Katolibanski mitingi po Sloveniji

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Menim, da naša (posebej slovenska) družba ni tako odprta in oh in sploh, da bi lahko sprejemala otroke istospolnih staršev. Takšne otroke bi otroci sami izločili iz svojih sredin. In to je samo en od protiargumentov.
Izgovor številka 1443: Otroci bi bili proti, zato smo tudi mi.
(je kdo sploh vprašal otroke o mnenju?)

Predvidevam, da imaš starše.

Bi sam imel raje dva atija oz. dve mamici, ali si bolj zadovoljen s trenutno situacijo?
Nisem otrok. Poskusi ponovno.

Tudi za mamo in očeta nisi njun otrok?

Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Predvidevam, da imaš starše.

Bi sam imel raje dva atija oz. dve mamici, ali si bolj zadovoljen s trenutno situacijo?

Vprašanje zelo na mestu, ker ima vsak možnost izbire
hysterical-1.gif

Ne razumem kakšno vlogo igra spol staršev pri vaših čustvih do njih. Koga imaš ti rajš, mamico ker ima luluko ali atija ker ima lulčka? Če bi mamica imela lulčka je nebi imel več rad? Kaj pa ati luliko?

Verjetno nisi bil vzgajan v takšnem duhu. To sta dve osebi, ki te imata brezpogojno rada, če bi to bili dve opici bi ju imel prav tako rad kot imaš te starše, ker veš da sta poskrbela zate ko je bilo treba in ti nudila moralno/finančno/čustveno ipd. opporo, ko si jo potreboval. Po vaše dva atija oz. dve mamici tega niso sposobni. Ker?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
PS: Kaj je boljše za otroka:
- en starš enega spola in odsotnost starša drugega spola
- dva starša enega spola in odsotnost starša drugega spola

?
Vsem takim bi bilo treba otroke odvzet. In pustiti otroke samo biološkima staršema dveh različnih spolov. Edino to je prava družina.
evil.gif

Vse kar ni prava družina bi bilo treba prepovedat, otrok rabi očeta in mater
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:

Jaz nebi imel problema s homoseksualnimi starši, ker seksualna usmerjenost mojih mene ne zanima. Zakaj bi me.

Ti se kar delaj norca, ampak če bi tvoj foter namesto mame izbral partnerja z lulčkom, tebe ne bi bilo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Eh, kaj tu gre za posvojitev odraslih?
A sem narobe razumel vso propagando?

Kot odrasel ne živim pri starših in jih vidim dvakrat na leto.

Kaj je to osebni nivo?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Ljubeče starše.

Tvoje vprašanje ni na mestu, ker pomeni zavreči dve ljubljeni osebi.

Jaz nebi imel problema s homoseksualnimi starši, ker seksualna usmerjenost mojih mene ne zanima. Zakaj bi me.
Ja, a eni seksajo s starši ali kako? Da jim je to tako pomembno.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
PS: Kaj je boljše za otroka:
- en starš enega spola in odsotnost starša drugega spola
- dva starša enega spola in odsotnost starša drugega spola

?
Kot pričakovano enega odgovora ni.
Ne resnega, ker to itak ni šans, ampak niti takega, ki zasluži oznako "odgovor".
Ampak "pametni" pa vsi, to ja.

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem ti postavil še dodatno vprašanje, če je boljša sirotišnica.

Saj za takšne so namenjene posvojitve...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Eh, kaj tu gre za posvojitev odraslih?
A sem narobe razumel vso propagando?

Kot odrasel ne živim pri starših in jih vidim dvakrat na leto.

Kaj je to osebni nivo?

Ni osebni nivo. Sprašujem, kaj bi izbral, če bi lahko. Devilov izgovor glede ljubečih staršev me ne prepriča. A bodo živeli za 4imi stenami? Vsi se zavzemate za pravice (in ostalo sranje) istospolnih, ko pa preide stvar na otroka, ki bo dejansko najebal, pa pride prav vsak izgovor.

