Kerga nej..Audi&Bmw

tomi

Guru
1. sep 2007
18.592
9.812
113
40
MB
ma pusti jih to so oni veš .. ko mislijo, da avto trpi če se pelješ 150 kmh
grin1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Eni majo še verjetno v avtu rezervne copate, da se preobuvajo, ko je slabo vreme
evil.gif

Valda, da je avto namenjen prevozu najprej svoje riti pol pa še vse ostale "krame" še posebaj karavan, ker ma več placa. Pa ko pelješ prek ležečega ima, da pol kile blata pade z bicikla v kuferamu
smile-1.gif
pač po potrebi spucaš, ko je potrebno....

on: moj glas v tem primeru gre audiju!!!

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Vse to je res. Ampak ko ga prodajaš, ga pa pred slikanjem valjda vsaj malo spucaš. Od takih, milo rečeno prascev, jaz osebno ne bi kupil avta, ker to kaže njegov odnos do stvari nasploh.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Pa valda, da ga te malo popedenaš, če pride kdo gledat.........ampak to je bol letelo na eno izjavo, ki je bila prej v temi "takšen avto je vreden 0 €" ....

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
...ksz

Eni majo še verjetno v avtu rezervne copate, da se preobuvajo, ko je slabo vreme
evil.gif

Valda, da je avto namenjen prevozu najprej svoje riti pol pa še vse ostale "krame" še posebaj karavan, ker ma več placa. Pa ko pelješ prek ležečega ima, da pol kile blata pade z bicikla v kuferamu
smile-1.gif
pač po potrebi spucaš, ko je potrebno....

on: moj glas v tem primeru gre audiju!!!

Niti priblizno niso bedaki. Od takih se najbl splaca kupit avto. Al kaj?
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.592
9.812
113
40
MB
v čem je čist avto boljši od umazanega če sta oba servisirana na uradnem servisu po predvidenem intervalu ?
grin1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.924
113
v lokalni ostariji
matr ste eni res naivni in bedaki...

ja tkole od tegalga nebi kupil avto ker je kao prasec. od enega ki bi prej prevažal vse od gnoja do olja, spucal 1x na leto ali še to ne. pred prodajo pa ga lepo dal kemično spucat, oprat, praske spolirat pa bi vsi z veseljem kupovali... in bili veseli kok je to ohranjen avto kok odličn... UAU!!!!

eni morda ne čistijo avta vsakih 5 min, tudi nimajo časa viset pri ličarju vsak dan in vsako pikico popravljat... ampak vzdržujejo avto tako kot se zagre, ga ne tišijo mrzlega... in je zato avto kaj manj vreden?

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.768
169
63
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
v čem je čist avto boljši od umazanega če sta oba servisirana na uradnem servisu po predvidenem intervalu ?
grin1.gif

v umazanem si umažeš hlače, v čistem pa ne. get it?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.108
4.076
113
Verjetno ti ga na uradnem servisu komplet spuscaja zastonj .. tako da avto o katerem je govora že dolgo ni videl uradnega servisa!
grin1.gif

Sicer pa avtorju teme .. kupuješ dokaj nov a še vedno star avto poslovnega razreda in to celo limuzino za družinsko rabo? V čem je fora? Ne samo da te pride dražji v začetku, vzdrževanje sploh ne bo poceni tako in drugače (če govorimo o avtu ranga 20k EUR predvidi vsaj 10k EUR stroškov v naslednjih 3 letih). Avto razen luksuza ne ponuja ničesar, za vozit je slabši kot pa kakšen manjši (recimo a4) .. razen seveda za na AC, ampak do 150km/h ni razlike.

Torej glede na to da si budget omejil na 18k (zakaj ne na 20k?) ti svetujem, da raje potem razmisliš o nakupu novega vozila ki bo dejansko 5 let delal!
zmaga.gif
(če rabiš plac in "luksuz" kupi škodo superb pa bo)

Mislim res ne zastopim vas čefurjev!
evil.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
To da je spraskan in zanemarjen, da rabi potem 500€ čiščenje.

