Po mojem skromnem mnenju ga je Ivo tle precej mimo pihnil...Vprasanje ali katerakoli poteza v tem “centru” temelji na raziskavi in premisleku al pa gre za projekt trenutnega navdiha cloveka ki pac ima denar
Sem imel priložnost sodelovati (pa potem nisem)...lahko rečem, da je Ivo vizionar ali pa sanjač po domače....ekipa okrog njega pa se mi je zdela dokaj random nabranaVprasanje ali katerakoli poteza v tem “centru” temelji na raziskavi in premisleku al pa gre za projekt trenutnega navdiha cloveka ki pac ima denar
Zakaj ne, kaj je bilo lepega pri tem? Zadnji čas, če mene vprašaš...Po mojem skromnem mnenju ga je Ivo tle precej mimo pihnil...
Ampak, dokler svoj denar troši... Naj mu Bog požegna.
BTW... Z rušitvijo silosov se pa ne Strinjam in se nikoli ne bom...
Jaz sem govoril z dvema prijateljema ki sta vsak po svoji poti prisla v stik s to zadevo in zal ni bilo nic pozitivnega slisat. Tudi o Boscarolovem poslovnem obnasanju ne. Je pa res da trosi svoj denar in vsaj skode ne more narestSem imel priložnost sodelovati (pa potem nisem)...lahko rečem, da je Ivo vizionar ali pa sanjač po domače....ekipa okrog njega pa se mi je zdela dokaj random nabrana![]()
Ne gre za lepoto... Niti ne za spomeniško varstvo...Zakaj ne, kaj je bilo lepega pri tem? Zadnji čas, če mene vprašaš...
Torej, v čem je fora?Ne gre za lepoto... Niti ne za spomeniško varstvo...
Moj vtis je, da je prišel do denarja, ki ga je toliko, da mu lahko rečemo "fuck you money". In po eni strani ni človek, ki bi ležal na plaži in nič delal, po drugi strani si pa malo tudi zida spomenike.Po mojem skromnem mnenju ga je Ivo tle precej mimo pihnil...
Ampak, dokler svoj denar troši... Naj mu Bog požegna.