Konec kajenja

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
no no saj ni tako hudo kot zgleda..me ne bi čisto nič motilo če bi ga prižgala-after
grin1.gif

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Glih kar pršu v novo Slovenijo, in mi nič kej ne paše
cry12bpy.gif

Matr ste spamal tuki, kot sam vi znate
grin1.gif

tenk yu vjeri mač

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ti povem poenostavljeno... Ne smeš kadit tam, kjer je znak da ne smeš. Samo tega se drži da si zmagal
grin1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Ti povem poenostavljeno... Ne smeš kadit tam, kjer je znak da ne smeš. Samo tega se drži da si zmagal
grin1.gif

ne-ne-1.gif

Znak za prepovedano kajenje sploh ni obvezen!

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Jaz ponovno pravim aleluja na nov zakon. Greš na kavo, lahko normalno dihaš, ni se treba umikat dimnim signalom, greš zvečer ven, se ni treba bat, da te bo kak biser prtisnu s čikom na roko, prideš domov in ni potrebno dat cot luftat!! Ne morm verjet!! Ne me narobe razumet, nisem v istih cunjah potem drug dan, ampak že vonj po odimljeni tkanini mi obrača želodec, če se nahajajo v sobi.
Hura za dišeče življenje!
cheer.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Ne razumem. Zakaj te piješ kavo, če ne kadiš?

Jaz jo po novem spijem v službi ob kakih 9.00, ko se mi dremat začne.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
grin1.gif

ne-ne-1.gif

Znak za prepovedano kajenje sploh ni obvezen!

Nisem napisal, da je obvezen (čeprav se mi zdi da je), ampak odkar je novi zakon so male nalepke s prečrtano cigareto (v prostorih za nehadilce) nadomestile velike nalepke "prepovedano kajenje" v kričečih barvah.... tko da... v osnovi, dokler ne prebere celega zakona, naj se ravna po oznakah ....
wink-1.gif

hitra_kaca

Pripravnik
8. avg 2007
106
0
16
Pri dveh škatlicah na dan in pri vseh drugih dejavnikih tveganja, ni hudič da ne bi zbolela
grims-1.gif

Če pa še je paradižnik, potem pa sploh... (pred nekaj leti je bila cela panika okoli tega, da paradižnik povzroča raka)
smirk-1.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Meni je tale zakon kar kul, dejansko lahko pulover nosiš cel dan, pa greš dvakrat na kavo in ko prideš domov, ne smrdiš po čikih. Ok, čeprav sem bil pa tudi pred kratkim v igralnici, kjer je blo vedno ful zakajeno, pa se mi je prav čudno zdelo, da dejansko vidiš iz enega na drug konec
grin1.gif

Sicer pa pomoje večina kadilcev nekako prenaša zakon, da ni nekega hudega pritoževanja, vsaj ne še, dokler ne bo snega in bodo mize tudi zunaj.

lp
Peter