Jaz tudi od takih "prascev", kateri niso sposobni avta oprat in poslikat ne rabim avta, vidim pa da je tukaj polno deb**, kateri pridejo na dvorišče pa jim je vseeno v kakšnem stanju je avto....ja važno da je servisna knjižica ok.
bonk.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.768
169
63
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
eni morda ne čistijo avta vsakih 5 min, tudi nimajo časa viset pri ličarju vsak dan in vsako pikico popravljat... ampak vzdržujejo avto tako kot se zagre, ga ne tišijo mrzlega... in je zato avto kaj manj vreden?

ja.

Vprašanje1:
Imaš dva zelo podobna avta. Zgodovine ne poznaš, vidiš pa, da je en zasvinjan, nevzdrževan. Kater je zanesljivo zasvinjan in nevzdrževan?

Vprašanje2:
Imaš dva zelo podobna avta. Zgodovine ne poznaš. Eden ima na števcu 200.000km, drugi pa 130.000km. Kateri ima zanesljivo 200.000km?

lp

tomi

Guru
1. sep 2007
18.592
9.812
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
To da je spraskan in zanemarjen, da rabi potem 500€ čiščenje.

Jaz tudi od takih "prascev", kateri niso sposobni avta oprat in poslikat ne rabim avta, vidim pa da je tukaj polno deb**, kateri pridejo na dvorišče pa jim je vseeno v kakšnem stanju je avto....ja važno da je servisna knjižica ok.
bonk.gif

pretiravamo, kot povsod
wink-1.gif

moj point je dobro zadel alkoholik, da tak avto se pač vozi, verjetno pa lastnik nima ne časa niti želje ga vsak teden uro al pa dve glancat ampak ga preprosto operejo 3x na leto ko je na uradnem servisu
grin1.gif

sicer pa itak 1000km avtoceste pa 10km makadama pa je avto lahko totalno svinjski
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jaz ne sklepam realnih kilometrov iz fotr. Lahko pa hitro vidim kak bebec je lastnik.

Ga pa naj da ceneje, če ne misli spucat da vidim sploh v kakšnem stanju je. Pol pa greš na ogled se pa prodajalec obnaša kot da zlato prodaja.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.924
113
v lokalni ostariji
imaš dva avta. prvi je spucan spedenan na drugi strani trojan. drugi ni spucan, ker se mojster vozi.

kakšno povezavo ima zasvinjanost (umazanija notri) z nevzdrževanjem? recimo službeni avti so vsi vzdrževani notri je pa svinjak ponavadi... aja seveda mislite da če en ne sesa 5x na dan, se preobuje preden sede za volan itd ne vzdržuje vozila? malo morgen!

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
nevem avtor vpraša katei avto naj vzame vi se pa prepucavlete glede čistoče avta..
..če je frajer dal zanemarjen avto na net bo ga pač verjetno težko prodal razen če bo konkretno spustil ceno, ker vsaj jaz tega sploh ne pogledam razen da je primerna cena..

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Verjetno ti ga na uradnem servisu komplet spuscaja zastonj .. tako da avto o katerem je govora že dolgo ni videl uradnega servisa!
grin1.gif

Sicer pa avtorju teme .. kupuješ dokaj nov a še vedno star avto poslovnega razreda in to celo limuzino za družinsko rabo? V čem je fora? Ne samo da te pride dražji v začetku, vzdrževanje sploh ne bo poceni tako in drugače (če govorimo o avtu ranga 20k EUR predvidi vsaj 10k EUR stroškov v naslednjih 3 letih). Avto razen luksuza ne ponuja ničesar, za vozit je slabši kot pa kakšen manjši (recimo a4) .. razen seveda za na AC, ampak do 150km/h ni razlike.

