Katolibanski mitingi po Sloveniji

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Verjetno imaš sam sebe za norca
smile-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
naj sam pove, ce je to bila groznja ali ne. ce zelis, ti kot moderatorju posredujem njegovo privat sporocilo.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
vsebino sem povzel. edino ce bi zelel printscreen zavoljo kaksnega uradnega postopka. torej suzica? bos obrazlozil, zakaj ti mar moja domaca adresa? se povabis na kofe?

torej padel se en PM. ti oboje posredujem, ti se pa zmeni s suzico

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik krengorenc pravi:
MENE PA SAMO ZANIMA, ZAKAJ NE PUSTITE, DA LJUDJE ŽIVIJO KAKOR SAMI ŽELIJO! Najprej smo ljudje, verni-neverni, pridni-leni, gay-hetero,... Nihče nima pravice drugemu krojiti življenje!

Evo, s tem se pa strinjam! Ampak tale "drugemu" mora vsebovati tudi tistega otroka v homo "družini"!

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
suzica, kaj hoces povedat s tem PMjem, da si pravkar od "enga" dobil moj naslov?

A ni očitno...kot pobožna krščanska duša bo prišel na tvoj dom in...ti oprostil
smirk-1.gif

Si ga kar predsavljam kako se peni za računalnikom in že planira odpuščanje grehov
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik krengorenc pravi:
MENE PA SAMO ZANIMA, ZAKAJ NE PUSTITE, DA LJUDJE ŽIVIJO KAKOR SAMI ŽELIJO! Najprej smo ljudje, verni-neverni, pridni-leni, gay-hetero,... Nihče nima pravice drugemu krojiti življenje!

No, ja, odvisno od tega, kako točno nekdo živi. Določeni življenjski stili so recimo v naši družbi nezaželjeni. Pa seveda ne govorim o homofilih, ampak o kakih pedijih pa tako, to se pa ne sme. In prav je tako.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
ksz

"V čudno luč zagovornike "naravne" družine postavlja, da jo propagirajo pripadniki cerkve, ki so se sami zavezali celibatu - se pravi, da so se odpovedali temu, da bi si ustvarili svojo družino. Do te odpovedi imajo pravico in si zaslužijo občudovanje za dejanje, ki je v naravi precej bolj redko kakor istospolnost."
Jože Vogrinc o naravnih družinah , Mladina, 16.9.2011

banbansuzica

Zelenc'
22. sep 2011
5
0
1
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
vsebino sem povzel. edino ce bi zelel printscreen zavoljo kaksnega uradnega postopka. torej suzica? bos obrazlozil, zakaj ti mar moja domaca adresa? se povabis na kofe?

torej padel se en PM. ti oboje posredujem, ti se pa zmeni s suzico

Mene ne zanima tvoj naslo in tudi nisem nikogar fehtal...je pa en uporabnik sam od sebe poslal tvoj naslov --če je sploh pravi

In seveda zaradi tvojega prizadevanja sem NEOPRAVIČENO fasal dva tedna

Gnile so vaše poteze

Groženj NI BILO nikakršnih in bi bilo najbolje da daš javno kar sem ti napisal na ZS

RED devil.... in njegova tr00 skupina--ablast
rolleyes-1.gif

ALA--javno nalimat zs od aleksa, sj si ga prebral a ne?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.094
6.285
113
blizu močvirne prestolnice
Ti si lahko samo tiho, nekaj mesecev nazaj si zagovarjala nekaj zelo gnilega! Na žalost je tema šla čisto drugam, je pa zanimivo da neki kvazi liberalci kot so Jernej, Pediater .... napadajo mladino, katera se prostovoljno druži pod okrilje sicer RKC in nikomur nič ne naredijo niti se ne razkazujejo in afnajo po mestnih ulicah, tako kot tisti z življensko napako.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Morda nisi točno razumel, ampak 14 dnevni ban pomeni, da ne ti, ne tvoji novi nicki niste zaželjeni tu naslednja dva tedna. Tako da si vzemi ta čas, da se malo ohladiš in razmisliš o svojem primitivnem obnašanju. In verjemi, da je veliko težje registrirati nove uporabnike, kot je nam trikrat klikniti na par gumbov.

In če smem pripomniti... tvoj stil pisanja je še lažje prepoznati kot kitajske spammerje.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
se ne razkazujejo in afnajo po mestnih ulicah, tako kot tisti z življensko napako.

