Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Pa veš, da so v Švici v večini katoliki?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ja, kako pa veš, da so izmišljotine??? Kaj pa če je neka ibr inteligenca z ibr sposbnstmi naredila svet oz. vesolje tako, da se pač fizikalni zakoni poklapajo, ko se jih loti raziskovati en v the big picture ibr ibr smežno omejeni homo sapiens ierneisis? Pa če je svet bil res ustvarjen v 7 dneh, malo za šalo so pa podtaknjeni 'dokazi' o nekih dinozavrih. To bi šele bilo zabavno. Nadbitje z dovršenim smislom za humor lansira knjihog, kjer do potankotsti piše vse točno tako, kot se je res dogajalo, obenem pa naredi svet tako, da neki človečki potem pametujejo, kako ta knjiga sploh ne drži in da je bila neka evoluccija in podobno. Nekomu ali nečemu, kar je z našega stališča tako zelo ibr, da je vsemogočno, to res ni težko narediti, ane? ''Bodi Jernej.''
Citat:
Cause they're all just slaves to the Gods they've made.
Švicarji so ugotovili, da so šejki nehali varčevati pri njih in jim vračajo udarec z gradbenim referendomomCitat:
Uporabnik eazy pravi:Svobodni svet branijo tudi tako da skrivajo bancne racune domnevnih teroristov. Denar, denar, denar, ...
Katero točno?Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Nisi odgovoril na vprašanje...
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Švicarji so ugotovili, da so šejki nehali varčevati pri njih in jim vračajo udarec z gradbenim referendomomCitat:
Uporabnik eazy pravi:Svobodni svet branijo tudi tako da skrivajo bancne racune domnevnih teroristov. Denar, denar, denar, ....
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Kaj, se pravi se delite še znotraj vsega tega?
Kako se boste potem asimilirali, če se že med sabo kregate?
Svojo lastno vero ...Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
No, saj to se je v Švici zgodilo, pa kakor koli gledaš. Imajo že nekaj minaretov, sedaj pa ne smejo več teh raket graditi. Vse kar tule trosite gre v smeri vseh ostalih enoumij tega sveta: vse je prav, če je po moje.Citat:
Uporabnik Jernej pravi:Drugačna razmišljanja so zelo dobrodošla, vendar samo če ne posegajo v integriteto ljudi in degradirajo že obstoječe človekove pravice.
Nekje je zapisan en 30. člen:
V tistih državah, v katerih živijo etnične, verske ali jezikovne manjšine ali osebe staroselskega porekla, otroku, ki pripada taki manjšini ali ki je staroselec, ne sme biti vzeta pravica, da skupaj z drugimi člani svoje skupine uživa svojo lastno kulturo, izpoveduje in izraža svojo lastno vero in da uporablja svoj lastni jezik.
Jasno izraženo mnenje nekaterih tukaj je, da je treba staršem vzeti roditeljsko pravico, ker otroke vzgajajo drugače (denimo versko) kot oni mislijo, da je prav. Temeljno mednarodno pravo ne pozna nič takega. Aja, v tem primeru vedo slovenski forumaši več kot mednarodno pravo in so bolj pravični. To sem pa spregledal in se opravičujem.
Sorry če imaš osebne ali družinske probleme, ampak kaj ima to veze s Švicarsko zakonodajo?Citat:
Uporabnik capl pravi:
Pri meni doma moram razumet samo probleme moje družine , vse druge teram v pi..o m......o.