Katolibanski mitingi po Sloveniji

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Mat ne ve kdo je bil, pa imaš 3 atije?

1 ja, 5 pa ne. V zahodnem svetu ne.

Kaj pa če sta 2 mamici in 2 atija?
Kje pa je meja, koliko ima lahko otrok mamic in koliko atijev?

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Pišeš bedarije, ki nimajo veze s tem zakonom.
Kje pa so meje kaj je bedarija in kaj ni? Logično je, da so oče, mama in otroci družina. Če sta lahko 2 očeta in otrok družina, zakaj potem ne bi mogli bit 3 mame, 2 očeta in njihovi otroci družina? Ali pa 85 let star moški, ki posvoji enega majhnega otroka? Ali pa se 2 družini združita v eno večjo in tako ustanovita novo družino?

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Mat ne ve kdo je bil, pa imaš 3 atije?

1 ja, 5 pa ne. V zahodnem svetu ne.

Kaj pa če sta 2 mamici in 2 atija?
Kje pa je meja, koliko ima lahko otrok mamic in koliko atijev?

Citat:
Pišeš bedarije, ki nimajo veze s tem zakonom.

Dva pedra bosta posvojila otroka in ga ne bosta znala prehranjevat in učit osnovnih življenskih stvari..in bosta dobila eno varuško ki bo mogoče povsem slučajno lezbijka..

In bodo vsi štirje navdušeno tako ali drugače skrbeli za nebogljenega in zmedenega otroka..

A je to zate bedarija? Dogajalo se pa zireh bo...

Citat:
Logično je tudi, da ni boga pa kaj to meni pomaga? Ta logika. Če je toliko drugače mislečih.

Zakaj ti sploh razmišljaš o bogu in krščanstvu če si pa ateist? Kaj ti to razmišljanje pomaga in zakaj se ne brigaš sam zase? Imaš mogoče snecerjev sindrom?

Ti si zadnji papučar, ki bo meni govoril za kaj naj se brigam in za kaj ne.

To, da razmišljam je itak zate že preveč zahtevno, ne obremenjuj se še o čem razmišljam, to je napredni tečaj zate.

Sploh pa mi grejo počasi (ne tako počasi) že na organ tvoji izpadi o "pedrih", enačenju le teh s hitlerjem ipd., označevanjem za nesposobne tretjerazredne izmečke tega sveta. Stvar je še bolj komična, ker se sam predstavljaš kot velik homofob, rasist, nacionalist in neprilagojen bedak.

Smatraj to kot zadnje opozorilo.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
So homosexualci več vredni kot ostali?

Enako. Nič manj, nič več. Ta beseda "enako" je očitno zelo težko razumljiva za tiste, ki poznajo samo manj ali pa več
smirk-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
O katolibanih je enkrat goba rekel pol manj sovražne besede kot jih Suzica izreče v vsakem svojem postu, pa je dobil od mene 3 tedenski ban.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Dva pedra bosta posvojila otroka in ga ne bosta znala prehranjevat in učit osnovnih življenskih stvari..in bosta dobila eno varuško ki bo mogoče povsem slučajno lezbijka..

In bodo vsi štirje navdušeno tako ali drugače skrbeli za nebogljenega in zmedenega otroka..

A je to zate bedarija? Dogajalo se pa zireh bo...
Ja. Tako kot večina tega kar pride izpod tvojega peresa, opažam.

A ta zakon ima tudi člen, po katerem bodo otroke v Merkatorju prodajali? Na kile?

Džizus, pol pa res ni čudno, da je Slovenija tu ko je....

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Ti si zadnji papučar, ki bo meni govoril za kaj naj se brigam in za kaj ne.

To, da razmišljam je itak zate že preveč zahtevno, ne obremenjuj se še o čem razmišljam, to je napredni tečaj zate.

Sploh pa mi grejo počasi (ne tako počasi) že na organ tvoji izpadi o "pedrih", enačenju le teh s hitlerjem ipd., označevanjem za nesposobne tretjerazredne izmečke tega sveta. Stvar je še bolj komična, ker se sam predstavljaš kot velik homofob, rasist, nacionalist in neprilagojen bedak.

Smatraj to kot zadnje opozorilo.

EJ!!!! ne mi tle s papuæarjem..tuk da veš in ne si misit če si en mudelater da si boga za jajca prijel

pa ne mi tukaj kaj je prezahtevo zame ker me ne poznaš in si s tem samo KAO dviguješ SVOJO INTLIGENCO!!!!

In stvar še zdale ni bolj po tvojih besedah KOMIČNA ---------ampak je treba tako razvrst v semenu uničit-----kot prvo kot si rekel z moje strani bedaka--kot končno pa iz strani vulgarnih pedrov..KI HOČEJO ZA SVOJO PRIORITETO SVOJE OBLASTI PODJARMIT NEDOLŽNE IN NIČ KRIVE OTROKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZDAJ PA BANAJ IN DOKAŽI SVOJO BREZMISELNO IN KRIVIČNO VERO DO OTROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
O katolibanih je enkrat goba rekel pol manj sovražne besede kot jih Suzica izreče v vsakem svojem postu, pa je dobil od mene 3 tedenski ban.

Ti pa paranoični snecer sta pa itak iste gobe---ateista KI BI POBILA VSA KRŠČANE!!!!

pA VSI IMATE OGROMNO PROTI CIGOTOM--SVOJE V MOSTAMA IN FUŽINAMA PA GLEDATE SKOZI ENO OKO----SVINRARIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Lepo piši, kaj se tako jeziš.

Situacija je takšna, da se bodo, če se bodo, posvojili otroci brez doma, torej takšni, ki so sirote in nimajo nikogar razen institucij. Ali pa, da se bodo posvojili=dobili še drugega starša, otroci, ki že imajo enega starša, pa je recimo naravni umrl.

Ker tisti, ki še živi bi se moral odreči starševstvu, kar pa bo izjemno redko, če sploh.

In takšen, ki je sirota... a ni to še ena dodatna možnost, da se mu najde topel dom? Odveč so bojazni, da ga bodo posvojili usnjeni strici ipd., takšni ne bodo prišli niti skozi sito kompliciranega postopka posvojitve.

Verjetno, da bo največ posvojitev pri istospolnih ženskah, morda celo pri takšnih, kjer se je ena dala oploditi (usnjeni strici se ne morejo
smile-1.gif

Pedri pa so vulgarni, če jih vidiš občevati (kje pa ahko to vidiš? razen na tv v kakšnem filmu?) ali pa če se vulgarno obnašajo in oblečejo ter utrujajo po cesti. Takih primerov pa je polno, pa ne samo pri pedrih, pojdi na kakšno tekmo, boš videl huligane, zgoraj gole, kosmate kot medvede ipd. al pa kakšna vaška veselica v tvoji okolici, kjer se ga vsi pribijejo in pokozlajo javne površine.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

Ti pa paranoični snecer sta pa itak iste gobe---ateista KI BI POBILA VSA KRŠČANE!!!!

Niti enega mojega posta nisi razumel, niso krivi kristjani v širšem smislu, ampak organizacij, ki je zlorabila krščansko vero in ljudje, ki jo vodijo.

Ker mene Lizika, ki na vrtu okopava solato prav nič ne moti, pač vsak zgodaj vstane in ko jaz grem v službo, je ona že nazaj...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
hmmm zanimiv spreobrat teme;

si pa dal zanimivo idejo. No ni ideja, razmišljanje :

"Verjetno, da bo največ posvojitev pri istospolnih ženskah, morda celo pri takšnih, kjer se je ena dala oploditi (usnjeni strici se ne morejo"

In kaj sedaj s strici? Emancipacija...?

Nazadnje urejeno:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:

Niti enega mojega posta nisi razumel, niso krivi kristjani v širšem smislu, ampak organizacij, ki je zlorabila krščansko vero in ljudje, ki jo vodijo.

Ponavljaj si ta stavek xyz krat. Potem pa pojdi pregledovat svoje teme...pa ni treba iti daleč nazaj. Kdo ima koga za norca?
smile-1.gif

krengorenc

Pripravnik
12. jul 2011
136
0
16
MENE PA SAMO ZANIMA, ZAKAJ NE PUSTITE, DA LJUDJE ŽIVIJO KAKOR SAMI ŽELIJO! Najprej smo ljudje, verni-neverni, pridni-leni, gay-hetero,... Nihče nima pravice drugemu krojiti življenje!