Kerga nej..Audi&Bmw

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Lol ker bullshit.

Za 3500€ dobiš tak big brake kit...direkt za vikat. Pa še na progi ga neb nikol "skuru".
bonk.gif

OK, vseved
evil.gif
(z malo pisano). Jaz sem zadevo VIDEL, ti pa pač slišiš od kolegov ... in JA, bili so skurjeni, verjemi. Nikoli ne bi pisal nečesa slišal - slišal - slišal ---- pol pa enkrat morda --- povedal naprej, seveda narobe.

In govora je o R 8 in ne A 8, če si slučajo spregledal.

Lahko pa seveda nadaljuješ s prepričevanjem Ne, ni res ...

Nazadnje urejeno:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Zakaj 5 let starega audija ali bmwja?
Ker se gre za prestiž.

Tebi ni čisto jasen pojem prestiža, a?

E60 nima v tem smislu popolnoma nobene vrednosti, ker je outdejtan model, sedaj ko je nova petka zunaj. Kmalu bo "zastarel" tudi trenutni Audi A6, ko bo prišel ven nov model.

In b4 - če ne potrebuješ kloškotovega prestiža, taki avtomobili vsekakor ponujajo ogromno in so razmeroma racionalen nakup, ker za tretjino cene novega lahko še vedno dobiš izvrstno nadstandardno vozilo.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Ciljam na BMW, ker ne poznam Audijevih oznak, ampak hvala vseeno.
smile-1.gif

EDIT: verjetno si mislil tisti "b4" spodaj, pomeni before. Preden se kdo začne usajat...
grin1.gif

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Ksz,
Hočm ledr, hočm dizl, hočm 230KM, hočm velk avto zarad varnosti međutim, more bit mal prestižn vsaj;) Aja pa hočm da vsi sosedi obmolknejo, pa da so vse peečke leže pred vrati, še predn oriđinal webasto al pa kero podobno pritiklino zakurblam
wink-1.gif

Ne vem kaj je tolk problem unih 18k zdej, sej je mal lufta v tem, kak jur gor dol..a je bol æe rečem 19.999?
Mogoče pa u bistvu oktavijo kupujem, pa kle določenim sam sline cedim;)

ps, kup kdo merino postelnino, poceeen;))
Amway?
Batagel globinske?
Kako ovco, telička, odojka
wink-1.gif
))
(vstavi po želji)
Ostalim pa hvala za skromne nasvete
wink-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jao...še brat ne znaš.
uf-1.gif

Jaz nič ne dvomim da je Audi vgradil tak serijski shit da se je na R8 in malo steze pregrelo. Moj point je bil da ti je tebi skor prišlo ko si videl nateg za 3500€ oz. diske od R8.
cheer.gif

Diske za R8 ti zrihtam za 800€, pa še fino bom zaslužil zraven tko da.....prosim najdi tistega cepca kateri mi da 3500€ zanje pa ti šenkam razliko do 800.
hysterical-1.gif

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Kako ovco, telička, odojka
wink-1.gif
))
(vstavi po želji)
Ostalim pa hvala za skromne nasvete
wink-1.gif

js bi kakšnga žrebička (pa ne za v trebuh)

greva blagovno menjavo nardit?
hysterical-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Za moje pojme sta E60 in aktualni A6 še vedno prestižna avta. Če ti živiš v Monaku, ti, verjamem, nista. Ampak novejši letniki so še vedno zelo dragi.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Za moje pojme sta E60 in aktualni A6 še vedno prestižna avta. Če ti živiš v Monaku, ti, verjamem, nista. Ampak novejši letniki so še
vedno zelo dragi.

Kaj je v tvoji buči sploh ni pomembno. Dejstvo je, da 5 let star outdejtan model avtomobila ni prestižen. Brez da bi vpletal Monako.

Meni je konec koncev vseeno, če je zate Rolex izpod pulta trgovine na Kitajskem, prestižen, ker so tvojega fotra nategnili za jurja evrov. Za poznavalce bo še vedno navaden fejk.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
kaki otroci ste eni...
neki glumite o nekih biznismenih, pač vzameš 8ico pa skeširaš,..pa namesto 6ke passata,,...
..saj ne moreš verjet,..
..kotprvo skoraj vsi avti višjega razreda so lizing avti,tega sploh nihče ne kešira, nihče ne kešira 60T eur pa naj ma denar ali ne, saj ga sploh malokdo ima, pa še tisti ne keširajo ker imajo neki v glavi,..
..jaz na dam 60T eur za avto tipa A6 ali bmw5 ker je neumnost, ker za dve leti tako pade cena da je smešno.. za 15T eur pa dobiš vrhunski avto tega razreda, ki še bo letel bp naslednjih 5 let brez kakih hudih popravil,...pa vzdrževat je spet drago,,kaer kupi tak avto za 15t eur ga verjetno ne bo vozil na uradni servis ker imajo smešne cene glede na vrednost vozila,,..

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.924
113
v lokalni ostariji
u bistvu se tukaj vidi kdo bi imel ornk avto pa si ga ne more privoščit in išče izgovore proti:)

se pa zagotovo v 5 let starem audiju/bmw 10x bolje pelješ kot v novi dacii ali pa 5x bolje kot v novem renaultu...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.108
4.076
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
u bistvu se tukaj vidi kdo bi imel ornk avto pa si ga ne more privoščit in išče izgovore proti:)

se pa zagotovo v 5 let starem audiju/bmw 10x bolje pelješ kot v novi dacii ali pa 5x bolje kot v novem renaultu...

Ja no, tudi v 10 let starem angležu višjega razreda se pelješ bolje kot pa v nemškem polizdelku .. stane pa še manj!
zmaga.gif
Sicer pa definiraj kaj je bolje?! Udobje? Športnost? ...

Vedno se najde primerjave in tudi boljše stvari, tako da primerjat take stvari je glupost.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Fali mu ne nič (superbu)....samo ko se pelješ z superbem ali pa z A6 pa vidiš razliko...že samo ko se vsedeš v avto.

Meni je bila razlika taka kot če bi se vsedel najprej v opel insignio in potem v chevrolet cruza.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
No saj to ti dam prav......vem kaj misliš, ampak še vseeno nebi zaradi tega plačal 60k več ....... v bistvu jih tak nimam
smile-1.gif
Mogoče, če bi jih mel bi pa govoril, da kaj mi bo škoda, da se nem v tem sranju vozo ......