Kia Pro_cee'd

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Kia ima v Nemčiji drugačen poprodajni pristop, kot kle v Sloveniji, kjer je vse isto kot 15 let nazaj.

Ogo

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik sole pravi:
kupi zadnji nemški Auto Bild, primerjava Pro_ceed VS. A3.
Zmaga pa Kia
cool-1.gif

zdaj pa v jok
rolleyes-1.gif

Če te vprašam kerga bi ti raje vzel, če bi blo za isti denar. Verjetno A3
cool-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.521
1.231
113
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Zmaga pa Kia
cool-1.gif

zdaj pa v jok
rolleyes-1.gif

zaj pa v jok ker kia ne drži cene tak kot audi
bonk.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Zmaga pa Kia
cool-1.gif

zdaj pa v jok
rolleyes-1.gif

Še dobro, da je test trajal 10 let.
rolleyes-1.gif

Drugače pa je večina teh testov larifari, ker pokaže le delno resnico. Kvaliteta se pokaže na trgu, na podlagi večjega števila vozil in daljše dobe uporabe.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
tocno tako...
ti testi so totalni larifari, KIA "zmaga" zaradi cene, ne pa zaradi kvalitete, voznih lastnosti...Pravi test se bo izkazal cez
par let ko avtomobil stestirajo milijoni uporabnikov.Potem se pa ljudje raje odlocajo za VW ga placajo vec kot KIO ker so pac neumni!
res pa je da so vsi novi avti z par kilometri na testu dobri, cez 5 let pa se se eni prodajajo za lepe dnarce enih pa nihce vec ne povoha

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Zmaga pa Kia
cool-1.gif

zdaj pa v jok
rolleyes-1.gif

zaj pa v jok ker kia ne drži cene tak kot audi
bonk.gif

nikoli nisem avta kupoval, ker bi se sekiral koliko bo vreden čez dve leti (npr. kupil Scenica 2006, pred mesece prodal, zgubil 5000 EURO.)

Menjam pa vsaki dve leti, ko mi bo Chevrolet ali Kia všeč bom jo pač kupil.
cool-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
cez 5 let pa se se eni prodajajo za lepe dnarce enih pa nihce vec ne povoha
Mnjah, jih povohajo pa tudi kupujejo. Problem je le v tem, da jih prvi lastnik bolj s cmokom v grlu prodaja. Pa ne zato, ker se je tako navezal nanjo, temveč ker si lahko za tisti denar ravno en čigumi kupi.
evil.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
ali pa za kako staro ograjo namesto kurnika...
...smo ze malo nesramni
redface-1.gif

Nazadnje urejeno:

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Da ne bo pomote, nisem rekel, da je Kia zanič. Čas bo pokazal, ali je vredna svojega denarja.

Žalostno pa je dejstvo, da nekateri ljudje kupujejo zgolj na podlagi Avtomagazinov, Autobildov in podobno.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.521
1.231
113
vozim 10 let starega accenta.... kvari se nič.... samo filtri in olje... pa tankam....

a to pomeni da je über avto? 10 let je preživel..... in je kot novi
hysterical-1.gif

a dajte... zakaj ne morete rečt... kija mi ni všeč in zaradi tega je nebi kupil.... vsakemu svoje

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
a dajte... zakaj ne morete rečt... kija mi ni všeč in zaradi tega je nebi kupil.... vsakemu svoje
Zato, ker je enim pomemben blink-blink faktor. Pa četudi v 20 let starem Nemcu, v katerem izgleda kot priseljenc iz južnih republik.

PS: Danes v BTC-ju srečal dva čapca u BIMERU TRICI tam letnik 2000. Šajbe itak dol, muzika tuc-tuc, šajdes itak, ruka vani
cool-1.gif
.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
ksz

Kdo je pa rekel da bojo kie še naprej tako izgubljale ceno. Nekdaj je bilo to z razlogom, ker enostavno niso bile na nivoju konkurence. Nazadnje pa ko sem gledal cene sorenta se mi je zdelo da bolj drži ceno kot kak bimer petka
smile-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
normalno, ce je pa x5 3 krat drazji od sorenta. za ta denar vec kot odlicen avto
zmaga.gif
...za razliko od ceeda

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Zato, ker je enim pomemben blink-blink faktor. Pa četudi v 20 let starem Nemcu, v katerem izgleda kot priseljenc iz južnih republik.

PS: Danes v BTC-ju srečal dva čapca u BIMERU TRICI tam letnik 2000. Šajbe itak dol, muzika tuc-tuc, šajdes itak, ruka vani
cool-1.gif
.

Dvomim da je vreden več kot 5k €
tongue-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
vozim 10 let starega accenta.... kvari se nič.... samo filtri in olje... pa tankam....

a to pomeni da je über avto? 10 let je preživel..... in je kot novi
hysterical-1.gif

Sam nisi pa car ker nimaš Golfa IV itd
grin1.gif
..

Mene kat je pr Kii vedno zmotilo, je plastik fantastik notranjost
bonk.gif
še hujš k japonci. Sam tale novi Ceed, mi pa že kr lepod eluje, vsaj po slikah. Je pa res da se še nism navadu na Kie in bi v takem primeru raj Aurisa uzel. Še vedno mam u glav, da japonci so le bolš k korejci.. Bo treba spremenit to mišlenje, če bodo take avte še naprejd elal, ne bo problem..