Torej glede na to da si budget omejil na 18k (zakaj ne na 20k?) ti svetujem, da raje potem razmisliš o nakupu novega vozila ki bo dejansko 5 let delal!
zmaga.gif
(če rabiš plac in "luksuz" kupi škodo superb pa bo)

Mislim res ne zastopim vas čefurjev!
evil.gif

a tale pa ne bo delal 5 let? ...pa 10 jurjev bo treba vložit v naslednjih 3h letih?..razlika v vožnji med a4 in a6 ali 3ko in 5ko je ..

avtorju,,
meni sta oba dobra, samo če bi vzel audija bi jaz karavana , če pa limuzino pa bi bil mogoče tudi BMW,.avto mi pač mora biti najprej vizualno všeč...ja pa bmw mora imeti obvezno M odbijače sicer je katastrofa
S-line pa obstajajo tudi samo kot neki dodatni paketi in pol vsi povdarjajo S-line opremo ki pa je nekaj drugega

Nazadnje urejeno:

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
ti pa si bedak ej...

da pa veš več o avtomobilu kot js sam si pa še večji ....... (vstavi poljubno)
Avto je nalašč slikan umazan, in ne..nikjer ni bil barvan, če te že tako zanima.
Glede na to da imaš rentgenski pogled, me tudi zanima od kje ti da je avto znotraj umazan?
Res si pravi kekec..
hysterical-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.108
4.076
113
Ma hotel sem povedat da krava serije 5 oz. a6 ni ravno družinski avtomobil ...

Otroku na zadnjem zicu je vseeno ali se vozi v 10 let starem golfu ali pa "poslovni limuzini" - placa ima v obeh do 12 leta dovolj!

Pa recimo avto takega ranga ni ravno za dat ženi za nedeljski šoping ker ga na parkplatzu pred šoping centri ne moreš normalno parkirat (pa če si še tak dober voznik, kaj šele če je "baba" za volanom [tu ne kritiziram ženskega spola, ampak dajem vsem logičen primer težav ki bi jih imel nevešči voznik s takim avtom])!

Da imaš tak avto za nekam po ovinkih imaš tudi več problemov kot pa veselja v vožnji (sploh glede na naše ceste) ..

Da se pa sam voziš s tako kravo po AC je pa totalna bedarija.

Torej na koncu, tak avto kupiš ali zaradi biznisa in v njem prevažaš še biznis partnerje ali pa si ga kupiš zaradi "imidža", kar spet pomeni da si na nivoju čefurja (ker če kupiš avto zaradi imidža boš kupil vsaj novega).

Razumel bi nakup karavana iz stališča potrebe po "placu"; recimo A6 karavan (quattro) je odličen delovni avto za razne s.p.-je ki se lahko v gostilni hvalijo s svojim podaljškom penisa, med delovnim dnem pa v njem prevažajo za 100m2 parketa in vse stroje za polaganje nekam v rovte k tabogatemu kmetu!

In zakaj ne bi tak avto dočakal 5 let? Predvsem zato ker noben (oz. redki) avto tega razreda nima skompenziranih kilometrov za realne "službene" potrebe .. torej govorimo o 300k+ km! Realno se jih da BP naklepat še 1x toliko ampak je strošek vzdrževanja logično večji (vzeti moraš pa še v zkup da ko ti avto crkne ponoči nekje sredi nemškega autobahna zamudiš drug dan sestanek in se pripelješ čez 3 dni z vlakom domov)!
grin1.gif

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
imaš dva avta. prvi je spucan spedenan na drugi strani trojan. drugi ni spucan, ker se mojster vozi.

kakšno povezavo ima zasvinjanost (umazanija notri) z nevzdrževanjem? recimo službeni avti so vsi vzdrževani notri je pa svinjak ponavadi... aja seveda mislite da če en ne sesa 5x na dan, se preobuje preden sede za volan itd ne vzdržuje vozila? malo morgen!

467716-post_slo.gif