Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik sole pravi:
kupi zadnji nemški Auto Bild, primerjava Pro_ceed VS. A3.
Zmaga pa Kia
zdaj pa v jok
Še dobro, da je test trajal 10 let.
Drugače pa je večina teh testov larifari, ker pokaže le delno resnico. Kvaliteta se pokaže na trgu, na podlagi večjega števila vozil in daljše dobe uporabe.
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Zaplankanec imej naprej svojega rabljenega skoraj nemca in si pasi na njem svoj ego.
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik sole pravi:
kupi zadnji nemški Auto Bild, primerjava Pro_ceed VS. A3.
Zmaga pa Kia
zdaj pa v jok
Še dobro, da je test trajal 10 let.
Drugače pa je večina teh testov larifari, ker pokaže le delno resnico. Kvaliteta se pokaže na trgu, na podlagi večjega števila vozil in daljše dobe uporabe.
Smo imeli korejce dost cajta da vem da so vedno korak za Bratwurst(tm) proizvajalci. Recimo podvozje, oprema...
Drugače pa - ali imaš A3 pa si tiho, ali pa ProCeed pa vsem razlagaš kolk je tvoj korejc boljši od Audija
Citat:
Mislim človek, sam poudarjaš da si ga uporabljal VČASIH, pa ti je še vedno hudo priznat, da so pa danes vendarle konkurenčni. Če že nočeš verjet pa vsaj drugim pusti možnost, da se o tem sami prepričajo, če se že sam nočeš.
Citat:
Glede renaulta pa imaš prav, sem lahko odprtoglavec. Moj ima zdaj 70000km in ima za sabo natančno dva redna servisa. Do sedaj so bili enkrat zamenjani vsi filtri, enkrat svečke in dvakrat olje. Vse ostalo, celo gume, so še originalni. Meni se ne zdi tako slabo.
Drugače se mi pa prav jebe kaj vozim. Vozim pač kar se mi splača uničevat za na šiht.