Citat:
Uporabnik novaa pravi:
očitno ti nimaš razčiščeno glede varnosti in teže avtomobila....
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Vse kar sem naredil je to, da sem prilepil NCAP teste. Kaj ti testi ne predstavljajo varnosti avtov ?
Ce ne prosim napisi, kako se ocnejujejo. Logicno je, da je teza en faktor ki naredi "avto" bolj varen, a zgleda da to ne drzi vedno.
Se ne bi strinjal. Spravi skupaj dva avta s petimi zvezdicami, od tega en 1 tono, drugi pa 2 toni. Kateri voznik misliš, da bo imel lepši obraz, ko ga bodo pokopali?Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Teža ne nardi avta za voznika nič bolj varnega.
No, dej mi povej kateri letnik je bila Legend. [censored], a moram zraven napisat, da ISTA GENERACIJA. Ker drugače gremo lahko primerjat S klaso letnik 1955, pa današnjega Renault Clia. Pa da vidimo. Bemu, vsaj malo osnovne kmečke pameti ja lahko pričakujem na tem forumu, ali pač neCitat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Poišči test kjer so testirali Hondo Jazz proti Hondi Legend v frontalnem trku.
Legend ni mogel odpreti vrat. Pa je to 5 metrska limuzina z 700kg več kot Jazz.
Razvoj dela svoje.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Se ne bi strinjal. Spravi skupaj dva avta s petimi zvezdicami, od tega en 1 tono, drugi pa 2 toni. Kateri voznik misliš, da bo imel lepši obraz, ko ga bodo pokopali?Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Ce se vrnemo nazaj k ceedu. Torej teza ~1500 kg, nic ne prinese k varnosti, le upocasnjuje avto. Torej je to slaba stran avta.
Tako tudi A3ja, Astra...etc...
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
9s do 100 kmh po tamalem.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
No, dej mi povej kateri letnik je bila Legend. [censored], a moram zraven napisat, da ISTA GENERACIJA. Ker drugače gremo lahko primerjat S klaso letnik 1955, pa današnjega Renault Clia. Pa da vidimo. Bemu, vsaj malo osnovne kmečke pameti ja lahko pričakujem na tem forumu, ali pač neCitat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Poišči test kjer so testirali Hondo Jazz proti Hondi Legend v frontalnem trku.
Legend ni mogel odpreti vrat. Pa je to 5 metrska limuzina z 700kg več kot Jazz.
Razvoj dela svoje.?
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Uporabnik brgo pravi:
Rekel sem, da za voznika ni nič bolj varen, kar je res. Res pa je tudi, da je za voznika v drugem avtu bolj NEvaren. No sicer avtomobili niso toga telesa, tako da je takole posploševat, da jo bo bolje odnesel tisti v težjem avtu, brez veze.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
9s do 100 kmh po tamalem.
Če si pravi zagnanc gre pod 8.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
No v čem bi se ti raje zakantal 90km/h v kandelaber, z starim A8 al novim kliotom?
Vrjetno z A8 ane? In a8 je težji, vrjetno zato ker je večji je tud težji...
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
No v čem bi se ti raje zakantal 90km/h v kandelaber, z starim A8 al novim kliotom?
Vrjetno z A8 ane? In a8 je težji, vrjetno zato ker je večji je tud težji...