Konec kajenja

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Gre za to, da je kar nekaj vozil, ki ne bi naredila testa izpušnih plinov. Ampak če poznaš pravega, greš vseeno skozi. Torej ne zadostuješ pogojem varstva okolja in drekaš dalje
bonk.gif

Roby

Pripravnik
27. jul 2007
429
0
16
www.sd-preserje.com
Upam vsaj, da bojo mediji povedal kolk je gostincev propadl pa kolk majo manj prometa. Nevem zakaj so nekadilci kar naenkrat tok glasni kolk jih zastrupljajo kadilci.
P.s. Dobra stvar je sam, da bom jast nehal kadit, drugač je pa to omejavanje pravic!

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
sej lahk kadis zunaj ko si sam s seboj, v cem ti je faking problem? sploh ne razumem...

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Gre za to, da je kar nekaj vozil, ki ne bi naredila testa izpušnih plinov. Ampak če poznaš pravega, greš vseeno skozi. Torej ne zadostuješ pogojem varstva okolja in drekaš dalje
bonk.gif
in če greš v pravo gostilno... krej maš take kelnare ko jih poznaš.... in če gostilna ni polna... boš lahko kjub temu kadil.....

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
ja saj. po moje bo tako kot je bilo. zakon bo ostal spet samo na papirju, inšpektorji bodo v pisarni (kadili), policisti bodo pa v senčki spali. aja, in v kafičih se bo kadilo.

po moje.

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
vem, da se lahko motim. govorim pač iz izkušenj. saj prejšnji zakon je bil tudi zelo restriktiven, pa kam smo prišli. tako da pustimo času čas ...

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ne vem kje sem prebrala kako so v tujini že našli luknjo v zakonu,...prostore oddajo nekemu društvu in tako ne gre več za javni prostor, ker imajo vstop v ta klub samo člani društva. V društvo pa se lahko vpišeš pri vhodu
wink-1.gif
,...tako se lahko v teh lokalih veselo kadi naprej...

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
ja saj pravim. vedno se najde pot okoli. s tem da pri nas niti ni treba iskati poti, saj nadzorne institucije kratkomalo ne delujejo. pa ne samo pri kontroli kajenja.

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
izgleda, da so ta zakon zelo resno vzeli... danes sem šel na bencinsko kupit cigarete in ni manjkalo veliko da bi moral pokazati osebno za nakup (star sem 19 let). pa tudi v parih lokalih, kjer sem bil zadnja dva dni, so pobrali pepelnike z miz in si noben več ne upa kadit
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Roby pravi:
Upam vsaj, da bojo mediji povedal kolk je gostincev propadl pa kolk majo manj prometa. Nevem zakaj so nekadilci kar naenkrat tok glasni kolk jih zastrupljajo kadilci.
P.s. Dobra stvar je sam, da bom jast nehal kadit, drugač je pa to omejavanje pravic!

Nismo kar naenkrat glasni... bli smo že prej, samo pač noben ni mogel nič ukrent. S tem zakonom se pač da... Kolko gostincev bo propadlo? A se hecaš? A ste res nekateri kadilci tako na nizki ravni, da brez čika ne morš it normalno na pir? Skrajni čas da nehaš, če se ti lajf vrti okol čikov.

Sicer je pa tole približno tako kratenje pravic, kot omejitev hitrosti čez naselje ali prepoved odlaganja odpadkov v naravi...

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
ksz... sem šel malo prej na pijačo.... ja kaj te majo vsi tako silo na terasah seded če pa je notri v gostili vse fraj?
confused-1.gif

evil.gif

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Ravno včeraj sem gledal en clip iz comedy centrala in je tip povedal.

"Sediš v baru, piješ strup, gledaš okrog s katero neznano osebo boš imel nezaščiten sex, kar naenkrat pa te zmoti, ker je pri sosednji mizi nekdo prižgal cigaret."..."Je pasivno kajenje res tvoja največja skrb?"

Se strinjam, da je najboljša opcija pit špirit, onegavit nezaščiten s kurbo in kadit drino brez filtera.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
. Čeprav mene "vegetarjanca" moti, da ti zraven mene ješ meso, to še ne pomeni da ti bom zrezek zabrisal skozi okno ali pa tebe in zrezek poslal v "zrezkalnico", kamor ti natakar tudi vode ne bo prinesel.

S tem ko jaz jem mesni burek v zaprtem prostoru tebi nič ne škodim, ti pa meni dejansko s kajenjem škodiš, tako da take primerjave niso primerne.

Te ne drkam, to je moje pravo stališče.

Čeprav kadiš, te imam jaz še vedno rad....
srce-1.gif

Roby

Pripravnik
27. jul 2007
429
0
16
www.sd-preserje.com
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Roby pravi:

Nismo kar naenkrat glasni... bli smo že prej, samo pač noben ni mogel nič ukrent. S tem zakonom se pač da... Kolko gostincev bo propadlo? A se hecaš? A ste res nekateri kadilci tako na nizki ravni, da brez čika ne morš it normalno na pir? Skrajni čas da nehaš, če se ti lajf vrti okol čikov.

Sicer je pa tole približno tako kratenje pravic, kot omejitev hitrosti čez naselje ali prepoved odlaganja odpadkov v naravi...

Nevem zakaj je kr naenkart v gostilnah tok placa? Sm šow učer mal ukol pa se usi neki uzuni drenajo, komi dobiš plac uzuni.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
ksz...

zanimivo.... včeraj štirje kolegi grejo na pijačo... samo eden od njih kadi.... in ker smo nekadilci navajeni vedno popuščat in se prilagajat se je zgodilo sledeče: da so tistemu enemu kadilskemu kolegu na ljubo vsi sedeli zunaj na terasi.... samo da je on lahko skadil štiri čike.... toliko o strpnosti....
rolleyes-1.gif