Jst tud še nisem videl mesarja s keramiko. Keramični je bolj za rezat zelo zrel paradžnik, papriko... kakšen trd lušt bi znal že zjebat ostrino kaj šele kost....Mesarja s keramiko se nisem videl.
Dick, nekateri swibo in kaj podobnega.
Jst tud še nisem videl mesarja s keramiko. Keramični je bolj za rezat zelo zrel paradžnik, papriko... kakšen trd lušt bi znal že zjebat ostrino kaj šele kost....
Swibo je v redu ja.
Ja ampak s tem ti ne nabrusiš noža na pravo ostrino. Ampak "zjebeš" rezilo tak, da je (mikro) žagica.Jaz brusim s tem in ne vidim nobenih težav glede ostrine, pod mikroskopom pa ne gledam, ker ga tudi nimam
GUZZANTI električni brusilnik nožev GZ 001 | mimovrste=)
Električni diamantni brusilnik rezil za nože. Guzzanti GZ 001 vam bo pomagal primerno nabrusiti jeklene in keramične nože. Diamantno brušenje nožev zagotavlja dolgoročno učinkovito in kakovostno brušenje.www.mimovrste.com
fora pomivalca so temperaturni šoki, pa če se uporablja praškasto/tabletirano sredstvo za pomivanje (trdni delci - praskanje) ni to baš neka znanost.... in ja pomivalc skrha nože
pa če greva na bolj izi način.. a steklo v pomivalcu sčasoma ne postane motno?
poglej si temperature pranja izpiranja itd.....pomivalc natoči mrzlo vodo in jo tekom pranja segreva, ne segreje prvo vode in potem s toplo vodo pereTemperaturni šok pri 55C?
Praški/tablete itak ne sodijo v pomivalca.
In steklo ne postane motno.
kter gorenjev? kaj piše na vratih? made in Italy (smeg) ali made in PRC (midea in ostali čudeži)? Tist kar je made in Slo je pobrano od vsakega neki, pa še kitajci kaj pritaknejo zravenVeč kot očitno je gorenjev pomivalc tuk slab da ne zmore noža skrhat.
Lahko uveljavim reklamacijo da pošljejo novega ?
Malo offtopic ampak še vedno v povezavi z noži.. Zanima me brušenje le teh z brusnimi kamni.. Imam en kup nožev - kuhinjskih in žepnih katere bi blo treba nabrusit.. Prej sem dajal to kolegu mesarju, ampak bi mogoče kupil kamenček in peglal sam.. Ima kdo izkušnje v tej smeri? Kaj kupit?
Kaj pa sodi? Solata? Ali pac samo tvoje preference?Temperaturni šok pri 55C?
Praški/tablete itak ne sodijo v pomivalca.
In steklo ne postane motno.
Tu imaš kup kompletov. Na tem, ki sem ga prilepil, je tudi video, kako in kaj za začetnike...Malo offtopic ampak še vedno v povezavi z noži.. Zanima me brušenje le teh z brusnimi kamni.. Imam en kup nožev - kuhinjskih in žepnih katere bi blo treba nabrusit.. Prej sem dajal to kolegu mesarju, ampak bi mogoče kupil kamenček in peglal sam.. Ima kdo izkušnje v tej smeri? Kaj kupit?
Kako ti brusiš keramičnega ne vem, ampak po brušenju s tistim brusilnikom je nož kot britva.
Sicer paradižnika še nisem metal po nožu, časopisni papir pa z lahkoto prerežem.
Tu imaš kup kompletov. Na tem, ki sem ga prilepil, je tudi video, kako in kaj za začetnike...
SharpEdge set za brušenje HOME PRO
Vse kar potrebujete, da bo vaš nož vedno v vrhunski pripravljenosti na katero boste ponosni! Pet delni set za brušenje vseh vrst rezil za profesionalno in domačo uporabo. Kombinacija kamnov #400 & #2000 bo blestela pri brušenju nemških in japonskih nožev iz nerjavečih jekel, stojalo za kamne bo...osterrob.si