Citat:
Uporabnik Peterm2000 pravi:
Citat:
Uporabnik RagnarZ pravi:
Lej, k vidis 6 let starega nemca, dizla s samo 150.000 prevozenimi kilometri ti mora v glavi zasvetit alarm, da obstaja 99% moznost da so kilometri zbiti. Torej, to vec ni zaupanja vreden prodajalec.
jaz mam 140.000 pa mam 10 let star avto.. torej moj ni slo? ma zbite kilometre?
nima ker je bil kupljen nov in v slo.. sem 1 lastnik..
hočem rečt da ne moreš na tak način posploševat.. treba v register pogledat.. mal po zgodovini..
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Vedno je loterija pri rabljenem avtu, lahko je blo vse BP, ko ga pa kupiš pa ti že malo po tem nekaj crkne...
Pri CarTrade sem dobil vse papirje, tudi račun s ceno, sem bil presenečen kako nizka cena je bila, pred dajatvami...
MPC 12.000, njegova nabavna cena v Belgiji 6.800€... kar nekaj zaslužka mu je ostalo, je pa tko, nekje zaslužiš
drugje popušiš...
Citat:
Uporabnik plexix pravi:
V tujini (vem za AVstrijo), je na enoprostorce za poslovno uporabo nek zmanjšan davek, se dobi kar nekaj ceneje, kolega dela v Avstriji - potnik, vedno vozi rang Alhambra, Sharan - ker firmo pride ceneje
Lp,
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
top na ptuju ne vem če je tak glih, enega eosa bil enkrat gledat za kolegico, niti približno se ni ujemal avto na parkingu s servisno zgodovino v bazi vwja
Citat:
Uporabnik Peterm2000 pravi:
Citat:
Uporabnik RagnarZ pravi:
Lej, k vidis 6 let starega nemca, dizla s samo 150.000 prevozenimi kilometri ti mora v glavi zasvetit alarm, da obstaja 99% moznost da so kilometri zbiti. Torej, to vec ni zaupanja vreden prodajalec.
jaz mam 140.000 pa mam 10 let star avto.. torej moj ni slo? ma zbite kilometre?
nima ker je bil kupljen nov in v slo.. sem 1 lastnik..
hočem rečt da ne moreš na tak način posploševat.. treba v register pogledat.. mal po zgodovini..
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
top na ptuju ne vem če je tak glih, enega eosa bil enkrat gledat za kolegico, niti približno se ni ujemal avto na parkingu s servisno zgodovino v bazi vwja
Enaka izkušnja izpred 2 mesecev, se je gledal en avto, pa ni bil niti približno v takem stanju kot se je oglaševal....
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Aja tocno
Btw, Top avtomobili iz Ptuja in Autoland, ta dva hvalijo na propeler forumu, avti imajo tudi prave cene.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Tudi jaz sem tam gledal en "odlično" ohranjen avto... no ja, ne tak...
Na BMW forumu se pa avtohiša hvali zato, ker je lastnik forumaš.