Lahko stisnejo ven tudi 1200 konjev, samo vprašanje za kako ceno in ob kakšni vzdržljivosti motorja.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Hja......kako se je pa uspelo s tem virusom okužit delavcem v Wolfsburgu pri sestavljanju prvih 1.2 TSI
Jaz se vbistvu ne čudim TSI virusu.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Nope, preventivno odstranjene by schumi.
Jaz jih imam pa še vedno not. Sem naredil preventiven pregled in smo ugotovili, da so v nenornalno super stanju pa kolektor ni bil nič menjan. Najverjetneje je za to zaslužna nemška nafta. Število prevoženih kilometrov? Taka cifra, da bi polovica alterja avto že zdavnaj vsaj 2x odpeljalo na Dinos ali pa bi mu prevrteli kilometre ter ga dobro prodali naprej
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Nope, preventivno odstranjene by schumi.
Jaz jih imam pa še vedno not. Sem naredil preventiven pregled in smo ugotovili, da so v nenornalno super stanju pa kolektor ni bil nič menjan. Najverjetneje je za to zaslužna nemška nafta. Število prevoženih kilometrov? Taka cifra, da bi polovica alterja avto že zdavnaj vsaj 2x odpeljalo na Dinos ali pa bi mu prevrteli kilometre ter ga dobro prodali naprej
nafta oz.kvaliteta le-te je res v povezavi s sesalnim kolektorjem in "swirl" loputami v njem
bravo
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Tist nosek od haube pa isti k pri octavii, sem če videl znak od škode gor, preden dobro pokaže