa predvidoma jeseni nehala. Pa ne zaradi jebenega zakona, ki posega v osnovne pravice posameznika, ampak zaradi nevarnosti, da se mi ponovi bronhitis.

Zakaj pa bi čakala do jeseni, če veš, da ti škodi že zdaj
frown-1.gif
?

Poletje je pač tako, da si dostikrat ponoči zunaj, veliko si na prostem in se več dogaja kot jeseni, tko da se zaenkrat cigaretom še nisem odpovedala.

Aja, veš kaj me zanima? Kokr sm zasledila je ynos kadilec pa me zanima kako to nekadilci prenašate? Midva z mojim oba kadiva, tko da ne opazim glihe nekega vonja po cigaretih, pri tebi je pa najbrž ful drugače? Moja mat ne kadi in občasno na balkonu skadim kakšen cigaret in čisto ven pade kaj spet kadim po stanovanju pa čeprav zračim cel dan.