Katero tablico?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik mat pravi:
Pakul, znaš odgovorit na moje zgornje vprašanje?
Žena mi jo ni hotela kupit pa sem si jo moral sam.
frown-1.gif

Se oproščam, spregledal
smile-1.gif

No odgovore si pa že dobil. Jaz za telefon in tablico uporabljam isti account. Torej si že lastiš tab-a, če prav razumem?
smile-1.gif

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Čakam ga. Sem pa vzel Transformerja. Upam da bo zadovoljil moje potrebe, ki pa niso ne vem kako velike.
wink-1.gif

Drekavac

Zelenc'
18. mar 2011
24
0
1
KSZ

Danes sem dobil USB adapterček. Matr, precej manjša zadeva kot sem si predstavljal. Deluje pa odlično, preizkusil sem pa ključkov in kartic preko čitalca, vse dela.
aplauz.gif

Priporočam.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.827
113
No, jest sem pa dobil iPAD (3G 16GB).

Zaenkrat so občutki bolj tako-tako (primerjam z 7" tabom ki sem ga imel nekaj časa sposojenega).

-prvo kar se opazi in najbolj zmoti je slaba ločljivost zaslona. Ta je še slabša kot na prvih iphonih in zame ki sem navajen SGS Amoled zalona je bil šok kar hud.
-odzivnost je res na nivoju, vse dela tekoče in takoj.
-aplikacij je dosti, a so 90% plačljive in tudi če niso plačljive naletiš kmalu na plačljivi del (na Marketu je torej več uporabne robe, razen če ne želiš zmetati kup denarja. Najbolj motijo zadeve ki so za Android zastonj, tukaj jih pa kasirajo
-uporabniški vmesnik je sicer res dodelan, a če nisi "apple man" imaš kar nekaj težav (včasih je treba kar nekaj poizkušanja da najdeš kako se kaj naredi)
-tipkovnica je zelo dobra, prav tako celotna izkušnja brskanja po netu, dela z maili in raznimi sporočilnimi programi.
-povezljivost oziroma bolje rečeno izmenjava podaktov z PC-jem je katastrofalna, ampak to sem itak že vedel.

Načeloma gre torej za stvari ki so znane, morda me je malo negativno presenetil edino zaslon in pa App store. Bomo vidli kaj bo rekla žena, bo ostal ali šel...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.910
113
jaz sem se po dolgem mencanju tudi odločil za ipad2, torej ata med tablicami
smile-1.gif
andoidi so vsi po vrsti FAIL, ker kar je pod 3.0 je zgrešeno, isto kot da dam symbian gor, kar pa je 3.0 in več je pa spet fail, ker je predrago. Mislim wtf, saj se ne morejo it istega cenovnega nivoja z applom, če pa honeycomb enostavno še ni dodelan kot ios, in po vsej verjetnosti razne motorole ipd pomoje nimajo istega nivoja izdelave kot apple. In potem se čudijo da prodaja ne gre nikamor.
torej v soboto pride ipad2 16gb wifi iz HK za lepih 360€
cheer.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
ja in plus carina in davek in si na koliko? Drugače pa ne razumem od kje ti ideja, da ne honeycomb toliko dražji od ipada2?
Transformer, Acer a500 in tab 10.1 so vsi tam tam glede cene.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.910
113
kdo je napisal da so dražji? so točno tako kot si napisal; tam - tam. In glede na to da so 1 razvojno stopnjo nižje od vzornika, bi tudi cena morala bit nižja.
ne sanjaj o davku in carini, saj ne pride z škatlo in vso kramo, ampak kot ročna prtljaga, aktiviran, naloženi appi, malo z čokolado namazan,...

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.827
113
Jest sem ga vzel v Mercatorju za 540 eur, plus še pri pikah bo ene 40 eur, tako da bo na koncu prišlo cca 500 eur.

Galaxy Taba 10.1 za tak denar ne dobim (ne mislim pa sklepat nekih divje dragih naročnin).

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Jest sem ga vzel v Mercatorju za 540 eur, plus še pri pikah bo ene 40 eur, tako da bo na koncu prišlo cca 500 eur.

Galaxy Taba 10.1 za tak denar ne dobim (ne mislim pa sklepat nekih divje dragih naročnin).
Kaj si kupil v Mercatorju?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.827
113
iPAD 2 16GB 3G.

Cena je 599 minus 10% popust v sredo v centrih tehnike je 540 eur.

Pa še tolk pik dobiš da imaš že skoraj poln bonus 40eur.

Sem pregledal vse trgovine in je bilo tole najcenejše.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
No enačil si da je andordi 3+ predrag..ampak ok pač za tvoje potrebe premalo ponuja. Jaz se z lahkoto sprijaznim s milisekundnim zatikom med scrolanjem med desktopi na vsake tri dni enkrat, če v zameno za to dobim neprimerno boljšo povezljivost in vsestranskost, vsaj za moje potrebe. Sem dolgo okleval ali ipad2 ali andoroid 3+, vendar sem na koncu ugotovil, da je iOS enostavno preveč "zaprt" in neprilagodljiv za moje potrebe in, da je androdi 3.1 že zelo dodelan, tako da je sama uporabniška izkušnja praktično enaka. Je pa res, da če imaš opcijo, da ga dobiš na tak način kot ga boš ti, je to fantastičen nakup. V nasprotnem primeru je pa za moje pojme ipad2 z 3g-jem precenjen.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Mene tud zaj nekaj mika da bi nabavo. Oktobra grem v NY in nekak me najbolj mika iPad 2. Sicer me precej mika tudi HTC Flyer ampak me mogoce malo moti velikost zaslona. Težko se je odločit med vsem tem sranjem
grin1.gif

Kaj je sploh trenutno najboljse kupit? Verjerno je iPad še vedno najboljša izbira ne?

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:

ne boš verjel, v prosti prodaji naj bi bil oktobra ali najkasneje novembra za 569
priden.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.