Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
tale marketinški trik z 5 letno garancijo fajn zameglji vso zadevo
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Če bo, bo bel, 100%.
Pa načeloma mi ni sploh ni napačna izdelava, samo spet bolj kot premišljujem ceno, bolj vidim da spet ni tok zelo poceni, kot zgleda (glede na to, da ne dajejo nekih popustov na zadevo)...
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
In kaj ti pomagajo pohvale, ko bo čez 2 leti izgubila 40% vrednosti?
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Citat:
Uporabnik Tazzz pravi:
Vir?Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Ne še. Ti pa lahko povem, da so servisi IZREDNO dragi. Servis na 15.000 km je 266€ ali po starem 63840 SIT. Ni čudno da dajo garancijo 5 let, če pa fukneš polovico denarja nazaj na servis.
Malo si poglej KIA forum ... meni se ne zdi vse tako dobro,kot zgleda na prvi pogled.
Sam imam Kio cee'd, prvi servis (pri 11k km) po enem letu me je na pooblaščenem servisu prišel 145 eur.
Evo, res je zmotil sem se za 11€ ... 255€ na 20.000
LINK
Kopiram:
Glede stroška servisa na 20000 km:
- olje (5,3 l) 80 € (na sreæo so ga imeli v akciji po 30 € za 4 litre in sem ga imel naprej kupljenega)
- oljni filter 15,29 €
- filter klime 31,82 €
- filter goriva 31,68 €
- delo 67 €
Skupaj: 225,79 €
Narejeno na avtoservisu Jerenko na Ptuju!
Na naslednjem servisu pa bodo menjali poleg vsega naštetega še filter zraka za motor, ki je tudi okoli 30 €.
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Če bo, bo bel, 100%.
Pa načeloma mi ni sploh ni napačna izdelava, samo spet bolj kot premišljujem ceno, bolj vidim da spet ni tok zelo poceni, kot zgleda (glede na to, da ne dajejo nekih popustov na zadevo)...
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Če bo, bo bel, 100%.
No za črno bi tut sam dal takoj belo. Edino, a je ta bela na candy varjanto, tako kot majo ostale firme (bela bela).
K. sam če hočš met novga dizla z 130-140ps v tej klasi boš težko kaj drugega najdu... Razn če kkšno rabljeno zadevo (1-2 let staro) uzameš.. To pa že svašta dobiš..
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
In kaj ti pomagajo pohvale, ko bo čez 2 leti izgubila 40% vrednosti?
tega športa pri korejcih ni več.poglej recimo sorento.ima kar dobro ceno glede na to da je kia.kot je že nekdo rekel to niso več 15 let stare mazde v novem plehu.avto j epovsem konkurenčen vsem evropskim v svojem razredu
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Res je, odkar je sorento zunaj, je padla prodaja vseh humerjev, x5tk, tuaregov, od novega sorenta dalje niso
prodali niti enega Rejnđ roverja. Pri mercedezu bodo nehali izdelovat ML-e, če pa slovenska policija tuarege
že prodaja oz. ponujajo menjavo 2 tuarega za enega sorenta. Audi se poteguje, da bi q7 prodajali pod KIA značko.