Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
hahaha tale tema je res smeh na polno, sploh zame, ker sem kolesar s 30 kg skupaj s posteljo vred (in umiram od smeha pri stereotipih o fotrih na kolesu),in tudi zato, ker poznam XXXL in verjemite, z njim ne bi šel češenj zobati, niti na kolesu, niti na ATVju na kaki kros stezi, kaj šele na bench pressu ali pa v fizičnem obračunavanju
pa malo rešpekta prosim do umrle kolesarke, sestre enega kranjskih poklicnih reševalcev (prispel službeno na kraj dogodka), ki jo je dobesedno zradiral wannabe 18letni drifter
O.k., pajkičarji ste najbolj kul in zakon. Vsi se bomo pokoravali vam in vas pustili pri miru, ker imate 200kg benčpresa.Bolimenekurac koliko benčpresa ima xxl in s kom ni dobro češenj zobat. Na internetu nisi anonimen in še zmeraj se najde večji psiho od vas. Jaz nikogar ne ogrožam, samo povem mnenje in če vam ni všeč še ne pomeni, da bom zato ždel v luknji in se vam klanjal. Nisem pa nikoli nikogar življensko ogrožal, prehiteval z 2cm razdalje in šprical tekočine za šipe. Ampak čudežno imate vsi veliko opravkov, ko se hočem z vami pogovoriti na cesti zakaj vozite po dva, trije vštric.
Cesta je za vse in če plačam letno +500eur za uporabo plus tri vinjete ne bom vozil 10km za prepotenimi pajkičarji, ker imajo glih trening.
Tudi sam uživam v vožnji s specialko in oprijetimi pajkicami, ki me na srečo ne tiščijo preveč. Zaseka tebi pa priporočam, da se rajši posvetiš lepšim stvarem, ki pozitivno vplivajo na tvoje počutje. Zakaj bi se ukvarjal z nekom, ki ti nič noče. Res pa je, če se voziš za kakšno grupo prepotenih kolesarjev, da znajo dresi kar fajn zaudarjat, takrat pa je bolje, če so okna na avtu zaprta.
Sej poznaš pregovor, "Na kolo za zdravo telo!".