I
Sem.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Sicer pa itak ne razumeš kaj sem hotel povedat. Še enkrat. Ni je čez voljo ljudstva, sploh če gre za neposredno odločanje.
Takšen sistem imamo tudi pri nas, preberi si ustavo.
Ti tudi ne.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Nisi odgovoril na vprašanje...
Ne. Meni je vseeno, kak se sosed(a) oblači.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Tebe torej ne bi motilo, če bi bila npr. za šalterjem na banki takale ženska:
Nima ravno direktne veze, ampak če si že izpostavil: A ti vidiš bistveno razliko? Saj si sam rekel, da je to to: izbira ljudstva.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ljudstvo je tudi izbralo Kučana, Türka, Pahorja, Jelinčiča, Janšo.... what's your point?
Primerljivo s Hitlerjem po tvoji logiki?
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Sem.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Sicer pa itak ne razumeš kaj sem hotel povedat. Še enkrat. Ni je čez voljo ljudstva, sploh če gre za neposredno odločanje.
Takšen sistem imamo tudi pri nas, preberi si ustavo.
Zdaj pa še ti daj:
7. člen
Država in verske skupnosti so ločene.
Verske skupnosti so enakopravne; njihovo delovanje je svobodno.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Nima ravno direktne veze, ampak če si že izpostavil: A ti vidiš bistveno razliko? Saj si sam rekel, da je to to: izbira ljudstva.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ljudstvo je tudi izbralo Kučana, Türka, Pahorja, Jelinčiča, Janšo.... what's your point?
Primerljivo s Hitlerjem po tvoji logiki?
Ah, gospod mojster izmotavanja (delam se presenečenega).Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Spet nepoznavanje predpisov. Sem že večkrat citiral ustavo in Zakon o verski svobodi. Pred 15. letom dece ni možno versko poneumljati.
In to nima nobene zveze s 7. členom Ustave, ampak z varstvom pravic dece.
Hmm, od kod pa so potem prišli? Kje je njihova domovina?Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Geji niso avtohtoni, ker izumrejo po naravni poti iz roda v rod.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Uporabnik Snecer pravi:
Spet nepoznavanje predpisov. Sem že večkrat citiral ustavo in Zakon o verski svobodi. Pred 15. letom dece ni možno versko poneumljati.
Da te opomnim, tema gre o prepovedi gradnje eni verski skupnosti, kar je v očitnem nasprotju z zgoraj navedenim členom ustave.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Uporabnik Snecer pravi:
Da te opomnim, tema gre o prepovedi gradnje eni verski skupnosti, kar je v očitnem nasprotju z zgoraj navedenim členom ustave.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
To seveda ni res... Sploh pa ne za ljudstvo znotraj EU. Ce se omejimo na SLO potem je jasno doloceno da se o nekaterih zadevah na referendumih ne odloca.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
10. člen
(verska vzgoja otrok)
(1) Starši imajo pravico, da vzgajajo svoje otroke v skladu s svojim verskim prepričanjem . Pri tem morajo spoštovati njihovo telesno in duševno nedotakljivost.
(2) Otrok, ki je dopolnil 15 let, ima pravico, da sam sprejema odločitve, povezane z versko svobodo.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Za razliko od tebe sem citiral cel clen, povdaril pa samo relevanten del. Do 15tega ga ucis po "svoje", po 15tem se pa on sam odloca.
Kaj je? Ne moreš se nobenga izgovora spomnit? Resnica boli?Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Steinek idi ti lepo v islamski svet pridigat o pravicah.