Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Sem že večkrat natipkal. Imel sem že tri zveze, vsakič sem bil prepričan, da je to to. Vse so šle v maloro. Za prvo priznam, kriv sem jaz (premalo posvečal čas punci). Za preostali dve, hmmmm, why bother. I'm not the one to blame .
Drugače pa, pojutrišnjem bom imel 35.
Sej tle si pa vse povedu, why bother , teb je kratko malo vseen, pol se pa ne sprašuj zakwa je šlo vse v maloro. Take kobajagi tipe je treba nogirat čimprej. In super, da sta s to žensko začela šmirglat, taki ste za skup.
majč
Tale del si pa spregledala?
Bom napisal za eno od bivših. Veš kakšne vse izgovore nekatere ženske iščejo za pretirano vsiljevanje v zasebnost? No, sej zasebnost sama po sebi pri parih ni tako pomembna vendar, da bom pa domov nosil račune iz oštarij, ko se ustavim na malico (pa še primerjala je uro računa s časom, ko sem med malico govoril z njo), pa biti vedno na voljo kot transporter (meni ni bilo problema, njej pa vedno), pa letet iskat njene prijateljice in jih dostavit na njim željene lokacije in to med mojim šihtom (njene prijateljice so se vsaj zahvalile, ona nikoli!), da ne govorim o tem, da ko sem šel službeno v Bosno za 1 teden, je cel teden žulila jajca na oko in hrenovke, kljub polnemu hladiniku ragujev in polni omari testenin, pa še par zmrznjenih pic je imela v skrinji. Ko sem se vrnil iz Bosne pa napade, da v prihodnje naj rajši ne grem službeno od doma. WTF naj s tako babo??? Pa še 5 let je mlajša od mene, pa ni neka native Ljubljančanka. Pa da ne omenim še nekega mojega nakupa, ob katerem je čist podivjala, me natulila kaj toliko zapravljam, po razlagi je bila pa kot polizan cucek. Nakupil sem pa darila za bratov in očetov RD, pač kozmetiko v vrednosti cca 200€. Pa še miljon stvari bi lahko kle napisal.
Torej sem jaz vreden noge čimprej? Eeehh, worthless. Damaged people.
In s to žensko, ki je pač uletela, dolgoročno ne mislim imeti nič. Želim si normalno družino. Je to nekaj, česar si ne zaslužim?
Peace, Woman