In kako točno bi ti poimenoval procesijo moških, oblečenih v dolga krila, okrašenih z zlatom, ki se prostovoljno odrekajo ljubezni, partnerstvu in normalni spolnosti?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.470
7.607
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ti si lahko samo tiho, nekaj mesecev nazaj si zagovarjala nekaj zelo gnilega! Na žalost je tema šla čisto drugam, je pa zanimivo da neki kvazi liberalci kot so Jernej, Pediater .... napadajo mladino, katera se prostovoljno druži pod okrilje sicer RKC in nikomur nič ne naredijo niti se ne razkazujejo in afnajo po mestnih ulicah, tako kot tisti z življensko napako.
Ce bi ti vedel kaj vse se tem mladim pobere vsako leto, kaj vse pocnejo na poti tja in nazaj, itd, itd, itd.... Bi pisal drugace. Aja ne bi, ker zate je vse ok sam da je rkc.

Men se zdi sticna sicer cist ok zadeva, ni pa nic drugacna od ostalih javnih prireditev. Verna mladina je povsem enaka kot neverna oz. Drugace receno - vera se nekako ne pozna.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
napisal si, da je na meni ali naj jemljem to kot groznjo ali ne. jaz sem vzel kot groznjo. noben [censored] nima pravice se vtikat iz virtualnega lajfa v moj privat lajf. pa ce mas moj naslov ali ne, mi je popolnoma vseeno. sicer pa me vsak lahko najde, moja telefonska in naslov sta v TISu, pravtako izves dovolj podatkov na FB. naslednjic, ko pade v moj nabiralnik podobno grozilno sporocilo, bom uporabnika prijavil organom in mi je cisto vseeno ali se je zajebaval ali ne, ker vas klovnov ne trpim vec.

have a [censored] nice day.

I

Izbrisan uporabnik #488

Pri suzici je potrebno biti previden, ker je že hoblal uporabnike iz drugega foruma, kjer so ga zato izključili.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
vem. zato pa pravim, da bom vse nadaljne groznje posredoval ustreznim organom oz. institucijam. meni se z imbecili ne ljubi ukvarjat in jih tudi ne bom prenasal vec, mi je dvignil pritisk!

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Vezano na to tematiko, je tudi v Nemčiji zelo napeto. Tam so pa menda ja pametni a ne?

http://www.rtvslo.si/svet/posl...i-papeza/266461

Citat:
Poslanci, ki nameravajo bojkotirati nagovor, med drugim trdijo, da ta ni v skladu z načelom ločitve Cerkve od države. Vladajoči krščanski demokrati (CDU) se z bojkotom ne strinjajo in poudarjajo, da je papežev govor v parlamentu njegove domovine tudi izraz krščanskih korenin nemške družbe.

Bojkot nevljuden in neprijazen
Vatikan je napovedani bojkot označil za "notranjepolitično zadevo Nemčije" in poudaril, da bi bil vesel, če bi papeža poslušalo vseh 620 poslancev, da pa bo Benedikt XVI. govoril v vsakem primeru. Papežev tiskovni predstavnik Federico Lombardi je poudaril, da bi demonstrativen odhod nekaterih poslancev s seje Vatikan doumel kot izraz nevljudnosti in neprijaznosti.

Vedno več bo tega imam občutek in ne bodo se oglašali samo posamezniki, ampak tudi predstavniki države.

Nastop papeža v kateremkoli parlamentu v "normalni" državi, kaže na to, da država ni normalna.

No pa je prispel.

http://24ur.com/novice/svet/papez-prihaja-v-domovino.html

60761035.jpg

Citat:
Ob papeževem obisku so napovedani tudi protesti, med njimi naj bi osrednji potekal danes v nemški prestolnici, kjer pričakujejo okoli 20.000 ljudi.

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
KZS on in off - topic

ker sem hodil v tako srednjo šolo, sem se nekaj začetnih Stičen pravzaprav moral udeležit. Mislim, da so po parih letih celo prepovedali prodajo alkohola v bližnjih gostilnah, ker nas/jih je preveč podleglo... splošni vtis pa... kot na vsakem drugem druženju mularije, le da je bila bolj bedna muzika in več smotanih bab... aja, pa da je vse skupaj podnevi. Seveda je lahko marsikaj drugače od takrat.

Še moje mnenje glede teh posvojitev, ki vedno pridejo na plan: ne pozabite, da je posvojitev otroka privilegij in ne pravica! To pomeni, da iščejo najprimernejša starša za otroka, ne kot v ameriških filmih najprimernejšega otroka za družino. To je bistvena razlika! In trenutno v sloveniji čaka na posvojitev 300 družin, posvojijo pa cca 30 otrok letno.
In če bosta dva buzija bolj primerna družina kot teh 300 čakajočih kakršnihkoliže družin, po pa jima svaka čast! Razen če se sedaj razpišete o zarotah in podkupovanjih in preprodaji fročekov na kile v vsakem CSD, ki "vsi vemo kako delajo" itd.