Gre za to, da je kar nekaj vozil, ki ne bi naredila testa izpušnih plinov. Ampak če poznaš pravega, greš vseeno skozi. Torej ne zadostuješ pogojem varstva okolja in drekaš dalje
in če greš v pravo gostilno... krej maš take kelnare ko jih poznaš.... in če gostilna ni polna... boš lahko kjub temu kadil.....Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Gre za to, da je kar nekaj vozil, ki ne bi naredila testa izpušnih plinov. Ampak če poznaš pravega, greš vseeno skozi. Torej ne zadostuješ pogojem varstva okolja in drekaš dalje
Citat:
Uporabnik Roby pravi:
Upam vsaj, da bojo mediji povedal kolk je gostincev propadl pa kolk majo manj prometa. Nevem zakaj so nekadilci kar naenkrat tok glasni kolk jih zastrupljajo kadilci.
P.s. Dobra stvar je sam, da bom jast nehal kadit, drugač je pa to omejavanje pravic!
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Ravno včeraj sem gledal en clip iz comedy centrala in je tip povedal.
"Sediš v baru, piješ strup, gledaš okrog s katero neznano osebo boš imel nezaščiten sex, kar naenkrat pa te zmoti, ker je pri sosednji mizi nekdo prižgal cigaret."..."Je pasivno kajenje res tvoja največja skrb?"
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
. Čeprav mene "vegetarjanca" moti, da ti zraven mene ješ meso, to še ne pomeni da ti bom zrezek zabrisal skozi okno ali pa tebe in zrezek poslal v "zrezkalnico", kamor ti natakar tudi vode ne bo prinesel.
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Roby pravi:
Upam vsaj, da bojo mediji povedal kolk je gostincev propadl pa kolk majo manj prometa. Nevem zakaj so nekadilci kar naenkrat tok glasni kolk jih zastrupljajo kadilci.
P.s. Dobra stvar je sam, da bom jast nehal kadit, drugač je pa to omejavanje pravic!
Nismo kar naenkrat glasni... bli smo že prej, samo pač noben ni mogel nič ukrent. S tem zakonom se pač da... Kolko gostincev bo propadlo? A se hecaš? A ste res nekateri kadilci tako na nizki ravni, da brez čika ne morš it normalno na pir? Skrajni čas da nehaš, če se ti lajf vrti okol čikov.
Sicer je pa tole približno tako kratenje pravic, kot omejitev hitrosti čez naselje ali prepoved odlaganja odpadkov v naravi...
Citat:
Uporabnik Roby pravi:Nevem zakaj je kr naenkart v gostilnah tok placa? Sm šow učer mal ukol pa se usi neki uzuni drenajo, komi dobiš plac uzuni.