Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Jah če dam za vectro skor 200eu, tekočine pa filtre, pol kle ne vem kolk draži ne sme bit
Glavn, da se servisira pa, da dela pol
Si mislil napisat 6 mestno? 5 mestno še jaz presegam.Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
in letno plačo, ki presega 5 mestno številko
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
Res me zanima, kakšna je to narava dela, kjer nujno rabiš 5 let starega audija ali bmwja, uvoženega in s sumljivo zgodovino do 18k eur?
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kaj misliš da ima pa opel, VW, skoda zastonj dele? če kupiš originale so dragi ko pes. če kupiš od kake razbitine (in audijev a6 je dosti razbitih) so cene veliiiiko nižje...
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
Res me zanima, kakšna je to narava dela, kjer nujno rabiš 5 let starega audija ali bmwja, uvoženega in s sumljivo zgodovino do 18k eur?Poznam namreč kar nekaj poslovnežev, ki hodijo sklepat konkretne posle z avti kot so octavia, laguna, vectra, mondeo, ipd,, nekateri celo z dr nazivom spredaj in letno plačo, ki presega 5 mestno številko. Sicer pa dandanes večina poslovnežev itak uporablja avte, ki so v lasti firme. V nekaterih primerih se pri poslu pokaže luksuzni avto celo kot dvorezni meč, sploh če strankam ne moreš dat najboljših pogojev.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kaj misliš da ima pa opel, VW, skoda zastonj dele? če kupiš originale so dragi ko pes. če kupiš od kake razbitine (in audijev a6 je dosti razbitih) so cene veliiiiko nižje...
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
No jaz sem dal pred 14dnevi za servis mojega:
-Olje Aral 10-40
-Bencinski filter
-Oljni filter
-Zračni filter
-premontaža pnevmatik
190€ - Malgaj Postojna
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Si mislil napisat 6 mestno? 5 mestno še jaz presegam.Citat: