Katolibanski mitingi po Sloveniji

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Tisto sva že predebatirala...

Besede, ki jih ni v SSKJ... ja, Snecer si res zasluži najstrožjo kazen zaradi tega odvratnega početja.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Zanimivo, da je moderator Jernej mene banal, brez da bi kaj napisal v temo, odpiratelja teme, ki uporablja sovražni govor in besede, ki jih ni v SSKJ pa seveda ne.
Verjetno bodo morali mladi vprašati Navigatorja in Dohtarja, kje in kako se lahko družijo.

Če ni v SSKJ (še) to še ne pomeni, da ni v uporabi. Jaz je nisem izumil. Jezik je pač živa zadeva in se spreminja glede na potrebe in okoliščine, zakaj je nastala beseda katoliban in kdaj, je pa druga zadeva.

Pepe: mladi bi se ga verjetno raje v Zrčah pribijali kot poslušali sovražni in ideološki govor na mitingih? pa ne smejo, ker odpustkov ne moreš več kupovati.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.784
931
113
tu in tam
Dober si
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Samo poglej si suzico, 8888 in še kakšnega podobnega uporabnika na Alter-ju. Tudi če se samo zafrkavajo, so prava mala karikatura povprečnega slovenskega katolibana. Neizobražen, nestrpen in vulgaren osebek, katerega razmišljanje (če temu lahko sploh tako rečemo) pogajanjajo dogme in ne razum.

Si res želiš države, kjer bodo tovrstni ljudje imeli moč odločati? Družinski zakonik je pač še ena priložnost, da še malo pripremo pokrov srednjeveškega smrada.

Dj povej ali imaš ti moč odločati in poveličevati pedrsko sekto za najvišji organ in bog in batino v državi v 21 stoletju?

Ti pedri nič ne smrdijo?

Si zvesti član njihove sekte?

Zakaj pedri ne greste nekam na kajmanske otoke in pustite normalne državljane slovenije pri miru o svojih idejah o pravicah otrok za katere vam je pravzaprav zelo malo mar in se vam gre samo za kakšne ugodnosti od države da boste bolj lagano živeli in se prepuščali svojim smradljivim užitkom..dj povej zakaj..

Al pa če ne..itak ne maram imeti opravka z novodobnimi vašimi sektaškimi izpadi...

Če bi bil jst šef države...vas praktično ne bi bilo na spregled na raznoraznih mamilaških paradah ponosa..bom volu jelinčiča
grims-1.gif

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik #488

Gre samo za spolno usmeritev, ne za ideologijo ali slog življenja. Homoseksualci so povsod, precej jih je v RKC, v bistvu je tam idealno okolje.

V čem je torej problem, če kakšno siroto posvojijo (itak je postopek sila kompliciran in tisti v usnju niti nimajo takih želja). So tudi takšni homoseksualci, ki povsem "normalno" živijo in lahko deci nudijo odlične pogoje, znanje itd..

Otrok pa itak v nobenem primeru ni lastnina od nikogar, kot si to npr. narobe razlagajo katolibani (božji dar) in jih že od malega zlorabljajo s fanatično versko vzgojo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Gre samo za spolno usmeritev, ne za ideologijo ali slog življenja. Homoseksualci so povsod, precej jih je v RKC, v bistvu je tam idealno okolje.

zato si tako obseden s to organizacijo?
confused-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Menim, da naša (posebej slovenska) družba ni tako odprta in oh in sploh, da bi lahko sprejemala otroke istospolnih staršev. Takšne otroke bi otroci sami izločili iz svojih sredin. In to je samo en od protiargumentov.
Izgovor številka 1443: Otroci bi bili proti, zato smo tudi mi.
(je kdo sploh vprašal otroke o mnenju?)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Pri tem pa ne smemo pozabiti pravice otroka da ima MAMO in OČETA. In ta pravica prevlada nad pravico nekoga da bi imel otroka, pa ga noče po naravni poti. Če otroka noče spočeti po naravni poti (izvzemam zdravniško ugotovljeno neplodnost) naj ga pač nima.
Ampak ravno proti temu so nasprotniki zakona.
Tile otroci v homo-družini so naravno spočeti s strani enega od homoseksualcev.

Tole o "nenaravnem" spočetju je samo megla v oči.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Brez brige, sem prebral. Ampak pri tebi nisem našel nekih argumentov razen "pravice", istočasno pa zanikaš pravico otroka.

Torej če drug reče "pravica", ne šteje, če pa rečeš ti, pa je OK?

Zanimivo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Jasno je, da se lahko neka lezbijka gre umetno oplodit in bo otrok imel dve mami. O tem ali je to dobro za otroka ali ne ne mislim razpravljati. Prvic zato, ker o vzgoji vem premalo da bi pametoval in drugic zato, ker sem mnenja da otrok potrebuje tako oceta kot mamo in se mi zdijo vse ostale ideje zabijanje casa.
Huh? O zadevi vem premalo, a vseeno imam trdno mnenje o njej ???

Kaj zdaj?

Glede tvoje prejšnje "argumentacije":

"Dva moska oz dve zenski biolosko gledano ne moreta imeti otroka"

"Dva moska ali dve zenski pa evolucijsko gledano ne moreta nadaljevati vrste... "

"verjetno se nisi videl dve homoseksualnih zivali, ki bi imeli mladica. Ker to fizicno ni mogoce."

biološko, raje evolucijsko, ah ne, fizično!

