Kolesarstvo 2026

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.353
5.982
113
Dirka po Sloveniji gre letos čez Vršič.

1776178596271.png

• Všeč mi je
Reactions: Hondi in Yogi

sajkek

Guru
16. mar 2008
39.695
13.877
113
VAL202 bere alter...debata bo , kolk naj se zapravi za rekreativno kolesarstvo :evil:
drugače pa hčera od sedelavca tudi privlekla colnaga v končni ceni s popusti v rangu 5 do 6 kilo... baje so jih prodali letos blizu 700 kosov...

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.353
5.982
113
Ljudje naj zapravijo kolikor hočejo. Jaz sem sicer precej varčen pri tem, ker mislim, da bi bilo bolje, da kak mesec na leto ne delam in raje kolesarim s slabšim kolesom ter tako "porabim" (oziroma jih ne zaslužim) tistih dodatnih par tisoč €. Če bi le bilo tako preprosto, da rečeš, da te nekaj tednov ne bo in ni medsebojnih obveznosti za ta čas ...

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.355
11.112
113
Ne vem kaj je s temi Colnagoti zdaj, ko je mulc še treniral so imel mulci v klubu na voljo Colnagote po sindikalni ceni 2500 EUR. Nočna mora za fotre, ker je blo to nonstop na servisu, pokal ležaji ni da ni, med tem, ko je bil Gusto za podobno ceno presenetljivo vzdržljiv za tiste razmere, zgonil je dva, ki sta šla od hiše v dobrem stanju, če odšteješ vse možne odrgnine barve, špilalo je. Edin ketna je tista tajvanska letela takoj dol in jo je zamenjala Ultegrina, ker Tajvansko je stegnil v par treningih. Gor so ble neke karbonske no name feltne ki so preživele neverjetne skupinske padce, dežne dirke, zimske treninge po soli ni da ni.

• Všeč mi je
Reactions: irCAR81 in 8888

Hondi

Guru
18. avg 2007
3.782
587
113
Ne vem kaj je s temi Colnagoti zdaj, ko je mulc še treniral so imel mulci v klubu na voljo Colnagote po sindikalni ceni 2500 EUR. Nočna mora za fotre, ker je blo to nonstop na servisu, pokal ležaji ni da ni, med tem, ko je bil Gusto za podobno ceno presenetljivo vzdržljiv za tiste razmere, zgonil je dva, ki sta šla od hiše v dobrem stanju, če odšteješ vse možne odrgnine barve, špilalo je. Edin ketna je tista tajvanska letela takoj dol in jo je zamenjala Ultegrina, ker Tajvansko je stegnil v par treningih. Gor so ble neke karbonske no name feltne ki so preživele neverjetne skupinske padce, dežne dirke, zimske treninge po soli ni da ni.
poznam bivšega trenerja z Nizozemske, njihovi mulci do 16 let so gonili SENSA kolesa...

jello

Guru
22. sep 2008
11.255
4.434
113
Razlog da so se losali c68 z malo manjšo maržo:
So se pač odločili štepat konfekcijo. Zadnji klasični colnago je bil c68 s super recordom. Ker pa so se italjani elektro grupe učili izumljat pri alfi je šel campagnolo med eksotiko, ki je nihče več noče.

Če koga zanima: samo par obročev, ki se valajo po tleh (hyperion) je bil še pred nekaj leti vreden toliko kot danes cela garaža.

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.353
5.982
113
Vprašam se, kako so te kocke lahko prevozili pred več kot sto leti brez spremljevalnih vozil? A bi pol kg več teže pri gumah lahko pomenilo, da se verjetno defekta zmanjša dve tretjini?