Ksz.
Bmw je res lep v sport paketu, sam ne rabm za bejbike hvatat, tud za podalšek mednožnega okrasja pak ne
Tista k vsakmu nastav zarad avta, bmk.
Zadn pogon mi je sicer ok, sam nism več divjaškega tipa, (no nebi se branil kake m3, sam kaj češ to rabt).
Audi, glede narave dela se pač kupuje tak tip avta, sestanki pa tko in tuki pač na žalost je pomembn s čim prideš, da ne govorim kako oblečen itd...
Zakaj 3.0, no mal sm še na hitrost mahnjen samo v stilu, čim prej prehitim une mevže, sploh če je avto poln.
dizl, nej bi pač manj pil in cenej nafta dokle bo še...
Če ma avto zatemnjene šipe..pač, tud če jih nima..pač..
Črn me je minil, ker nism nek preprodajalec kebapov in ostalega ''repro'' drobnega materiala (sinonim za črne avte), ok mal posplošujem.
Zakaj meja 18k, zato, ker je že to čist ampak čist preveč.
Najraj bi se okol vozu v nekem hrošču, starmu k zemlja in bi me čist bolel k.. sam pol bi verjetn delu v merkatorju za pultom in bi bil zadovoljen z 600eu, tko pač nism.
Kako si ga privoščim, jah verjetno lising tko k vsi ostali, pa tko da bom še kak zrezek lahk klofnu vmes, ob prepečencu seve
Ni pa nbenga konkretnga nasveta v stilu poznam ta avto, ne tega prodajalca, poglej na to malenkost, preglej če tam neki pušča itd...
Mal resnosti no, ker ne kupujem glih cliota za 3k
ps. alergičn sm na škode in na pasate, čeprov je tehnično vse isti šupak