Kia Pro_cee'd

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Meni osebno pa auris med konkurenti deluje še najmanj prepričljiv. Sem imel priliko sprobat skoraj vse različice, tudi avtomatika, pa to ni to. Dejansko je prevozno sredstvo, brez kakršnihkoli čustev pri vožnji...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Bolj je blo mišljeno kot izbira japonca, namest korejca..
Drugače tudi meni ni nč posebnga (je precej boljša izbira drugje v tem razredu),edino ni drag..

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ne vem, meni hyundai i30 za podoben denar deluje vsaj za razred bolje kot auris. Tisti s kombinacijo ledra je enostavno hud. Ni več sledu o poceni plastiki. Drugače pa so evropski avtomobili kot so astra, megane, golf, focus... cenejši od enako opremljenega aurisa, pa se po spisku vsi boljše peljejo. Ajde, tukaj je še zanesljivost faktor, ki pa ga od toyot polnih elektronike več ne kupim.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik sole pravi:
kupi zadnji nemški Auto Bild, primerjava Pro_ceed VS. A3.
Zmaga pa Kia
cool-1.gif

zdaj pa v jok
rolleyes-1.gif

Še dobro, da je test trajal 10 let.
rolleyes-1.gif

Drugače pa je večina teh testov larifari, ker pokaže le delno resnico. Kvaliteta se pokaže na trgu, na podlagi večjega števila vozil in daljše dobe uporabe.

Smo imeli korejce dost cajta da vem da so vedno korak za Bratwurst(tm) proizvajalci. Recimo podvozje, oprema...

Drugače pa - ali imaš A3 pa si tiho, ali pa ProCeed pa vsem razlagaš kolk je tvoj korejc boljši od Audija
priden.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
+A3 je že tolk cajta na trgu, da bi bil polom če en nov model ne bi bil vsaj konkurenčen, če ne boljši (zarad nižje cene)

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Med tem ko ste vi imeli korejce in današnjim časom so naredili konkretne preskoke, konkurenca jih pa ni. Se bo treba na novo prilagodit razmeram, če ne lahko tudi mirno posplošimo, da imajo vsi mercedesi 3 kolesa in balanco, čeprav je bil zadnji tak benz nekje leta 1889
grin1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Ti si krneki posplošil u brezveze, sem napisal da so VEDNO KORAK ZADAJ, povečaj si font
tongue-1.gif

In isti butasti izgovori variante "Med tem ko ste vi imeli korejce in današnjim časom so naredili konkretne preskoke, konkurenca jih pa ni." so bili takrat tudi zelo popularni. In vedno je bilo lepše kaki bratwurst proizvod peljat (službeno recimo), pol pa je blo treba spet na koncu presest nazaj v jajca.

Kva pa mislite, da korejci razvijajo, bratwursterji pa spijo? Če bi bratwursterji spali, korejci ne bi imeli od koga kopirat...
17758-icon_confused.gif

Nazadnje urejeno:

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ne bom si večal fonta za tvoje neumnosti. Zaplankanec imej naprej svojega rabljenega skoraj nemca in si pasi na njem svoj ego.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Zaplankanec imej naprej svojega rabljenega skoraj nemca in si pasi na njem svoj ego.

.... je rekel odprtoglavec z Renaultom in odpeljal s servisa...
aplauz.gif

Imam kar imam, zaradi sebe. Me ne zanima, kaj imajo drugi. Samo glupo je brat nebuloze, katere sem pa v časih vožnje korejca tudi sam uporabljal
redface-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Mislim človek, sam poudarjaš da si ga uporabljal VČASIH, pa ti je še vedno hudo priznat, da so pa danes vendarle konkurenčni. Če že nočeš verjet pa vsaj drugim pusti možnost, da se o tem sami prepričajo, če se že sam nočeš.

Glede renaulta pa imaš prav, sem lahko odprtoglavec. Moj ima zdaj 70000km in ima za sabo natančno dva redna servisa. Do sedaj so bili enkrat zamenjani vsi filtri, enkrat svečke in dvakrat olje. Vse ostalo, celo gume, so še originalni. Meni se ne zdi tako slabo.

