Ko se zgodi nek totalno nepredviden scenarij

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Bom kratek: priložnost izgubljena ne vrne se nobena.
frown-1.gif

Žal si pravi trenutek za rušenje zamudil.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
Uf stari,

jest se bi pomoje cist usrav
cry12bpy.gif

De bi me ena huda zenska kar takule napadla v dvigalu, bi jest sam potegnu rep med noge in spizdil. Vsaj tak se scenarij odvije v moji glavi. Lahk pa da bi sam sebe presenetil.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
ksz

Ta pretekli vikend je bil presenetljiv. Prijatelj je dobil sina in seveda smo se ga kvalitetno nalil k banje, zaključek noči oz jutra je bil pa top of the top. V prvem postu omenjena ženska (bila je prisotna na fešti) me je praktično razstavila, potem pa počasi v nedeljo sestavila. Ženska obvlada masažo v nulo (mmmmmm, in še enkrat mmmmm). 10/10
grin1.gif

Še zdej je 'my mind' malce 'confused'. Ne vem, kaj ženska čuti do mene (nekaj očitno da ja), jaz do nje odkrito povedano, (še) ne gojim čustev. Privlači me le seksualno. Dolgoročno verjetno ne bo itak nič, pač kak sex brez obveznosti, kar ne bo prvič (sedaj je bilo pa uiber kvalitetno), in to je to. In tu se pojavi problem. Ker sem pač še samski, naj zagrabim na polno ali pač iščem dalje
confused-1.gif

Kaj bi vi storili v tem primeru?

Pa povem še, ženska ima sina ter hčer. Sin je že višji od mene. Pa kot opažam, tudi že ve, kje jaz štemam
grin1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Ja najprej jo globje spoznaj(ne samo njenih lukenj
evil.gif
), potem boš pa že sam vedel kako dalje

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Mene pa zanima kolk ste stari vi patroni tipa dizzy? Na forumu sprasevat kaj narest z doloceno zensko je, hum, bi nasel precej izrazov.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Verjetno se ti še nič kaj takega ni zgodilo, zato pa se ti zdi čudno, da tu sprašuje....
smile-1.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Mene pa zanima kolk ste stari vi patroni tipa dizzy? Na forumu sprasevat kaj narest z doloceno zensko je, hum, bi nasel precej izrazov.

Sem že večkrat natipkal. Imel sem že tri zveze, vsakič sem bil prepričan, da je to to. Vse so šle v maloro. Za prvo priznam, kriv sem jaz (premalo posvečal čas punci). Za preostali dve, hmmmm, why bother. I'm not the one to blame.

Drugače pa, pojutrišnjem bom imel 35.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Dal bi ti pa toliko kot dizzyu nato pa obema odstel se pet let. Qrba, kam gre svet da tipi jamrajo in sprasujejo za nasvete po forumih. A nimas nobenga pametnega kolega za nasvet? So ti dali ze dost nasvetov ti pa se vedno mencas. Ali si good guy pa samo premlevas in poredko naredis kar ti je "bog" dal in vecina splava mimo ali pa si jebac, nabrises si z njo dokler si in potem dalje? Nic od tega? Potem bi bil pa rugelj pravi naslov.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Dal bi ti pa toliko kot dizzyu nato pa obema odstel se pet let. Qrba, kam gre svet da tipi jamrajo in sprasujejo za nasvete po forumih. A nimas nobenga pametnega kolega za nasvet? So ti dali ze dost nasvetov ti pa se vedno mencas. Ali si good guy pa samo premlevas in poredko naredis kar ti je "bog" dal in vecina splava mimo ali pa si jebac, nabrises si z njo dokler si in potem dalje? Nic od tega? Potem bi bil pa rugelj pravi naslov.

OK, bom pač pisal zgolj kot še en jado.

Itak ne dojameš.

jado

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Sem že večkrat natipkal. Imel sem že tri zveze, vsakič sem bil prepričan, da je to to. Vse so šle v maloro. Za prvo priznam, kriv sem jaz (premalo posvečal čas punci). Za preostali dve, hmmmm, why bother. I'm not the one to blame.

Sej tle si pa vse povedu, why bother, teb je kratko malo vseen, pol se pa ne sprašuj zakwa je šlo vse v maloro. Take kobajagi tipe je treba nogirat čimprej. In super, da sta s to žensko začela šmirglat, taki ste za skup.
zmaga.gif

majč

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Sem že večkrat natipkal. Imel sem že tri zveze, vsakič sem bil prepričan, da je to to. Vse so šle v maloro. Za prvo priznam, kriv sem jaz (premalo posvečal čas punci). Za preostali dve, hmmmm, why bother. I'm not the one to blame .

Sej tle si pa vse povedu, why bother , teb je kratko malo vseen, pol se pa ne sprašuj zakwa je šlo vse v maloro. Take kobajagi tipe je treba nogirat čimprej. In super, da sta s to žensko začela šmirglat, taki ste za skup.
zmaga.gif

majč

Tale del si pa spregledala?

Bom napisal za eno od bivših. Veš kakšne vse izgovore nekatere ženske iščejo za pretirano vsiljevanje v zasebnost? No, sej zasebnost sama po sebi pri parih ni tako pomembna vendar, da bom pa domov nosil račune iz oštarij, ko se ustavim na malico (pa še primerjala je uro računa s časom, ko sem med malico govoril z njo), pa biti vedno na voljo kot transporter (meni ni bilo problema, njej pa vedno), pa letet iskat njene prijateljice in jih dostavit na njim željene lokacije in to med mojim šihtom (njene prijateljice so se vsaj zahvalile, ona nikoli!), da ne govorim o tem, da ko sem šel službeno v Bosno za 1 teden, je cel teden žulila jajca na oko in hrenovke, kljub polnemu hladiniku ragujev in polni omari testenin, pa še par zmrznjenih pic je imela v skrinji. Ko sem se vrnil iz Bosne pa napade, da v prihodnje naj rajši ne grem službeno od doma. WTF naj s tako babo??? Pa še 5 let je mlajša od mene, pa ni neka native Ljubljančanka. Pa da ne omenim še nekega mojega nakupa, ob katerem je čist podivjala, me natulila kaj toliko zapravljam, po razlagi je bila pa kot polizan cucek. Nakupil sem pa darila za bratov in očetov RD, pač kozmetiko v vrednosti cca 200€. Pa še miljon stvari bi lahko kle napisal.

Torej sem jaz vreden noge čimprej? Eeehh, worthless. Damaged people.

In s to žensko, ki je pač uletela, dolgoročno ne mislim imeti nič. Želim si normalno družino. Je to nekaj, česar si ne zaslužim?

Peace, Woman
roza.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
No, ni tolk hudo. Vajen vsega. Je bil vsaj sex takrat dober. Čeprav, če primerjam tisto s tem kar se mi je zgodilo ta vikend, je bila una en običen 'moped'.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
hysterical-1.gif

Brez zamere, ampak ko dizzy nima nicesar za "izpovedat" pride pa kdo drug!
hysterical-1.gif

Zdej pa nehaj premlevat in jamrat ter se loti zadeve tako kot se ti zdi.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
franci....poštemaj.....če bo pa kj več hotla ( kar ti očibučno nočeš) pa sam z čevlom po glav.......sam pazi da ji ne zapaše...pač sado mazo varjanta
grin1.gif

Aia vse naj naj