Zdaj, če ste s straši vsak na svojem kontinentu, razumem, da se vidite 2x na leto. Ker poznam ljudi, ki so po +1000km narazen, pa se vidijo večkrat. Ali pa ti (vam) družina ne predstavlja vrednote. Če slednje, odkod taka gorečnost?
tongue-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Devilov izgovor glede ljubečih staršev me ne prepriča. A bodo živeli za 4imi stenami?
Tega ne razumem.

Oz. al prav razumem? Za 4 stenami bodo morali živeti, če bodo npr. tvoji al pa od suzice sosedi?

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
ko pa preide stvar na otroka, ki bo dejansko najebal, pa pride prav vsak izgovor.

Bo najebal ja...misliš tako kot ga najeba prvi otrok s očali v razredu, ali pa tisti ki je predebel, presuh, ki je južni, okvir ali pa celo rumen, tisti ki ima samo mamo, samo očeta ali pa sploh staršev nima, tisti ki ki je neumen, ali pa tisti ki je piflar? Tisti ki ne pleza na drevo tako dobro kot ostali, tisti ki v športu ni tako dober kot ostali, tisti ki...

Prav zanimivo se mi zdi, da so nekateri tukaj mnenja, da je zdaj v vrtcih in osnovnih šolah med otroci vse kot v raju, da se imajo vsi radi, se nikoli ne zbadajo ali da nihče nikoli ne stori nič takega, kar bi porušilo čisto harmonijo v njihovi družbi. Kar pa se bo seveda takoj spremenilo, ko bo med njih prišel otrok s fuj in fej staršema enakega spola, kajti ta bo pa takoj izobčen iz drugače perfektne družbe in tarča napadov in zbadljivk, ki mu bodo zagrenile življenje.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Sprašujem, kaj bi izbral, če bi lahko. ...
Vsak bi izbral ljubeče biološke starše mamo in ata. Ja, otrok potrebuje oba starša. In kaj zdej?

Zdej pa še vpraš otroke samohranik, (boš prepovedal takšno družino?), otroke ločenih staršev (boš prepovedal ločitve?), otroke staršev ki niso tako ljubeči (boš prepovedal takšno družino?), otroke ki že sedaj živijo z dvema partnerjema istega spola (boš prepovedal takšno skupnost?).....

Da bi prepovedal da ima otrok dva starša istega spola, pa že vemo da bi prepovedal, zato boš glasoval proti zakonu.

Čeprav se v bistvu za otroka ne bo nič spremenilo kar se vzgoje tiče. Itak ti otroci, ki so kandidati za takšno posvojitev, že sedaj živijo skupaj z dvema istega spola, gre se zgolj zato, po kom bo otrok dedoval oz. kdo bo hodil na roditeljski sestanek.
Itak pa ni možno posvojit otroka, če se dosedanji starš s tem ne strinja, če je še živ.
Primerov o katerih tu in po medijih tako na široko razpravljamo boš lahko preštel na prste ene roke.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, verjetno bo nekaj "novega", ki bo sčasoma postalo nekaj običajnega in bo dobilo tudi "ime" v šolskem okolju. Deca je bistra.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Pa še en vic :
Janezek, ni treba da me kličeš mama samo zato, ker živim slkpaj s tvojim očetom.
- Kako naj te pa potem kličem?
Pa kliči me Jože, tako kot vsi ostali.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:

Verjetno nisi bil vzgajan v takšnem duhu. To sta dve osebi, ki te imata brezpogojno rada, če bi to bili dve opici bi ju imel prav tako rad kot imaš te starše, ker veš da sta poskrbela zate ko je bilo treba in ti nudila moralno/finančno/čustveno ipd. opporo, ko si jo potreboval. Po vaše dva atija oz. dve mamici tega niso sposobni. Ker?

Zakaj pa morata bit ravno dve osebi? A so mogoče lahko tudi 3 osebe, ki te imajo brezpogojno rade in te vzgajajo? Ali pa mogoče 5 oseb, ali pa samo 1?