Drugače se mi pa prav jebe kaj vozim. Vozim pač kar se mi splača uničevat za na šiht.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik sole pravi:
kupi zadnji nemški Auto Bild, primerjava Pro_ceed VS. A3.
Zmaga pa Kia
cool-1.gif

zdaj pa v jok
rolleyes-1.gif

Še dobro, da je test trajal 10 let.
rolleyes-1.gif

Drugače pa je večina teh testov larifari, ker pokaže le delno resnico. Kvaliteta se pokaže na trgu, na podlagi večjega števila vozil in daljše dobe uporabe.

Smo imeli korejce dost cajta da vem da so vedno korak za Bratwurst(tm) proizvajalci. Recimo podvozje, oprema...

Drugače pa - ali imaš A3 pa si tiho, ali pa ProCeed pa vsem razlagaš kolk je tvoj korejc boljši od Audija
priden.gif

vozim Aurisa, da ne bo pomote,

glede primerjave Aurisa pa i30 pa ni treba zgubljat besed. Tako grdega avta kot i30 še dolgo ne bodo naredili. To je moje subjektivno mnenje. Vozil pa ga nisem, da bi lahko primerjal.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Mislim človek, sam poudarjaš da si ga uporabljal VČASIH, pa ti je še vedno hudo priznat, da so pa danes vendarle konkurenčni. Če že nočeš verjet pa vsaj drugim pusti možnost, da se o tem sami prepričajo, če se že sam nočeš.

Jap, pa preverim še vseke tolk cajta in vidim da situacija ni popolnoma nič drugačna od VČASIH
tongue-1.gif
Konkurenčni pa so, seveda s ceno... Čeprav glede na zgornje poste

Ma ja , jest korejcev ne maram zato ker jejo pse, ne zarad drucga jaaa
bonk.gif

Citat:
Glede renaulta pa imaš prav, sem lahko odprtoglavec. Moj ima zdaj 70000km in ima za sabo natančno dva redna servisa. Do sedaj so bili enkrat zamenjani vsi filtri, enkrat svečke in dvakrat olje. Vse ostalo, celo gume, so še originalni. Meni se ne zdi tako slabo.

Drugače se mi pa prav jebe kaj vozim. Vozim pač kar se mi splača uničevat za na šiht.

Sej si z zadnjim stavkom vse povedal, ni mi treba še servisne knjižice kopirat.
zmaga.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.735
5.898
113
Kia je naredila preskok, to ni kaj.

Seveda bo naredil to tudi A3, Astra, Golf 6, Megan itd... Samo pač je sedaj tako obdobje da so vsi ti modeli stari okoli 4 leta. Ko se bodo modeli menjali, potem Kie sploh ne boste opazili na cesti, ker bodo vsi najverjetneje zelo soslidni avti, in se Autobild spolh ne bo upadal z testom A3 vs Kia Ceed.

Nazadnje urejeno:

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Nov sorento je torej 20k? Kje pa jih imajo po taki ceni? Sicer pa naj korejci spacajo vkup en konkurencen avto. Do sedaj so skup zmetali pozresne motorje, kup cenene plastike in sorazmerno zanesljivost. Kje je luksuz, udobje, dodatki? Recimo da imam 100k evrov v zepu, katerega korejca dobim, da je pameten? Nobenga se mi zdi.

Da se razume, vozim korejca.
smile-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Če tu ne moreš kupit takega avtomobila, to še ne pomeni da jih ni in da že leta ne izdelujejo velikih limuzin. S tem mislim zelo velike limuzine. Sicer pa večina evropskih proizvajalcev tudi ne proizvaja avtomobilov ranga 100k€+, zakaj bi jih moral ravno tisti korejski proizvajalec in pol (hyundai in kia sta eden, daewoo je ravno ena polovica, ssangyong je pa
uf-1.gif