A ti je zdaj že jasno kaj počneš?

Plus:

"verjetno se nisi videl dve homoseksualnih zivali, ki bi imeli mladica. Ker to fizicno ni mogoce."

http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals
http://de.wikipedia.org/wiki/Homosexualit%C3%A4t#Homosexuelles_Verhalten_bei_Tieren

Opa, imajo mladiče in jih tudi lepo (ter uspešno) vzgojijo.

Izgovarjanje na naravo, biologijo, evolucijo, fiziko, kemijo, itd, je le to: izgovarjanje.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.470
7.607
113
Dva pingvina moskega spola ne moreta sama nadaljevat vrste. Zdej ce je to prevec preprosta trditev za tebe, ki ti je vedno potrebno vsako stvar dodatno objasnit, potem dvignem roke.

Ce bi podrobno prebral kaj sem napisal v citiranem prispevku, ne bi postavljal nekih dodatnih vprasanj (kar je zate sicer znacilno).

Napisal sem, da o vzgoji vem premalo, da bi pametoval. Vseeno pa vem dovolj, da sem si ustvaril svoje mnenje. Da lahko trdim, da je za otroka najbolje da ima starse obeh spolov ne rabim koncat pedagoske fakultete.

In ja, dva moska biolosko/fizicno/evolucijsko ne moreta ustvarit novega zivljenja/narest otroka/nadaljevati vrste. V kolikor je to mozno in se motim potem je ta debata brezvezna - naj se pac data dol in nardita otroka. V kolikor pa to ni mozno (kar sicer verjetno vedo vsi, edino ti kot ponavadi necesa ne razumes (ne tisto pri columbu z bebavimi vprasanji na koncu ni bilo kul ampak skrajno bebavo)) potem pa so moje trditve kar pravilne: da istospolni partnerji sami ne morejo narest otroka.

Ker pa vseeno poznamo ze obstojece homoseksualne druzine (ko je en od partnerjev otroka naredil s partnerjem nasprotnega spola) je smiselno urediti to podrocje. In temu ne nasprotujem. Nasprotujem pa novim moznostim, da omogocamo neke skupnosti kjer otrok ni delezen vzgoje obeh spolov. Enako nasprotujem moznosti da bi otroke posvajali samski ljudje in se mi zdi tudi slabo, da se da neka samska zenska oploditi z namenom da bo sama vzgajala otroka. Ampak to je samo moje mnenje.

V kolikor bo zakon sprejet in bo omogocal take posvojitve, ga bom spostoval. Morda pa bi bilo bolje, da namesto tratenja casa s postavljanje ocitno nepotrebnih vprasanj, kot moderator poskrbis, da na forumu ne bo vec prihajalo do ksenofobnih izpadov uporabnikov. Ce sam ne ves o cem govorim pa je tako ali tako brezupno nadaljevati s komunikacijo.

Uzivaj, pa ne vec jemat iz konteksta pa narobe citirat. Nisi dost dober da te ne bi spregledali.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:Pepe: mladi bi se ga verjetno raje v Zrčah pribijali kot poslušali sovražni in ideološki govor na mitingih? pa ne smejo, ker odpustkov ne moreš več kupovati.
Bravo, dal si super primerjavo. Dajmo mladini droge. Dajmo izvozimo Slovenke v Zræe, da si jih lahko Italijanski pubeci "delijo". To je pač slovenski izvozni potencial in maksimum, kar lahko damo od sebe.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Menim, da naša (posebej slovenska) družba ni tako odprta in oh in sploh, da bi lahko sprejemala otroke istospolnih staršev. Takšne otroke bi otroci sami izločili iz svojih sredin. In to je samo en od protiargumentov.
Izgovor številka 1443: Otroci bi bili proti, zato smo tudi mi.
(je kdo sploh vprašal otroke o mnenju?)

Predvidevam, da imaš starše.

Bi sam imel raje dva atija oz. dve mamici, ali si bolj zadovoljen s trenutno situacijo?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Démokracija. né vés kaj jé to? Ampak tébi tako ni pomoci, prav tako né Jérnéju

Kako pa to ve nek pripadnik nedemokratične totalitarne organizacije?
In sicer kaj je demokracija.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:Kako pa to ve nek pripadnik nedemokratične totalitarne organizacije?
In sicer kaj je demokracija.
Smešno, ampak RKC ima neko varianto demokratičnih volitev. Vsekakor ima bistveno več demokratičnih elementov kot smo jih poznali v Slo pred letom 1990.
Mediji pišejo, da je škofa imenoval Vatikan. V resnici pa sta med klerom dva pisna kroga volitev. Najprej se iščejo primerni kandidati v drugem krogu pa se voli iz nabora. Na koncu da rezultat na svetlo Vatikan, kjer "pristojni" kardinal verjetno sploh ne ve, kje je Slovenija. Kdor pozna ozadje ve, da vsa imenovanja pridejo iz Slovenije.

I

Izbrisan uporabnik #488

Če bi ti že prikimal, bi lahko govorila o POLdemokraciji, saj drugi spol nima nobenih glasovalnih in vodstvenih pravic, saj veš diskriminacija žensk itd..

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Če bi ti že prikimal, bi lahko govorila o POLdemokraciji, saj drugi spol nima nobenih glasovalnih in vodstvenih pravic, saj veš diskriminacija žensk itd..
Ne piši raje, če ne veš. Glasujejo tudi redovnice.