No, jest sem pa dobil iPAD (3G 16GB).
Zaenkrat so občutki bolj tako-tako (primerjam z 7" tabom ki sem ga imel nekaj časa sposojenega).
-prvo kar se opazi in najbolj zmoti je slaba ločljivost zaslona. Ta je še slabša kot na prvih iphonih in zame ki sem navajen SGS Amoled zalona je bil šok kar hud.
-odzivnost je res na nivoju, vse dela tekoče in takoj.
-aplikacij je dosti, a so 90% plačljive in tudi če niso plačljive naletiš kmalu na plačljivi del (na Marketu je torej več uporabne robe, razen če ne želiš zmetati kup denarja. Najbolj motijo zadeve ki so za Android zastonj, tukaj jih pa kasirajo
-uporabniški vmesnik je sicer res dodelan, a če nisi "apple man" imaš kar nekaj težav (včasih je treba kar nekaj poizkušanja da najdeš kako se kaj naredi)
-tipkovnica je zelo dobra, prav tako celotna izkušnja brskanja po netu, dela z maili in raznimi sporočilnimi programi.
-povezljivost oziroma bolje rečeno izmenjava podaktov z PC-jem je katastrofalna, ampak to sem itak že vedel.
Načeloma gre torej za stvari ki so znane, morda me je malo negativno presenetil edino zaslon in pa App store. Bomo vidli kaj bo rekla žena, bo ostal ali šel...