Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sem imel priložnost sodelovati (pa potem nisem)...lahko rečem, da je Ivo vizionar ali pa sanjač po domače....ekipa okrog njega pa se mi je zdela dokaj random nabrana
Sem imel priložnost sodelovati (pa potem nisem)...lahko rečem, da je Ivo vizionar ali pa sanjač po domače....ekipa okrog njega pa se mi je zdela dokaj random nabrana
Jaz sem govoril z dvema prijateljema ki sta vsak po svoji poti prisla v stik s to zadevo in zal ni bilo nic pozitivnega slisat. Tudi o Boscarolovem poslovnem obnasanju ne. Je pa res da trosi svoj denar in vsaj skode ne more narest
Moj vtis je, da je prišel do denarja, ki ga je toliko, da mu lahko rečemo "fuck you money". In po eni strani ni človek, ki bi ležal na plaži in nič delal, po drugi strani si pa malo tudi zida spomenike.
Ni nujno, da bo iz vseh nj. projektov res kaj koristnega / pametnega, ampak a niso boljši cegli v domači državi kot pa vlagati v ETFje (včasih bi rekli: švicarske banke)? Kakorkoli, najbolj pozitivno je, da to počne z lastnim denarjem.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.